Onomato-Peja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Hawanka']gops na ciebie zawsze można liczyć zawsze poradzisz:loveu: Powiem tak zamierzam psa wystawiać ale to nie jest pewne jeszcze a szelki potrzebowałabym bo Pedruś (hawańczyk) tak szarpie ciągnie tragedia :shake: wstyt z nim wychodzić :oops:[/QUOTE] Jesli ma długą sierść to licz na ogromne kołtuny pod pachami :razz: Quote
Mili_25 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie? Quote
Migori Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Mili_25']Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie? Może Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat www.*********** Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt Wpisz w google obroża rogz i wyskoczą ci sklepu int. Na allegro czasem można dostać używaną w dobrej cenie, lub całkiem nową też taniej. Quote
Ana04 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='konikowa']A ja mam taką prośbę, czy mógłby ktoś wstawić zdjęcia na psie tych obróż: Rogz z odblaskową nitką różowy i pomarańczowy. Rogz z serii miękkie i lekkie pomarańczowy, różowy i fioletowy. Z góry dziękuję;) Pomarańcz odblaskowy. ;) Spóźniłam się, Marta_Ares wcześniej dała.. Quote
Migori Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Mili_25']Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie? Może Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat www.*********** Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt Wpisz w google obroża rogz i wyskoczą ci sklepu int. Na allegro czasem można dostać używaną w dobrej cenie, lub całkiem nową też taniej. Quote
marta_gp Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wiecie może, który odblask jest lepszy? Mamnata czy reddingo? (chodzi o to, ktory bardziej odbija światło) Quote
cockermaister Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='gops']cocker sciagara :diabloti::evil_lol:!! to ty też masz ten rogz ?? :p a fotki na psie będą może wieczorem albo jutro Quote
Marta_Ares Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 doszly szelki dla Mayki:multi: z braku modelki pokazuje na Aresie:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Pomocy! Co dla Jazza? Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Hold Em Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - New Wave Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - City Lights Lupine obroża 3/4\" 23-33cm - Peacock (Ja to mam zawsze problemy :evil_lol:) peacock albo new wave :cool3: ja od siebie polecam new wave- biegała z psem po ziemi, wygląda jak nowa ;) Quote
Dogha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Właśnie nad tymi dwoma się najbardziej zastanawiałam. Ale padnie na New Weave :razz: Quote
Pestka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://images38.fotosik.pl/218/ec345ecfe3da2caf.jpg Jaka to szerokość? Quote
Kasia&Rika Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Pestka']http://images38.fotosik.pl/218/ec345ecfe3da2caf.jpg Jaka to szerokość? 25mm . Quote
Onomato-Peja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Doszły do nas obroże :cool3: i dla koleżanki, ale jej spaniel jeszcze za mały na tą obrożę : Quote
Ana04 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pierwsza świetna! :cool3: Druga jak dla mnie za gruba. ;) Quote
& Gloria & Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/17526022/111/other/std/c6a86543d4.jpeg ale dziwnie!:crazyeye: Quote
Ewa&Duffel Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Mili_25']Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie? Może o ten sklep Ci chodziło ? ;) AS - Bamboo, Rogz for Dogz, Nutra Gold - sklep internetowy omawiany na tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/f996/sklepy-www-zologiczne-5553/index110.html Quote
Dogha Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 4 osoby na New Weave, jedna za Hold Em... Biore New Weave i Woofstock dla Ghana :cool3: Quote
Recommended Posts