Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hawanka']gops na ciebie zawsze można liczyć zawsze poradzisz:loveu:
Powiem tak zamierzam psa wystawiać ale to nie jest pewne jeszcze a szelki potrzebowałabym bo Pedruś (hawańczyk) tak szarpie ciągnie tragedia :shake: wstyt z nim wychodzić :oops:[/QUOTE]

Jesli ma długą sierść to licz na ogromne kołtuny pod pachami :razz:

Posted

Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie?

Posted

[quote name='Mili_25']Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie?
Może
Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat
www.***********
Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt

Wpisz w google obroża rogz i wyskoczą ci sklepu int.
Na allegro czasem można dostać używaną w dobrej cenie, lub całkiem nową też taniej.

Posted

[quote name='konikowa']A ja mam taką prośbę, czy mógłby ktoś wstawić zdjęcia na psie tych obróż:
Rogz z odblaskową nitką różowy i pomarańczowy.
Rogz z serii miękkie i lekkie pomarańczowy, różowy i fioletowy.

Z góry dziękuję;)

Pomarańcz odblaskowy. ;)

Spóźniłam się, Marta_Ares wcześniej dała..

Posted

[quote name='Mili_25']Mam do Was prośbę. Podpowiedzcie mi, gdzie kupię tanio obroże i smycze Rogza? Kiedyś, gdzieś na tym forum polecano sklep i ceny były naprawdę super. Tylko nie pamiętam nazwy sklepu, ani wątku na forum :( Może Wy wiecie?
Może
Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat
www.***********
Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt

Wpisz w google obroża rogz i wyskoczą ci sklepu int.
Na allegro czasem można dostać używaną w dobrej cenie, lub całkiem nową też taniej.

Posted

Może o ten sklep Ci chodziło ? ;)
AS - Bamboo, Rogz for Dogz, Nutra Gold - sklep internetowy

omawiany na tym wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f996/sklepy-www-zologiczne-5553/index110.html