Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diora napisał(a):
Marta, obroża rewelacyjna :)

a szele już nie?:-(

dziękuje:loveu:

vege* napisał(a):
Marta i ta obroża to w końcu jaka szer, 2.5? ślicznie aresowi w niej :-)

to 25mm, nawet troszkę za duża bo od 40cm sie zaczyna, ale dałam juz Tztowi do skrócenia:loveu:

Posted

MaDi napisał(a):
Piękny pirat :loveu:

Ewa&Duffel napisał(a):
No świetna jest ta piracka obroża !!! :loveu:

barberry napisał(a):
Pirat świetny! :loveu:

dziękuje :loveu: :loveu: :loveu:

kapitalny jest, szelki mnie jeszcze korca takie... ale nie wiem jak z wytrzymalościa tej skorki....
szelki ok 50zł kosztuja:shake:

Posted

Ma ktoś do sprzedania obroże lupine peace pup 23-33 cm?
Albo wie gdzie mogą one być dostępne? Bo ja już szukam przez 2 tygodnie i jest napisane 'wkrótce dostępne'. Pisałam to pełnej miski 3 tygodnie temu i odpowiedzieli mi, że dostawa lupinów będzie za 2 tyg. ale coś jej nie ma...

Posted

Kashdog napisał(a):
Ma ktoś do sprzedania obroże lupine peace pup 23-33 cm?
Albo wie gdzie mogą one być dostępne? Bo ja już szukam przez 2 tygodnie i jest napisane 'wkrótce dostępne'. Pisałam to pełnej miski 3 tygodnie temu i odpowiedzieli mi, że dostawa lupinów będzie za 2 tyg. ale coś jej nie ma...

pestka ostatnio sprzedala taka....

Posted

Zacisk chce, bo zatrzask jest duży. I jest dostepny np. na pm, ale ja chciałam osobiście zobaczyć jak na psie wygląda. A obroża jest od 23, bo koleżanka, która sprzedaje lupiniaki to mierzyła ^

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Zacisk chce, bo zatrzask jest duży. I jest dostepny np. na pm, ale ja chciałam osobiście zobaczyć jak na psie wygląda. A obroża jest od 23, bo koleżanka, która sprzedaje lupiniaki to mierzyła ^

Mam zacisk Lupine 18mm i wydaje mi się, że dla yorka będzie zbyt masywny.

Posted

no to 18 mm na małej lhasa apso(waży 5 kg)
dla niej nie pasuje ten typ zacisku(zresztą obroża nie jest jej ;) )ciekawa jestem lupinowego zacisku... ale szerokośc jak najbardziej

Posted

Super ten lupin wygląda! Mmm ;> Ja właśnie chce sie pozbyć ( w sumie już sie pozbyłam) rogzów (planet i funky), zostaje mi odblask z pedigree na wieczorne wypady i jakaś bezfirmówka do flexi, ale chce cuś różowego do niej kupić na wystawie dla mamy i pytanie.. Bo chce własnie dla siebie (tzn. Daisy) jedną obróżkę kolorową, narazie zauważyłam tylko w lupinach. jest coś jeszcze?