Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_1982 napisał(a):
tak, maja napiane ze wysylaja do kazdego miejsca do ktorego dostarcza UPS - to firma z USA

No to super. Zobaczymy czy zgodzą się na zwykły przelew elektroniczny, bo wysłałam takie zapytanie. To jakby co ktoś byłby chętny na coś? Zawsze taniej wysyłka by była...

Posted

Madi ale ceny większych rozmiarów też takie AŻ drogie jak w pl nie są, więc i tak jest nieźle ;)

O kurcze pożarł? No to muszę się porządnie zastanowić nad nią. Najwyżej odpuszczę i kupię jakąś najtańszą w pl

Posted

Chantell,to zależy od Twoich sierściuchów.Mój się podekscytował,że to nowa rzecz,podziurawił,pogryzł i tyle z pięknej siedzeniowej "kapy" :)
Może Twoje lepiej wychowane ,kulturalne i doceniają prezenty? :)

Posted

Hej, to znowu ja :evil_lol: powoli zaczynam się uzależniać od kupowania obróżek, szelek i smyczy :shake: Ledwo co doszedł jeden rogz, drugi będzie pewnie lada dzień i teraz przyszedł mi do głowy jeszcze lupine :diabloti:
Póki co pytam czysto hipotetycznie - i tak narazie nie mam kasy: spotkał się może ktoś z Was z yorkiem w lupinie M (1,8cm)? Mogłabym wziąć tę 23-33cm i długość by pasowała ale co z tą szerokością? Czy to kółko do przypinania smyczy nie będzie za ciężkie? Bo rozmiar S odpada - 1cm to nawet mniej niż mam w rogzie...:roll:

Posted

Barberry- mam identyczny dylemat! Strasznie podobają mi się wzorki Lupine, ale 1 cm to ja mogę wziąć na domową obroże, a nie na spacery, bo dla mojego psa jest jak sznurek, ona MUSI chodzić na szerszych. 1,6 Rogza jest IDEALNIE i właśnie obawiam się o 1,8.. Niby to tylko 2 mm, ale zawsze jednak jest. Jutro spotkam się z koleżanką, bo ma taśmy kaletnicze 1,8 cm to zobaczę jak na psie bd wyglądać.. Bo właśnie dla mojej ten obwód od 23 też byłby ok.

Posted

mam lupine 18 mm i na 5 kg lhasaczce nie wyglada najgorzej...ale fakt jest dosć sztywny i duzo lepiej wyglada na 8 kg psie. Tyle że mam półzacisk(przerobiony na rogzowy) to też co innego

ja sie zastanawiam nad 2 cm dla maluchow teraz, ciekawe jakby to było

chce jeszcze,jeszcze i jeszcze :razz: ... no ale prawda ze nie ma tego tak dużo? podzielić na aktualnie 3 psy...za pare dni na 4 psy,a za 3 miesiace 5 psów to można powiedziec że nawet mało :evil_lol: i trzeba dokupić coś