Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucci13 napisał(a):
na animali zobacz:)

Tam teoretycznie są w ofercie, ale czas oczekiwania jest bardzo długi... W pełnej misce jest łańcuszek pomarańczowy, ale nie ma tej różowej z serii miękkie i lekkie.

Posted

Przyszły nasze rzeczy od Marty_Ares. ;) Są śliczne :loveu: Do szeleczek mamy jeszcze smyczkę ;)
Zdjęcia kiepskiej jakości, ale nie mogłam poszaleć bo aparat mi padał... aż padł:evil_lol:
Innym razem zrobie jakieś w plenerze :razz:

Posted

A patrz, czy wyślą Ci :) Bo z tego co ja wyczytałam to oni wysyłają tylko na terenie Warszawy, Marek i chyba jeszcze gdzieś :) Chociaż zawsze możesz pojechać do ich siedziby. Ja najprawdopodobniej szeleczki kupię na sklep-zoo.pl . Tylko sprawdzą czy mają kolor różowy.

Posted

ahaaaa :p bo ja w końcu już prawie zdecydowałam się na guardy eMki z rogza dla tego mojego yorkasa i zdziwiłam się, że Ty chcesz koniecznie szorki. ale skoro powodem jest tylko mama to rozumiem. ciekawe czy moja będzie sobie umiała poradzić z guardami ;P
mam tylko dylemat: retro funky, retro rex czy butterfly?

Posted

znów zaoffuję :evil_lol:
ale ma ktoś na zbyciu szelki dla schroniskowca wielkości border collie? takie M/L
krój, wzór nieważne, byle trzymały i były tanie :evil_lol:

PW jakby co ;)

Posted

póki co grzbiet ma czarny ale mimo to skłaniam się jak Talia ku retro rex ;]
można mieć szelki 16mm a smycz 11mm? czy to duże faux pas? :oops: :grins:

Ja mam obrożę 18mm i smycz 12mm. Przy niewielkim psie można to przełknąć.