Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko tą pierwszą piracką chyba zaraz zamówię :loveu:
Nie wiem po co ja wchodzę na ten wątek...

Czy w trixie 25cm to najszersze dostępne, czy po prostu w sklepie futrzakowo nie mają szerszych?

Zakochałam się w niej!!

Posted

ja mam smakołyki po kieszeniach :P wszystkich mozliwych chyba :P
lubie tez male torebki przez ramie...aparat sie zmiesci....:)
są takie fajowe torby na psa...moze sobie piłki sam nosic:)

Posted

ja ze smakow w kieszeni zrezygnowałam po tym jak spodni nie moglam doprać bo całe upaprane od smakow byly :D
teraz mam taką saszetkę na pasek, w sklepie za 5zł kupiłam bardzo fajna pojemna, duzo kieszonek, ze nawet telefon sie zmiesci :D

a ta piracka bombowa jest :D muszę ją zamowic tylko nie wiem jaka szerokość dla Aresa 25 czy 20mm.......

zamawiał ktoś z futrzakowa? mozna ryzykowac:D i ile tam przesyłka wynosi???

Posted

Marta_Ares napisał(a):

a ta piracka bombowa jest :D muszę ją zamowic tylko nie wiem jaka szerokość dla Aresa 25 czy 20mm.......

zamawiał ktoś z futrzakowa? mozna ryzykowac:D i ile tam przesyłka wynosi???

Ja zamawiałam już kilka razy i moge polecić ;) Jeżeli kupujesz tylko obrożę to możesz wybrać list mini i płacisz 6zł za pp ;)

Posted

u nas smakołykami są suszone filety z kurczaka :) wiec nie bardzo ma sie co przykleic :P no i jednak kazdy się przyzwyczaił, że z torebek wypadają mi worki na kupy :P a z kieszeni kurczak...

Posted

Ja chyba się wstrzymam... Strasznie mnie kusi, ale tych 25mm pod jej futrem nie będzie widać, więc na co mi ten piękny wzorek.
Z drugiej strony... Z przesyłką za pobraniem wychodzi troszkę ponad 30zł, czyli całkiem fajna cena, a to takie cudeńko :loveu:

Smaki w kieszeni odpadają, raz - śmierdzi potem kabanosem :cool3: dwa - nie zawsze mam chociaż jedną kieszeń.
Zostanę chyba na razie przy tej saszetce z allegro którą mam, a jak kiedyś zobaczę coś ciekawego to kupię. Są takie nerki z trixie, wyglądają na dość pojemne i wygodne, ale strasznie to to brzydkie.

To wydaje mi się idealnym rozwiązaniem dla mnie - nie trzeba paska, są trzy kieszenie - dwie piłki dawałabym po bokach, a po środku smaki... http://ipo-sklep.pl/index.php?p892,torebka-3-kieszenie-zp-kod-zp-t11d
Tylko że brzydkie również :(

Posted

Super ten Piracki Trixie, ale tak jak dla Onomato-Peji na szczęście jest to 25mm :) a ja na suce wolę szersze ;)
Ja mam taki woreczek

który można przytwierdzić do szlufki, ale osobiście niezbyt mi on odpowiada bo jest troszkę za duży ( w statyce jeszcze jest ok, ale jak biegnę z suką to troszkę mnie wkurza jak dynda ;) )

Posted

wiq napisał(a):
przepraszam za off, ale jest gdzieś jakiś temat o matach samochodowych? :evil_lol:

nie wiem czy temat istnieje, ale u Agnes na Azowym temacie był poruszany ten temat :D że mata dla psa to porażka :) pogadaj z Agnes ;)

Posted

W jakim sklepie internetowym znajdę obrożę Hiltona, zieloną w kwiatki i motylki ? Patrzyłam na futrzakowie, ale mam niemiłe doświadczenia z tym sklepem, Hilton jest gdzieś jeszcze ?

Posted

Achhhh, ale zazdroszczę niezmiernie!! Ja niestety policzyłam, że na pieska w tym miesiącu zakupy trochę za dużo wyniosły i smycz ze złotym karabińczykiem oraz pirackie trixie (chociaż nie wiem na 100% bo trochę wąska :() przenoszę na sierpień... Aleeee... Czekam z niecierpliwością na zdjęcie na Aresie!

Posted

Oj nie lubię długo czekać na ładne rzeczy z zoologicznego, miejmy nadzieję że długo to nie potrwa, bo pewnie nikt nie lubi :)

Nie martw się, że będzie za szeroka, jestem pewna że w razie czego, to ktoś tutaj od Ciebie odkupi za równowartość (może i nawet ja), a Ty będziesz mogła sobie zamówić węższą. Ale tak sobie myślę, że powinna fajnie wyglądać 25cm :)