Ola164 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ja mam 7 lat smycz z Karuska i nic sie jej nie stało przez ten czas. Chodziły na niej chyba wszystkie moje psy. Jedną zimę spędziła na ogrodzie, bo się zgubiła i nadal jest niezawodna :) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 vege* napisał(a):A ja już dwa lata mam smycz czerwoną przepinaną z KAKADU za chyba 15 zł i jeszcze jest cała, nic w niej nie pękło, a mam psa 21 kg :eviltong: a mi poszła po paru miesiącach ;) Quote
Cieplutkaa. Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188661-bazarek-na-Pabianickie-psiaki-OBRO%C5%BBE-SMYCZE-SZELKI-nowe-koniec-16.07?p=14988970#post14988970 ;) Quote
Kashdog Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kurcze w żadnym sklepie, który mi podałyście nie ma na magazynie obroży peace pup 23-33 cm :( Quote
rev Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Kurcze w żadnym sklepie, który mi podałyście nie ma na magazynie obroży peace pup 23-33 cm :( Oj tam, poczekasz na dostawę :eviltong: W między czasie możesz zamówić Moo Cow, bo świetnie wyglądałoby na Fifi... :diabloti: Quote
Kashdog Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Endher']Oj tam,poczekasz na dostawę :eviltong: W między czasie możesz zamówić Moo Cow,bo bajecznie wyglądałoby na Fifi :diabloti: http://www.futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=730 Mi na szczęście się ona nie podoba za bardzo i się nie skuszę :loveu: A poza tym chyba by mnie prześwięcili w domu :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 wiecie może gdzie można kupić wytrzymałe szelki z rączką ? taką do złapania psa w razie potrzeby u góry. najlepiej parciane, o ile w ogóle takie są bo ja się nie spotkałam.. Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 a gdzie można Juliusy pooglądać ? bo na pełnej misce nie ma a google żadnego sklepu mi nie pokazuje xd Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ło matko, tam pisze po szwabsku xd a jakby co jakie rozmiary tam są ? co oznacza 1,2 i tak dalej ? Quote
kasia_1982 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 2 Taksowe obroże -4cm szerokie, zapraszam na PW Quote
MaDi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='Iś & Chester']wiecie może gdzie można kupić wytrzymałe szelki z rączką ? taką do złapania psa w razie potrzeby u góry. najlepiej parciane, o ile w ogóle takie są bo ja się nie spotkałam.. Może coś takiego? http://www.dingo-sport.com.pl/pl/szelki_dla_psa/szelki_do_obrony_strong.php Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 właśnie coś takiego. ale dingo ? ja tą firmę kojarzę z takimi prostymi rzeczami z zoologa, jak trixie. i nie kojarzy mi się z dobrą jakością. mylę się ? Quote
MaDi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Powiem tak szału nie ma bo szybko widać oznaki użytkowania, ale są wygodne( dużo razy przydała mi się ta rączka) W miejscu gdzie jest odblask na całej długości znajduje się rzep do regulacji( ja go nigdy nie rozpinam używam tylko zatrzasku ze spodu). Mój pies waży 40kg i jeszcze mnie nie zawiodły, a nawet pomogły mi strasznie przy jego ciężkiej chorobie, kiedy trzeba go było nosić, podnosić i takie tam. Quote
Illusion Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zapraszam na PW :cool3: http://img822.imageshack.us/img822/9194/img0428c.jpg Quote
Smile of Red Witch Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Iś ja mam Juliusa i naprawdę polecam, możesz je zamówić bezpośrednio od producenta, tutaj masz zdjęcie Akiry w szelkach Quote
olekg89 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Juliusy mi się tak makabrycznie nie podobają,że szok. Iś-iposklep tam są takie szele fajne parciane za fajną kase ,na pewno wytrzymałe i mają rączki. http://iposklep.pl/index.php?p863,szelki-do-obrony-z-uchwytem-tasma-g-kod-g-0532a Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Oluś dziękuje :D:D podobają mi się, i cena ok. tylko czarne no.. ale jak nic nie znajdę to chyba je wezmę. Smile of Red Witch ale to nie jest polska firma prawda ? dla mnie skąd to żadna różnica, byle po polsku :D Quote
olekg89 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 IŚ-no czarne czarne ,bo to akcesoria dla poważnych psów.Dobów ,boksów ,ON ,DON ,Rot ,a nie dla zabaweczek:) Dużo osób z Owczarek.pl je ma i nikt się nie żali na jakość. Quote
Lucky. Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 olekg89 napisał(a):IŚ-no czarne czarne ,bo to akcesoria dla poważnych psów.Dobów ,boksów ,ON ,DON ,Rot ,a nie dla zabaweczek:) Dużo osób z Owczarek.pl je ma i nikt się nie żali na jakość. Mój pies nosi kolorowe obroże i nie uważam go za zabaweczkę ;) Quote
Avaloth Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Oluś a ja właśnie uważam że właśnie takim psom powinno się zakładać kolorowe obroże. Nie mówię o jakiś mega słit bo nie każdy lubi. Ale jakąś żywą, kolorową, śmieszną. Bo ludzie właśnie takie 'poważne' psy uważają za morderców, przejdziesz z onkiem koło pani z spasionym jamnikiem to albo cie wzkoriem zabije albo rzuci jakąś 'mega miłą' uwagę. Ja się spotkałam m.in z sytuacją kiedy kobieta a shi tzu na widok mojego Krowa puszczanego luzem na wybiegu dla psów, wzięła shitzaka na ręce, rzuciła jakieś 'no to ja wychodzę' z wymownym spojrzeniem w naszym kierunku i poszła. Płakać za nią nikt nie płakał xd A wracając do tematu zdążyłam już wielokrotnie zauważyć ze ludzie widząc dużego czy uważanego za groźnego psa w różowej obroży, czy obroży w kwiatki czy jakieś śmieszne znaczki uśmiechają się, zagadną itp. Podczas gdy na takiego samego psa w obroży z ćwiekami patrzą spode łba. Przykład miałeś na zlocie choćby, Dolar w pożyczanym różu zyskiwał całkiem inne komentarze niż w swoich poważnych obrożach. I odpuścił byś sobie te zabaweczki. Wielkość psa nie świadczy o nim ^^ Quote
Agnes Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Lucky. napisał(a):Mój pies nosi kolorowe obroże i nie uważam go za zabaweczkę ;) tez nie bardzo wiem co ma piernik do wiatraka:evil_lol: Quote
Lucky. Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='olekg89']IŚ-no czarne czarne ,bo to akcesoria dla poważnych psów.Dobów ,boksów ,ON ,DON ,Rot ,a nie dla zabaweczek:) Dużo osób z Owczarek.pl je ma i nikt się nie żali na jakość. Agnes o to mi chodziło ;) Może nie mam dobka,onka,dona etc. ale nie uważam go za zabaweczkę bo nosi kolorowe obroże z wzorkami ;) Quote
Recommended Posts