Bewarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Z dingo takie znalazłam: Ale to są te zwykłe...:razz: Quote
Agnes Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Magda25']Jaka firma robi skórzane obroże półzaciskowe z łańcuszkiem ? Albo skórzane półzaciskowe z ogranicznikiem. Hunter - np;) I wersja - drozsza:eviltong: tez Hunter Quote
GameBoy Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Magda25']Jaka firma robi skórzane obroże półzaciskowe z łańcuszkiem ? Albo skórzane półzaciskowe z ogranicznikiem. Chyba psiaki Vectry takie miały, albo mi sie pokićkało. :roll: p.s. O takie http://www.dogomania.pl/forum/13370325-post18764.html to jest od tej babki chyba Informacje o Użytkowniku johnka72 - Aukcje internetowe Allegro musialabys do niej napisac przez allegro Quote
Bewarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Na futrzakowie jest nowy trixie, fajny nawet...Tylko jednen rozmiar niestety, 15mm ;/ Quote
Onomato-Peja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Bewarka']Na futrzakowie jest nowy trixie, fajny nawet...Tylko jednen rozmiar niestety, 15mm ;/ [/QUOTE] Te kolory przypominają rogzowe moro... Jak tak z daleka spojrzałam, to myślałam, że to rogz Quote
gops Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Bewarka']Na futrzakowie jest nowy trixie, fajny nawet...Tylko jednen rozmiar niestety, 15mm ;/ ]http://www.futrzakowo.pl/_var/gfx/4250ff7bdc2096e8f13b63e22e3db087.jpg[/QUOTE] bardzo fajny :lol: Quote
Feigned Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Te kolory przypominają rogzowe moro... Jak tak z daleka spojrzałam, to myślałam, że to rogz[/QUOTE] ja tak samo ;) Quote
Marta_Ares Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 hehe faktycznie strasznie podobne do rogza z kolorow:roll: Quote
Migori Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Bewarka']Z dingo takie znalazłam: Tak pierwsza mi sie podoba http://dingo.com.pl/zdjecia/1-2280-1.jpg Taka prosta chyba bedzie najlepsza, ale nie ukrywam, że wolałabym z łańcuszkiem. [quote name='Agnes']Hunter - np;) I wersja - drozsza:eviltong: tez Hunter Ale ceny troszkę wysokie. Za drogie dla mnie niestety. [quote name='GameBoy']to jest od tej babki chyba Informacje o Użytkowniku johnka72 - Aukcje internetowe Allegro musialabys do niej napisac przez allegro Dziękuję :loveu: Quote
Bewarka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 W sensie że o to chodzi? No w sumie jak teraz spojrzałam z daleka to rzeczywiście podobne...Ale jednak wole bardziej dziewczyńskie wzory...i tańsze :evil_lol: Quote
Talia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wiecie może czy można jeszcze dostac rogza w czerwona kartke? Quote
Agnes Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Magda25']Ale ceny troszkę wysokie. Za drogie dla mnie niestety. [/QUOTE] aaaa nie mowilas, ze ma byc tanie:evil_lol: ten sklep jest w ogole drogi, wiec nie sugerowalabym sie nim za bardzo Quote
Migori Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Agnes']aaaa nie mowilas, ze ma byc tanie:evil_lol: ten sklep jest w ogole drogi, wiec nie sugerowalabym sie nim za bardzo[/QUOTE] Fakt, nie mówiłam ;) Ale żeby wydać ponad 120zł na samą czarną skórzaną obroże to musiałabym na głowę upaść :evil_lol: Zobaczę, może coś na wystawie w Poznaniu wypatrzę. Quote
Agnes Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Magda25']Fakt, nie mówiłam ;) Ale żeby wydać ponad 120zł na samą czarną skórzaną obroże to musiałabym na głowę upaść :evil_lol: [/QUOTE] fakt dla mnie to tez wariactwo:eviltong: Quote
wiq Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 wiecie, w którym sklepie internetowym jest szeroki wybór natłuszczanych/porządnych skórzanych obroży? 3 lata temu kupiłam na wystawie obrożę, jest rewelacyjna, ale za chiny nie pamiętam, jakiej firmy... chciałam najstarszej też taką kupić, bo chodzi w rogzie i wygląda najbiedniej ze wszystkich :evil_lol: oj chyba już nie kupię nic z tej firmy :P Quote
Migori Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiq'] 3 lata temu kupiłam na wystawie obrożę, jest rewelacyjna, ale za chiny nie pamiętam, jakiej firmy...[/QUOTE] Możesz wstawić zdjęcie. Bede na wystawie w Poznaniu poszukiwać jakiejś fajnej skórzanej, może i poszukać dla Ciebie. Quote
Diora Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiq']wiecie, w którym sklepie internetowym jest szeroki wybór natłuszczanych/porządnych skórzanych obroży? [/QUOTE] Bardzo polecam Wozę. Popatrz na ich stronie internetowej. Maja duży wybór. Ja niedawno kupiłam i jest super :loveu: Quote
Mili_25 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o obroży taśmowej Rogz Lumberjack Collar? Strasznie podoba mi się fioletowa i myślę, aby zafundować ją mojej Tośce (4,5 miesiąca). Czy ktoś jej używał? Byłabym wdzięczna za wszystkie jej plusy i ewentualne minusy :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mili_25']Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o obroży taśmowej Rogz Lumberjack Collar? Strasznie podoba mi się fioletowa i myślę, aby zafundować ją mojej Tośce (4,5 miesiąca). Czy ktoś jej używał? Byłabym wdzięczna za wszystkie jej plusy i ewentualne minusy :evil_lol:[/QUOTE] Moim zdaniem ta seria z odblaskową nitką jest świetna. Minusów moim zdaniem nie ma (no może tylko cena), za to plusy: jakość, wytrzymałość, ładny wygląd mówią same za siebie. Polecam :) PS Weszłam sobie na waszą stronę. Tosia jest prześliczna ;) W którym rejonie Wawy spacerujecie ? Quote
Kei Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mili_25']Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o obroży taśmowej Rogz Lumberjack Collar? :evil_lol:[/QUOTE] lumberjack będzie za duża, weź fanbelt Quote
Mili_25 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Moim zdaniem ta seria z odblaskową nitką jest świetna. Minusów moim zdaniem nie ma (no może tylko cena), za to plusy: jakość, wytrzymałość, ładny wygląd mówią same za siebie. Polecam :) PS Weszłam sobie na waszą stronę. Tosia jest prześliczna ;) W którym rejonie Wawy spacerujecie ?[/QUOTE] Ewa to mnie pocieszyłaś :) Bo strasznie podoba mi się ta fioletowa. Do tego fioletowy grawerowany identyfikator... P.S. Dziękujemy za komplement :) Spacerujemy po Kabatach i Natolinie. A Ty i Duffel? Quote
Ewa&Duffel Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mili_25']Ewa to mnie pocieszyłaś :) Bo strasznie podoba mi się ta fioletowa. Do tego fioletowy grawerowany identyfikator... P.S. Dziękujemy za komplement :) Spacerujemy po Kabatach i Natolinie. A Ty i Duffel?[/QUOTE] Ja też miałam chęć na fioletową, nawet już prawie ją kupiłam na bazarku, tylko niestety ktoś mnie przelicytował. Ale może na Gwiazdkę mu kupię ;) PS A to niestety my z drugiego końca Wawy jesteśmy-Bródno/Targówek. Ale czasami bywamy na Natolinie, mamy tam goldeniego kolegę ;) Quote
Marta_Ares Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Mili_25']Chciałabym się Was zapytać co sądzicie o obroży taśmowej Rogz Lumberjack Collar? Strasznie podoba mi się fioletowa i myślę, aby zafundować ją mojej Tośce (4,5 miesiąca). Czy ktoś jej używał? Byłabym wdzięczna za wszystkie jej plusy i ewentualne minusy :evil_lol: Polecam, zdecydowanie lepsza wersja niz te z tasiemka ozdobna:cool3: Mam szelki i 2 obroze z tej seri i jestem bardzo zadowolona, a fiolecik jest cudowny w rzeczywistosci:loveu: Quote
Mili_25 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Ja też miałam chęć na fioletową, nawet już prawie ją kupiłam na bazarku, tylko niestety ktoś mnie przelicytował. Ale może na Gwiazdkę mu kupię ;) PS A to niestety my z drugiego końca Wawy jesteśmy-Bródno/Targówek. Ale czasami bywamy na Natolinie, mamy tam goldeniego kolegę ;)[/QUOTE] Nie wiem jak jest w innych częściach Warszawy, ale u nas Goldenów jest baaaaaardzo dużo ;-) Tośka też początkowo miała być Goldenem ;) Ale jest Cockerem :evil_lol: Golden będzie drugi... :loveu: Quote
Recommended Posts