Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a powiedzcie mi specjalistki, co źle wyregulowane jest w szelkach jeśli się przekręcają?

w sensie pasek górny zamiast leżeć między łopatkami jest gdzieś na środku łopatki :evil_lol:

Posted

Ja jestem zła na rogza, bo obroża nie wytrzymała miesiąca!:angryy:
Najlepiej się trzyma ta z MacLeather:

Następnej poszukamy z rogza, albo się wkurzę i kupię jakąś 'bezfirmówkę'.
Te rogzy kiedys były rewelacyjne, a teraz zaczęli chałturę odwalać.
Tylko u Wadera rogz się trzyma siako tako..
W Poznaniu popatrzymy na Lupiny, są takie malutkie rozmiary? 17-22 czy coś?

Posted

Mamy jeszcze taką samą smycz, nawet nie pamiętam z jakiej to serii haha ;D Wiem, że obroża była własnie dobierana do smyczki.

Miesiąc temu był ładniejszy..

A to nasz mały zbiór (i mama i tak wrzeszczy że Desi ma 50 obroży), mały, bo obroże szybko są wyrzucane - Desi strasznie je niszczy.

jak widać z obroży zostały najtańsze 'bezfirmówki' autentycznie są bardzo mocne - wytrzymały od kiedy ją mam.

p.s: Chantell dzieki, poszukamy z lupina ;)
i jeszcze mały offtop - o ile się nie mylę to widziałam Cię w Nowym Dworze (chyba że to był jakiś inny owłosiony nagi pies peruwiański :D)

Posted

haha!
i tak napewno coś wypatrzę na wystawach to spłuczę się z kasy..:shake:
No co ja zrobię, że wszystko tam jest tak tanie - rogz jest naprawdę taniusieńki tam - dla Wadera kupiliśmy bardzo wytrzymałą smycz składaną za 100 zł, i jeszcze rabat dostaliśmy!

Posted

Mogę Ci ją kupić, jeśli będzie
Tylko musiałabyś mi pokazać jak wygląda na zdjęciu jakimś. :cool3:
Zazwyczaj jest spory wybór obroży dla małych psów tam.

Posted

[quote name='Vini.']Heh, fakt ta seria miękkie i lekkie jest chyba najmniej wytrzymała. To narazie proponuję wstrzymać się od kupowania obróżek ^^ A potem do mnie sie zgłosić, hah;p[/QUOTE]

najlepiej mi się trzyma róż z lekkich i miękkich sposród nowych rogzów;)

Posted

[quote name='Unbelievable']najlepiej mi się trzyma róż z lekkich i miękkich sposród nowych rogzów;)[/QUOTE]

Bo masz go najkrócej ;):eviltong:

Posted

No tak jak Twój owłosiony nagus no! :evil_lol:
Właśnie zaintrygowało mnie czy by nie podejść, bo wcześniej odwiedziłam Twoją galerię i bardzo mi się psiak spodobał. :razz:

Posted

[quote name='wiq']a powiedzcie mi specjalistki, co źle wyregulowane jest w szelkach jeśli się przekręcają?

w sensie pasek górny zamiast leżeć między łopatkami jest gdzieś na środku łopatki :evil_lol:[/QUOTE]

Mojej suczce się tak przekręcały jak miała za luźną pierwszą obręcz (barkową)

Posted

szelki sie przekrecaja jak jedna lub druga obrecz jest za luzno , a ktora to samemu trzeba sprawdzic :lol:
najczesciej wlasnie przednia obrecz jest za luzno

a ja uwazam ze seria lekkie i miekkie nie jest wcale najgorsza
moze nie uzywamy tych obrozy codziennie ale jak juz uzywanmy to porzadnie i nie oszczedzam ich
a nie ma nawet sladu zmechacenia ;) a jest swietna , wygodna i najldniejsza :razz:
wlasnie czekam na pomarancz z lekkich

a rogzy zwykle z naszyta tasma to porazka . uzywamy ich najczesciej i jednak sie pomechacily i powychodzily nitki
co nie zmienia faktu ze nie zrezygnuje z nich , jak narazie rogz dla nas to najlepsza psia firma

Posted

Esotiq- no wiesz...Jakbym to była ja, to OK, ale z swoim orchidkiem chodzę tylko po Nowym Sączu xD Dzisiaj wybieramy się na szczepienie z nią i może jakąś obroże albo coś się kupi :)