Marta&Gabi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ma ok 50 cm ale nie problem dla mnie kawalek uciac i skrocic;) Quote
weszka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 jo_ann napisał(a):fajne te gumiaki, ale strasznie drogie:diabloti: Fakt, tanie nie są :diabloti: ale warte tej kasy jak ma się aktywnego psa, a pogoda jaka w tym roku jest każdy widzi ;) Poza tym to wydatek na dłuższy czas więc można odżałować. toyota napisał(a):Dublin Dog mi się podoba. Fajnie mieć taka obrożę jak pogoda jest deszczowa , albo nad jezioro ... Ano fajnie, doceniam i w deszcz ale też jak jest poranna rosa i pyliste ścieżki na których Vesper lubi się położyć bawiąc z psami ;) Quote
Marta&Gabi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Co wziac panet rogz czy rogzette 40mm?a co jeszcze mogloby na mojej psicy fajnie lezec?ja nie mam pomyslu za duzo tych wzorkow Quote
Natula Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 myśle że Rogzette ją ładnie ożywi , Choc Feminine też by ładne było Quote
Agnes Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Wedlug mnie rogzette:loveu: dziewczecy kolorek:loveu::loveu: Quote
Justa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Mam problem z flexi :diabloti: Bo nie wiem czy 1. summertime (zielona albo niebieska) tylko zastanawiam się czy nie będzie za kolorowo i za cukierkowo (obroże ma różową, fioletową) 2. comfort (te z gumową rączką czarną - szara albo granatowa) Już nie wpomnę, że mam problem jaki rozmiar.. :placz: Quote
Lucky. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Obydwa wzory ładne, ale od zawsze bardzo lubiłam rogzette więc ten wzór : ) Quote
Agnes Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Justa szara jest wzglednie uniwersalna i mi jakos bardziej pasuje comfort chyba, summertime sa takie dosc...zywe kolorystycznie:diabloti: Quote
Infortune. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja mam summertime i kolory są śliczne, ale róż + niebieski to dla mnie byłoby za dużo. :diabloti: A rozmiar, widziałam, że myślisz nad 2, ja bym wzięła dwójkę, smycz ma być wygodna, a dla mnie 1 jest za mała (chociaż summertime 1 jest chyba większa niż comfrot 1). Quote
Marta&Gabi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Jednoglosnie rogz 40mm bedzie rogzette.:) A ze nie lubie zamawiac pojedynczych rzeczy musze jeszcze wybrac jaki zacisk wziac.:lol: Przegladajac sklepy zaczelam sie zastanawiac jeszcze nad rogzem limitowanym ale co za duzo to niezdrowo:lol: To jeszcze pomozcie wybrac mi zacisk rogza dla mlodej.Chcialabym cos co by pasowalo do naszej kolekcji. Mamy juz rogza niebieskiego w lapki i fiolet odblaskowy, red dingo czerwone kosteczki i circadelic mid brown, czarna trixie i zielona w lapki oraz zolta robiona samodzielnie. To jest juz nalog:diabloti: Quote
MakeBelieve Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 A ja bym była za planetem! Rogzette mi sie nie podoba.. Zdecydowanie. Jeśli zacisk, to weź planeta ;) Śliczny jest Quote
Marta&Gabi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Najchetniej bym wziela oba wzory 40mm ale na szczescie mnie na to nie stac:evil_lol: Quote
gops Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 rogzette jest pzrepikne! planet mi sie wcale nie podoba heh do jej ajsnej siersci bedzie pieknie w rogzette! Quote
Marta&Gabi Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Mi sie rogzette bardzo podoba. Do siersci twojej suki gops idealnie pasuje. Jeszcze mysle nad zaciskiem czy planet czy floral czy moze choc femine czy co innego? Tylko czemu to takie drogie? A mowili mi kup sobie yorka:diabloti: Quote
Migori Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Marta&Gabi, wybrałabym Planet. Ekstra bedzie wyglądała na blondynie. Quote
Unbelievable Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Justa napisał(a):Mam problem z flexi :diabloti: Bo nie wiem czy 1. summertime (zielona albo niebieska) tylko zastanawiam się czy nie będzie za kolorowo i za cukierkowo (obroże ma różową, fioletową) 2. comfort (te z gumową rączką czarną - szara albo granatowa) Już nie wpomnę, że mam problem jaki rozmiar.. :placz: bierz szarą comfort ;) baaardzo się brudzi, na na summertime będzie to bardziej widać. A przynajmniej moja jest strasznie brudna :evil_lol: Quote
Migori Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Miałam summertime zieloną. Po tygodniu taśma nie była zielona, a szara. Zgadzam się, szalenie sie brudzi. Nie lepiej wybrać czarną? Pasuje do każdej obroży, nie widać brudu. Quote
psikut_zabrze Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ma ktoś moze rogza limitowanego fiolet 16mm na sprzedaż?? :D Quote
Unbelievable Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Magda25 napisał(a):Miałam summertime zieloną. Po tygodniu taśma nie była zielona, a szara. Zgadzam się, szalenie sie brudzi. Nie lepiej wybrać czarną? Pasuje do każdej obroży, nie widać brudu. czarnej w comfortach nie ma, jest właśnie szara ;) Quote
Migori Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Oj chyba jest. Sama szukałam dla siebie. Zaraz poszukam Quote
Dogha Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 To moje psy są jakieś dziwne, mam Flexi summertime zieloną od 3,5 roku i nadal jest zielona a nigdy jej nie myłam ani nie prałam taśmy :D Quote
Migori Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Tak na szybko http://www.allegro.pl/listing.php/search?string=comfort+compact+flexi+czarna&from_showcat=1&category=0&sg=0&change_view=1 Quote
gops Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 my mielismy rozowa summer time nie polecam! tak jak u reszty tasma po kilku spacerach byla szara , a po miesiacu czarna i zadne pranie nie pomoglo Quote
Marta_Ares Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Smile of Red Witch napisał(a):Marta daj zdjęcia tego ROGZ-a swojego ;) Ja dzisiaj odnalazłam jeszcze ROGZ Skateboard zacisk, ale trochę kiepsko już wygląda na Akirze, był to Nasz pierwszy ROGZ kupiony przez Naszą hodowczynię ;) ja jestem ciekawa jak wygląda cała Twoja kolekcja :) mogłabyś zrobić fotke wszystkich obroży :D Quote
Agnes Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Magda25 napisał(a):Tak na szybko http://www.allegro.pl/listing.php/search?string=comfort+compact+flexi+czarna&from_showcat=1&category=0&sg=0&change_view=1 ale to nie jest comfrot jako taki - ma twarda raczke, wiec to w sumie zwykla classic o ksztalcie comfort ;) Quote
Recommended Posts