Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na allegro ten limitowany fioletowy o szerokości 11mm jest za 22zł..a na PM za 48..
Tylko że na allegro pisze że identyfikator jest ale z wadliwym klejem...aż taka różnica .;p

Posted

Domixx m&m napisał(a):
na allegro ten limitowany fioletowy o szerokości 11mm jest za 22zł..a na PM za 48..
Tylko że na allegro pisze że identyfikator jest ale z wadliwym klejem...aż taka różnica .;p

podobno te ID sie rozklejają, ja go mam już chyba 2 lata i nic się z nim nie dzieje ;)

Ale te ceny spadły :-o ja płaciłam za eMkę ok 60 zł kiedy ją wprowadzili, kupowałam szybko bo straszyli że więcej ich już nie będzie, dwa lata minęły a oni dalej je sprzedają :mad:

Posted

Domixx m&m - nie sądzę, żeby żółty był za jasny, moim zdaniem fajnie by kontrastował z ciemnym psem. Ale czerwone kostki mi się zdecydowanie bardziej podobają.
kasia_1982 - Roxi bosko wygląda w tej kratce!!! Szerokość moim zdaniem może być, chociaż 3 cm chyba lepiej by na niej wyglądała.
Co do fioletu..ja parę dni temu zamówiłam komplet fioletowy Rogza dla mojego Rolexa i mimo, że przed założeniem różu miałabym opory, to fiolet jest ok.
Rogzowe krowy to jeden z moich ulubionych wzorów, gdyby były dostępne w rozmiarze odpowiednim na moje bulwy nie wahałabym się ani chwili, no ale nie ma...

Posted

Myslałam że tylko Lupina ma Krowy, a się dowiaduje że Rogz też xd czy to lupine nie ma, a ja porypałam ?
Mi się fioletowy limit strasznie podoba. I jeszcze druga rogzowa, flower coś tam o ile dobrze pamiętam xd
Ale nie wiem czy Maksowi faktyczni nie lepiej coś jaśniejszego. A żółty wg mnie by właśnie fajnie rozjaśniał ;) Ale wybieraj co się Tobie podoba, wteyd będziesz najbardziej zadowolona ;)

Posted

Taki tylko niebieski to paws on blue zebra a ten to może red..? :D

Fioletowy, źółty, czerwony...fioletowy, źółty, czerwony...:???:!..nie wiem już!:shake::roll::mdleje:

Posted

Domixx m&m napisał(a):

Fioletowy, źółty, czerwony...fioletowy, źółty, czerwony...:???:!..nie wiem już!:shake::roll::mdleje:

fioletowy fioletowy :diabloti:

kupuj żeby na zlot było :evil_lol:

Posted

Domixx m&m napisał(a):
No ja myśle że do zlotu wkońcu sie zdecyduje:roll::lol:

filet jest taki cudny na żywo :loveu: na zdjęciach nawet w połowie tak nei wygląda :diabloti::diabloti:

Posted

dobra ograniczam sie do fioletowego i czerwonego...już mniejszy wybór...xD ;D
Bo to jest tak, że bones on red widziałam zdjęcia i podobają mi sie na jamniczce czarnej...bardzo podobnej do maksa tylko że mój to mieszaniec ..Ale fiolet też mi sie podoba i :niewiem:

Posted

to jednak krowy z lupine mi się bardziej podobają ^^
Domix wybierz sobie wzorek który Ci się najbardziej podoba, pomyśl czy kolor pasuje, jak tak to bierz, jak nie to szukaj kolejnego :D kiedyś się zdecydujesz :p

Posted

[quote name='Domixx m&m']Taki tylko niebieski to paws on blue zebra a ten to może red..? :D

Najciekawsze jest to, że nigdzie takiego wzorku w internecie nie mogę znaleźć ... a co dopiero kupić obrożę :D

Posted

Molli napisał(a):
Najciekawsze jest to, że nigdzie takiego wzorku w internecie nie mogę znaleźć ... a co dopiero kupić obrożę :D

JA też nie mogłam znależć...a może to nie rogz...
bo przecież frog też ma kilka wzorów jak rogz..ale tego akurat nie widziałam..

Posted

[quote name='BullWest']A czy to na pewno jest Rogz? Dino wyprodukowało szelki właśnie w takim wzorze jak Rogzowe POBZ niebieskie i czerwone.

[quote name='Domixx m&m']JA też nie mogłam znależć...a może to nie rogz...
bo przecież frog też ma kilka wzorów jak rogz..ale tego akurat nie widziałam..

Może faktycznie to nie jest Rogz, właśnie znalazłam zdjęcie tych szelek Dino - całkiem podobne :)
Może miał ktoś akcesoria Dino, jak u nich z jakością?

Posted

[quote name='Molli']Może faktycznie to nie jest Rogz, właśnie znalazłam zdjęcie tych szelek Dino - całkiem podobne :)
Może miał ktoś akcesoria Dino, jak u nich z jakością?

taka jakoś jak u hiltonów i frogów, czyli jak masz spokojnego psa co nie szarpie i nie ma zrywów to się sprawdza, choć klamerki lubią się psów, ale jak już masz psa co ciągnie to zapomnij dla jego bezpieczeństwa o dino ;)

Posted

a powiedzcie mi, jak z obrożami od Task ? bo są piękne to wiem. Ale czy poza funkcją ozdobną się sprawdzą na silnego, czasem mającego zrywy psa ?
Bo chciałam Pitmana, ale tego którego chcę nie ma w wersji 5 cm, a dziady mi nie odpisują po dwóch mailach w których mi nie nie powiedzieli xd
A nie chce kupować 4cm, bo wiem ze potem będę mieć niedosyt. A jak kupie od razu 5 to będzie z głowy.
A na żadne rogzy i inne nie dam tyle kasy.
I nie wiem co zrobić xd