ewtos Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Szerkanka, Marta_Ares, eduso- dziękuję:loveu::loveu::loveu:za miłe słowa. Quote
konikowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A to moje nowości od Marty:D Z szelek jestem super zadowolona! Sprzęcik do samochodu;) Od przodu Od boku, ale kolorki przekłamane Są bardziej takie jak tutaj Obroża dla psa siostry I też druga dla psiaka siostry Powiedzcie mi czy ja je dobrze wyregulowałam... Bo na szelkach to średnio się znam. Quote
Avaloth Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ewtos ślicznego masz psa, uwielbiam liskowate ;) Onomato Peja, to w jakich byś widziała moje maleństwo ? bo jeśli Aza to bydle, to mój mega bydle :D a jeśli dla bydlęcia 5cm to dla mojego 6,7 ? są w ogóle takie ? :D:D Quote
konikowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeszcze z nimi pokombinuję, ale jak dla mnie to przez sierść tak na zdjęciach wychodzi, bo na żywo jest w porządku;) EDIT Powiększone. Jest super:D Quote
Onomato-Peja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Iś & Chester napisał(a): Onomato Peja, to w jakich byś widziała moje maleństwo ? bo jeśli Aza to bydle, to mój mega bydle :D a jeśli dla bydlęcia 5cm to dla mojego 6,7 ? są w ogóle takie ? :D:D Onkowate olbrzymy widzę w max 5 cm, mniejsze ON sztuki w 4cm a 6 - 10cm pozostawmy już molosom, chartom i TTB :P Quote
Smile of Red Witch Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cieplutkaa specjalnie dla Ciebie ;) ManMat gdzieś zaginął ;( Quote
Onomato-Peja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Smile of Red Witch świetna kolekcja :D Widziałam jeszcze więcej obroży na waszej stronie :P Do nas w poniedziałek doszła obroża od taks! Świetna jest. Przepraszam za jakość- komórką robione, jak tylko będę mogła pstryknę aparatem, bo tutaj kolorki przekłamane i mdłe. W dodatku psa nie mogłam uchwycić i poucinałam. Quote
Darianna Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ewtos, świetna obróżka, ładnie dobrana :) Konikowa, a miałaś mieć odwyk od obróżek? ;) Quote
Ana04 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Onomato-Peja napisał(a): Super, ale jak dla mnie Azie byłoby ideolo w 5 cm : P Mojej drobniutkiej moim zdaniem za licho w 4 cm, wolałabym 4,5 - 5 a co dopiero Twojej olbrzymce :D Też bym Azę wsadziła w 5cm, ale jakbym teraz kupiła następną obrożę zostałabym zabita. :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moje w obrożach Marty_Ares, zbiore się w sobie i w szelkach też będą :) Quote
Cieplutkaa. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Smile_of_Red_Witch świetna kolekcja ; o ! A taksowa obrózka cudna! bardzo mi sie podoba :loveu: Quote
jo_ann Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kto ma obroze z odblaskiem od Taks? przyznac sie!! /gdzie widzialam fioletowa u kogos..:razz:/ Quote
kasia_1982 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jo_ann napisał(a):Kto ma obroze z odblaskiem od Taks? przyznac sie!! /gdzie widzialam fioletowa u kogos..:razz:/ ja mam fioletowa ;) Quote
Diora Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jo_ann napisał(a):Kto ma obroze z odblaskiem od Taks? przyznac sie!! /gdzie widzialam fioletowa u kogos..:razz:/ ja mam ;) ........................... Quote
jo_ann Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 eee... no dobra-powinnam dopisac.. PROSZE POKAZAC :D :D Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Mógłby mi ktoś podrzucić wątek z obrożami taks?;p Quote
kasia_1982 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Vini.']Mógłby mi ktoś podrzucić wątek z obrożami taks?;p bazarek się już skończył ale tu masz galerię jej wytworów ;) http://www.dogomania.pl/threads/185419-Psia-moda-by-taks a tu dwa ostatnie bazarki http://www.dogomania.pl/threads/186236-NA-UTOPCE-nr-2-taksowe-obro%C5%BCe-szelki-smycze-do-6.06? i http://www.dogomania.pl/threads/186198-NA-UTOPCE-taksowe-obro%C5%BCe-malowane-do-6.06 Quote
Diora Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='jo_ann']eee... no dobra-powinnam dopisac.. PROSZE POKAZAC :D :D Quote
jo_ann Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Piekne. A mozecie mi powiedziec, z ilu warstw sklada sie obroza? /tzn ile warstw jest zszytych ze soba i czy to jest sztywne/ Quote
Recommended Posts