Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to moje nowości od Marty:D

Z szelek jestem super zadowolona! Sprzęcik do samochodu;)
Od przodu

Od boku, ale kolorki przekłamane

Są bardziej takie jak tutaj

Obroża dla psa siostry

I też druga dla psiaka siostry

Powiedzcie mi czy ja je dobrze wyregulowałam... Bo na szelkach to średnio się znam.

Posted

Ewtos ślicznego masz psa, uwielbiam liskowate ;)

Onomato Peja, to w jakich byś widziała moje maleństwo ? bo jeśli Aza to bydle, to mój mega bydle :D a jeśli dla bydlęcia 5cm to dla mojego 6,7 ? są w ogóle takie ? :D:D

Posted

Iś & Chester napisał(a):

Onomato Peja, to w jakich byś widziała moje maleństwo ? bo jeśli Aza to bydle, to mój mega bydle :D a jeśli dla bydlęcia 5cm to dla mojego 6,7 ? są w ogóle takie ? :D:D

Onkowate olbrzymy widzę w max 5 cm, mniejsze ON sztuki w 4cm a 6 - 10cm pozostawmy już molosom, chartom i TTB :P

Posted

Smile of Red Witch świetna kolekcja :D Widziałam jeszcze więcej obroży na waszej stronie :P

Do nas w poniedziałek doszła obroża od taks! Świetna jest.

Przepraszam za jakość- komórką robione, jak tylko będę mogła pstryknę aparatem, bo tutaj kolorki przekłamane i mdłe. W dodatku psa nie mogłam uchwycić i poucinałam.

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Super, ale jak dla mnie Azie byłoby ideolo w 5 cm : P Mojej drobniutkiej moim zdaniem za licho w 4 cm, wolałabym 4,5 - 5 a co dopiero Twojej olbrzymce :D

Też bym Azę wsadziła w 5cm, ale jakbym teraz kupiła następną obrożę zostałabym zabita. :evil_lol:

Posted

jo_ann napisał(a):
Kto ma obroze z odblaskiem od Taks? przyznac sie!! /gdzie widzialam fioletowa u kogos..:razz:/

ja mam ;) ...........................