Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja się pochwale moimi nowymi obrożami od Taks:loveu: na mojej zarośniętej suni:eviltong:

Przepraszam za jakoś zdjęć, ale mój aparat zaczął się buntować, a pogoda nie jest też najlepsza:mad:

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Posted

Kiłi napisał(a):
Ja mam ciemny brąz ok 9 letnią (następczynie tej z zerwanym karabińczykiem) plus czarną 4-5letnią i żyją (standard), teraz dokupiłam jeszcze brąz natłuszczany.

One były szyte czy nitowane ? Możesz wstawić zdjęcie tych smyczek ?

http://img26.imageshack.us/img26/2318/img9693c.jpg - Ona jest nowa ? Bo wygląda idealnie :razz:

To w takim razie albo mam pecha albo coś wywijam z tymi skórzanymi akcesoriami :shake:

Posted

Obroża jest bardzo mięciuchna, podszyta bardzo miłym materiałem. Chociaż ja sama wole twarde obroże. Smycz jest miększa od tych zwykłych to fakt. Podoba mi się połączenie brązu ze złotem w tym zestawie, tak elegancko:loveu: Co najśmieszniejsze zwykła smycz w marketach kosztuje najmniej 100zł, a natłuszczana w internecie od 80:evil_lol: Nieopłaca się kupować jednak smyczy w marketach.

Magda25 napisał(a):
One były szyte czy nitowane ? Możesz wstawić zdjęcie tych smyczek ?

http://img26.imageshack.us/img26/2318/img9693c.jpg - Ona jest nowa ? Bo wygląda idealnie :razz:

To w takim razie albo mam pecha albo coś wywijam z tymi skórzanymi akcesoriami :shake:

Ta ze zdjęcia to natłuszczana, jest nowiutka, na niej było dopiero kilka spacerków. 9 letnia jest szyta, 5letnia nitowana (na zdjęciu poniżej jest 5letnia, starszą mam w aucie) troche pociamkana przez sucz:evil_lol: Najgorsze, że małpa zabiera mi się do gryzienia tej nowej smyczy:mad:

Ale to też może być tak jak napisała agnes, że te starsze modele są lepsze, może na serio te nowe są gorsze niż stare.

Posted

Kiłi napisał(a):
Obroża jest bardzo mięciuchna, podszyta bardzo miłym materiałem. Chociaż ja sama wole twarde obroże. Smycz jest miększa od tych zwykłych to fakt. Podoba mi się połączenie brązu ze złotem w tym zestawie, tak elegancko:loveu: Co najśmieszniejsze zwykła smycz w marketach kosztuje najmniej 100zł, a natłuszczana w internecie od 80:evil_lol: Nieopłaca się kupować jednak smyczy w marketach.

Szukałam ten natłuszczanej kiedyś w sklepach, tożto zabójstwo było cenowe.
Taka właśnie brązowa z tym złotym karabińczykiem kosztowała 335zł :crazyeye: Trzy razy patrzyłam na tą cenę.

Tą Twoją brązową natłuszczaną kupiłaś tutaj
http://www.bajcik.pl/product_info.php?products_id=4337 ? Wolę sie upewnić, bo znowu szajs mi sie trafi.

Zrobię Ci potem zdjęcie mojej miesięcznej smyczy Dingo (teraz mam urodziny dziadka, jestem z doskoku). Ta Twoja 5-letnia jest w boskim stanie w porównaniu do tej mojej :p

Posted

Ale mnie źle zrozumieliście, Pikuś i Killer to dla różne psy:
Killer-pinczerek
Pikuś strasznie ciągnie i miał już dwa rogzy i w końcu został z kolczatką bo obydwa zerwał... a wy myśleliście że Killer nosi kolczatkę!!!Dla porównania Pikuś to wielki czarny kundel ...

Posted

Nowości : obroża to półzacisk - jak dla mnie super, ładnie się luzuje. i szelki i obroża są bardzo miękkie.

Mam różowy i niebieski, a i tak najbardziej podoba mi się zielony z tego wzoru :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ale jej ladnie:loveu: :loveu: :loveu:

wogole za cienkie sie nie wydaja;)

a do nas doszly szelki funky retro:multi:, sliczne sa:loveu:

szelki zdecytowanie max 2cm dla niej, miałam 2,5 wyglądała ... nieciekawie:eviltong:

a te 1,8 niby mała różnica, a jednak widać, wyglądają jeszcze lepiej niż 2.

przerabiacie? a w ogóle Ares zmieści sie w wymiarówkę 1.5cm z rogza? jeśli tak to dawaj foto!:diabloti:h

Posted

Kasia&Rika napisał(a):

przerabiacie? a w ogóle Ares zmieści sie w wymiarówkę 1.5cm z rogza? jeśli tak to dawaj foto!:diabloti:h

Rozmiarowo pewnie też powiększą :eviltong: Bo wątpię, żeby Ares się w nią zmieścił. Jazz mi ledwo wchodzi (ale wchodzi) w 16mm rogza)

A właśnie, fotki mile widziane :evil_lol:

Konikowa Zielona rządzi!
Kasia&Rika W niebieskim jej bosko, ale w zieleni było by jeszcze lepiej :diabloti:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):

przerabiamy, ale to jutro dopiero,

Ares sie zmiesci,, nawet go dopiełam, ale oddychac za bardzo nie mógł:evil_lol: :evil_lol:

za chwile fotki,

Posted

Marta_Ares napisał(a):
przerabiamy, ale to jutro dopiero,

Ares sie zmiesci,, nawet go dopiełam, ale oddychac za bardzo nie mógł:evil_lol: :evil_lol:

za chwile fotki,

To ile on ma w klacie? Oo Jazz ma 52 i ma na maxa idealnie (nie mam ale przymierzałam :razz:)

Posted

na aukcji pisalo ze maja max 46cm w klacie, ale to nie mozliwe, bo Ares tez ma ok. 56-58cm, za chwile je zmierze.

tutaj na tasmie 20mm i tak chyba bede chciala je naszyc.

a tu porównanie z obrożą