Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka napisał(a):
najładniejsze kwiatki ze wszytskich na bazarku;) tez mi sie podobała...ale dla chłopaka mi odpada:P

Ja też się w niej od razu zakochałam... już nie moge sie doczekac jak u mnie bedzie.

Posted

[quote name='BullWest']Molli - obroże od taks super. Jest nawet buldożkowa: ale na Shillę za duża, a na Rolexa za szeroka (ma krótką szyję), buu.

Jakbyś ładnie poprosiła, to Taks na pewno by skróciła obrożę i na Shillę byłaby dobra ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ale świetna :loveu: aż mnie kusi, żeby coś kupić, w końcu na szczytny cel...

A widziałaś te z owczarkami :cool3:

Posted

Molli napisał(a):
A widziałaś te z owczarkami :cool3:

Widziałam, widziałam - po pierwsze wszystkie już wykupione : P po drugie wąskie strasznie a po 3 to szukam bardziej albo jednolitej albo z kwiatami i w sumie to jedna mi się nawet podoba, tylko nie wiem, czy zrywy Raszpli wytrzyma...

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ale świetna :loveu: aż mnie kusi, żeby coś kupić, w końcu na szczytny cel...

Mi też się podoba, no i 4 cm. :cool3:
A co do zrywów. Mamy szelki i smycz od Taks i wytrzymały Azy zrywy więc mogę stwierdzić, że są wytrzymałe. ;)

Posted

Onomato-Peja ja mam pierwsza obroze od taks i jestem zachwycona - jesli to zacisk bierz i sie nie denerwuj, moja suka w koncu wazy ponad 40 kg wiec wiecej od Twojej ;) pociagnac tez potrafi

Posted

Akira to prawdziwa fashionistka ;)

Jeśli chodzi o tą obrożę Audigiera to według mnie to takie małe dzieło sztuki jak obrazy wielkich mistrzów -nie wiadomo co przedstawiają , ale wiadomo , że są piękne ;)
Tak serio to mnie wzór na tej obroży kojarzy się z rockowymi tatuażami i ze stylistyką jaką proponuje w swoich kolekcjach Ed Hardy. Ja jestem zachwycona tą obrożą. Wyobrażam sobie jaka jest dopracowana w każdym szczególe :lol:

Posted

Ana04 napisał(a):
Mi też się podoba, no i 4 cm. :cool3:
A co do zrywów. Mamy szelki i smycz od Taks i wytrzymały Azy zrywy więc mogę stwierdzić, że są wytrzymałe. ;)

Agnes napisał(a):
Onomato-Peja ja mam pierwsza obroze od taks i jestem zachwycona - jesli to zacisk bierz i sie nie denerwuj, moja suka w koncu wazy ponad 40 kg wiec wiecej od Twojej ;) pociagnac tez potrafi

Pozostaje jeszcze kwestia, czy taks mi dorobi taką, bo już sprzedana jest ; )

Posted

toyota napisał(a):
A jakiego masz futrzaka , czyżby kaukaziątko ?

Poczwarzątko ;) ale potrafi ładnie przykryć sierścią ponad połowę obroży :P

Tak więc zamówiłam obrożę u taks :loveu: i przez to niestety obroża rasta poczeka sobie na odpicowanie.

Posted

Czy ktoś umiałby doradzić mi jaką smycz flexi kupić dla podhalana dużego czy wystarczy L taka jak ta :

http://allegro.pl/item1051231806_flexi_smycz_automatyczna_maxi_8_m_50kg_tasma.html

Czy powinnam kupić XL : http://allegro.pl/item1050838569_smycz_automatyczna_flexi_giant_8m_tasma_75kg.html ?

Wolałabym mieć tą mniejsza , bo jest lżejsza i pewnie byłoby mi wygodniej , ale obawiam się , żeby jej nie urwał . Pies nie ciągnie , ale zdarzają mu się zrywy. Taki zryw może zakończyć się tragicznie , jak urwie się i wbiegnie na ulicę , bo jak dopadnie ofiarę to najwyżej ją wymemła ;)