Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo_ann napisał(a):
wlasnie, ja tez chce nowego rogza dla czarnucha ;) poki co sie lansuje w rozu, ale ile mozna:evil_lol:

w różu czarnemu na pewno pięknie:loveu:ale ten nowy też z różem:diabloti:chyba, że kupujesz brąz:p

Posted

One nie sa jakies wyjsciowe, ale bardzo wygodne- z takiej tasmy jak ta:

foto: IPOsklep

dajcie mi prosze link do zdjecia nowych rogzow, bo mi wyszukiwarka nie dziala:p a na rogz.com malo widac:diabloti:

Posted

Miałam czarny skórzany (chyba standard) komplet Dingo. Smycz popękała po miesiącu :cool1:
Teraz mam taki sam komplet, ale ze skóry naturalnej, niestety sucz wyrosła z obroży :cool1:. Smycz na razie sie trzyma, ale ciekawe co bedzie jak zmoknie na deszczu lub w śniegu.
Chciałabym coś porządnego, ale nie w takich astronomicznych cenach jakie WOZA sobie winszuje :cool1:

Bora pomyka teraz w różowym lupinie, ale ileż można patrzeć na ten cukierkowy różowy :evil_lol:

Liczę, że na wystawie sobie pooglądam :multi:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Marta znalazłam tą smycz o której pisałaś ;)
http://www.amekon.pl/x_C_I__P_29522394;29510001.html

ooo dzieki, ale chyba jednak wezme tasmowa, praktyczniejsza jak dla mnie.

Otoshi napisał(a):
Marta, Ares bombowo wygląda w tej obroży :loveu:

dziekuje :loveu:

ariss napisał(a):
[quote name='Marta_Ares']obroza z Krakvetu

wogóle te materiałowe ferplasta z tym podszyciem tez sa bardzo fajne, macałam kiedys w sklepie:evil_lol:
http://www.krakvet.pl/images/ferplast/ferplast_daytona_css.jpg

ja mam dwie takie obroże i smycz!!!Bardzo sobie chwalę:loveu:

wlasnie chce dokupic chyba teraz smycz ta tasmowa

Posted

ja mam z ferplast daytona taką obrożę, ale normalnie zapinaną, na klamerkę. Chwale ja sobie, chociaż to artykuł wyjściowy i tylko raz dotąd prany :) Za to smycz marzenie - ręki nie obciera jak rude pociągnie :)

Posted

Darianna napisał(a):
ja mam z ferplast daytona taką smycz, ale normalnie zapinaną, na klamerkę. Chwale ja sobie, chociaż to artykuł wyjściowy i tylko raz dotąd prany :) Za to smycz marzenie - ręki nie obciera jak rude pociągnie :)

chyba obroze:razz:

Posted

Magda25 napisał(a):
Chciałabym coś porządnego, ale nie w takich astronomicznych cenach jakie WOZA sobie winszuje :cool1:

jesli bedzie to skora i tansze - nie uwierze, ze porzadne;)

Woza jest tania - mi wyliczyli komplet (bez wzoru ale lepsza skora), smycz za 69 zl i obroza 55 zl - smycz przepinana, zaokraglone boki itp

To zdecydowanie nie jest duzo;)

Posted

Magda25 napisał(a):
Miałam czarny skórzany (chyba standard) komplet Dingo. Smycz popękała po miesiącu :cool1:

Ja nie wiem co Wy z tymi smyczami robicie:eviltong::evil_lol: Ja mam ciemny brąz ok 9 letnią (następczynie tej z zerwanym karabińczykiem) plus czarną 4-5letnią i żyją (standard), teraz dokupiłam jeszcze brąz natłuszczany. Ta 9 letnia przeżyła 2 boksery i doga kanaryjskiego, teraz jest troche rozpruta ale wystarczy zszyć (skóra jest cała), 5letnia przeżyła 42kilowego boksera i moją szajbuske wyrywającą znienacki i trzyma też:evil_lol: A różne rzeczy były z nią robione:evil_lol: No chyba, że to mi się jakieś wyjątki dostały, ale kupowane były w zwykłym psim markecie;) Mam nadzieje, że natłuszczana też przeżyje długo:mad:

Posted

Kiłi napisał(a):
Ja mam ciemny brąz ok 9 letnią (następczynie tej z zerwanym karabińczykiem)

moze wlasnie dlatego - masz ja 9 lat:evil_lol: wtedy pewnie byla to lepsza jakosc jak z wieloma rzeczami

Kiłi napisał(a):
Mam nadzieje, że natłuszczana też przeżyje długo:mad:

a ta gdzie dostalas??

Gdzie w ogole dostane wiecej produktow tej firmy? Nie interesuje mnie standard;)

Posted

Agnes napisał(a):
moze wlasnie dlatego - masz ja 9 lat:evil_lol: wtedy pewnie byla to lepsza jakosc jak z wieloma rzeczami

a ta gdzie dostalas??

Gdzie w ogole dostane wiecej produktow tej firmy? Nie interesuje mnie standard;)

A wiesz, że to całkiem prawdopodobne! Stare flexi są o wiele lepsze niż te dzisiejsze, kolczatki też można było kupić lepsze niż dzisiaj w zwykłym zoologu, większość dzisiejszych akcesorii firmowych jest o wiele gorsza w jakości niż kiedyś:shake:
Ja swoją kupiłam tu: http://www.bajcik.pl/product_info.php?products_id=4337 , ale jeszcze po starej cenie - 76zł. Mam też obroże natłuszczaną, a ta nie wiem gdzie kupowana, bo to siostra dla swojego doga brała, ale okazała się za mała. Chyba stąd brała: http://www.zoologiczny.sklep.pl/Dingo_Smycz_przedluzana_ze_skory_natluszczanej_szyta_brazowa_2_5cm_x_120_220cm__28_73_340___6542

Chyba tam nawet komentarz wystawiła:evil_lol: