Onomato-Peja Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mogłabyś pokazać na zdjęciu wszystkie ćwieki? ( jeden z każdego rodzaju)? Quote
Marta_Ares Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Onomato-Peja napisał(a):mogłabyś pokazać na zdjęciu wszystkie ćwieki? ( jeden z każdego rodzaju)? za chwile postaram sie zrobic :) Quote
psikut_zabrze Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Po pierwsze świetne lupinowe krowy!! ;D po drugie Marta super Aresowy rogzik :] bardzo mi sie podoba a ćwieki genialne. szczegolnie na niebieskim i czerownym! Quote
BullWest Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Marta - pięknie Aresowi w tym limitowanym Rogzie. Ćwieki rewelacja, z tym różem wyglądają obłędnie!!! Niech tylko dorwę jakąś kasę. Quote
Unbelievable Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Natalia, Craisy Daisy na Tośce jest suuper :loveu: Quote
Tepes Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 RCookie super szczególnie Moo Cow:loveu::loveu::loveu: a może do kompletu paseczek do spodni żeby się upodobnić do pupila?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://lupinelifestyles.com/store/product.php?cat=1&BO=BCL Marta no bardzo fajne kusisz kusisz:loveu: a Aresowi super w rogzie;) Quote
Marta_Ares Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzieki dziewczyny :) miło ze sie podoba. zdjęcia wszystkich cwiekow moge na PW wysłać :) tak wogóle dzisiaj wieczorkiem będzie wystawiony bazarek (smycze, obroze, zabawki) na karmę dla psów z powodzi Quote
konikowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 RCookie - super jej w tych obrożach! Boskie są! Marta - Aresowi też super, chociaż wolę go w mocniejszych kolorkach;) Czekam na bazarek. Anula - Ty się nie śmiej, bo jak ja wychodzę na miasto, to dobieram smycz i obrożę do tego co mam na sobie;P Quote
joanna83 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Marta_Ares napisał(a):Dzieki dziewczyny :) miło ze sie podoba. zdjęcia wszystkich cwiekow moge na PW wysłać :) tak wogóle dzisiaj wieczorkiem będzie wystawiony bazarek (smycze, obroze, zabawki) na karmę dla psów z powodzi Marta do daj znać tutaj na wątku jak już będzie bazarek :) Quote
Tepes Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='konikowa']Anula - Ty się nie śmiej, bo jak ja wychodzę na miasto, to dobieram smycz i obrożę do tego co mam na sobie;P a w takim lupinowym byś wyszła?:evil_lol:? my niedługo będziemy mieć lupina żółwie;) Quote
Illusion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzięki :). Mnie też strasznie się te obroże podobają :loveu:. Nie byłam zbytnio pewna co do krówek, ale chyba całkiem fajnie prezentują się na tej mojej psicy :cool3:. Szkoda tylko, że są trochę sztywne... podobnie jak delfinki :shake:. I tak sobie teraz myślę... czy dałoby się to zmiękczyć jakimś płynem/proszkiem do prania? Crazy daisy ma świetne kolorki i jeśli chodzi o sztywność to nie jest źle, są dosyć giętkie. Z resztą krowy też mają super kolory, uwielbiam zielony :loveu:. Quote
konikowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Anula - może aż tak to ze mną nie jest źle:P z reguły patrzę tylko na kolory;) Quote
Unbelievable Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='RCookie']Dzięki :). Mnie też strasznie się te obroże podobają :loveu:. Nie byłam zbytnio pewna co do krówek, ale chyba całkiem fajnie prezentują się na tej mojej psicy :cool3:. Szkoda tylko, że są trochę sztywne... podobnie jak delfinki :shake:. I tak sobie teraz myślę... czy dałoby się to zmiękczyć jakimś płynem/proszkiem do prania? Crazy daisy ma świetne kolorki i jeśli chodzi o sztywność to nie jest źle, są dosyć giętkie. Z resztą krowy też mają super kolory, uwielbiam zielony :loveu:. nie da rady, próbowałam :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Unbelievable napisał(a):nie da rady, próbowałam :evil_lol: Kurcze... może znajdzie się jednak jakiś sposób. To troszkę wkurzające, te krowy i delfiny to takie czarne owce w stadzie, gdzie znaczna część to lupiny raczej giętkie i nie wykrzywiające się w dziwaczny sposób :lol:. Quote
Diora Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Giętkość chyba zależy od poszczególnych egzemplarzy. Mamy obrożę i szelki Meadow. Obroża miękka, szelki sztywne... Quote
Illusion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Diora napisał(a):Giętkość chyba zależy od poszczególnych egzemplarzy. Mamy obrożę i szelki Meadow. Obroża miękka, szelki sztywne... A różnią się może klipsem? Quote
Illusion Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pytałam o klips, bo zauważyłam, że krówki i delfinki mają podobny, puppy love z resztą też i są sztywniejsze od pozostałych, a reszta jest dosyć giętka i ma inne klipsy. Quote
Avaloth Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 RCookie Tosi świetnie w obydwóch ja powinnam mojej Krowie kupić krowiastą obrożę, byłby jeszcze bardziej krowi :D ja ćwieków w obrożach nie lubię, ale Aresowi fajnie w tej czerwonej ;) Quote
gops Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Zuzka i shelciaki napisał(a):RC skąd masz CrazyDaisy? Nigdzie nie widze na pelnej misce sa Quote
Recommended Posts