Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weronika super zdjecia .. !!
obroza na takiej pieknej szyi wyglada dwa razy lepiej :)

czy moge prosic o zdjecie na @ ..umieszcze w sklepie

jezeli ktos ma ochote pokazac swojego pupila w ubranku to tez bedzie mi milo jak otrzymam zdjecia

info@redingo.pl

Posted

[quote name='*Monia*']Jednak nie jest pomarańczowa tylko czerwona ;). Ale na słońcu to aż w oczy razi ten kolor. A Flower Power jej ginie w kudłach :placz:[/QUOTE]

o to tak jak chcialas
ja narazie musze spasowac z obrozami heh

Posted

Super do niej pasuje!

A jak się sprawuje zacisk? Ja się wciąż waham.. Znając siebie to wezmę i zacisk i na klips. Choć sama nie wiem po co mi to :p

Tak wstępnie się zapytam czy byłby ktoś chętny na Rogza XL miękkie i lekkie - pomarańczowy ?

Posted

[quote name='Diora']Dobra, dobra, a kto dzisiaj kupił kilka na bazarku?? :D[/QUOTE]
ciiii
mialo sie nie wydac hehe

jescze tylko cwiekowa od Marty i koniec ;p na jakis czas heh

Posted

Na jakis czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeszcze 2 latata temu moja suka miala jedna obroze dingo potem jeden muscat a potem...sie zaczelo:shake::diabloti:

Posted

[quote name='gops']o to tak jak chcialas
ja narazie musze spasowac z obrozami heh I adresówka pasuje :).
Jasne :evil_lol::evil_lol:. A z szelkami? :diabloti: Jak Ci róż dojdzie to sesję zdjęciową zrób, bo jednym czy dwoma fotkami się nie zadowolę. Będę się dręczyć i nic nie kupię już, mimo że ten taksowy róż świetny :roll:.

[quote name='Squ']Super do niej pasuje!

A jak się sprawuje zacisk? Ja się wciąż waham.. Znając siebie to wezmę i zacisk i na klips. Choć sama nie wiem po co mi to Dzięki :).
U Shiny zacisku akurat nie używam, bo z obroży nie wychodzi. Hexa chodzi w zaciskach i sprawują się susper. Na początku trochę ciężko 'działają', ale jak się wyrobią to jest ok. Na zatrzask mam dopiero pierwszego Lupina, ale nie używałam jeszcze więc nie mam porównania. Różnicą na pewno jest mniejsza widoczność obroży (tej zapinanej) i trudniej pewnie będzie się do obroży dogrzebać przez kudły :roll:.
Obroże zawsze się przydają - inna na spacer po łąkach, inna do wody, inna na miasto, itp. Zawsze się wymówka znajdzie. My już mamy obróżki na wszelkie ewentualności, nawet jak tymczas by miał przybyć to się coś by dla niego znalazło :lol:.

Posted

[quote name='gops']nowy bazarek TAKS
TU
my juz sie obkupilismy

[quote name='chi23']gdzie są te taksowe obroże? nie mogę znaleźdź:(
dawalam link wczesniej :)

Posted

Ja też mam ten sam łańcuch, 54 cm, mogę go komuś odsprzedać bo nie używam
Może farba nie zeszła, ale troszkę się wytarła, albo to tylko taki osad.

Posted

[quote name='*Monia*']
U Shiny zacisku akurat nie używam, bo z obroży nie wychodzi. Hexa chodzi w zaciskach i sprawują się susper. Na początku trochę ciężko 'działają', ale jak się wyrobią to jest ok. Na zatrzask mam dopiero pierwszego Lupina, ale nie używałam jeszcze więc nie mam porównania. Różnicą na pewno jest mniejsza widoczność obroży (tej zapinanej) i trudniej pewnie będzie się do obroży dogrzebać przez kudły :roll:.[/QUOTE]
Moja suka tylko zaciski Rogzowe nosi, ale pomyślałam o jakiejś odmianie ostatnio ;)

A i skoro zaciski się wyrabiają to dobrze :razz:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Czy warto wydać te 3 dyszki na krowi łańcuch? Farba złota nie zejdzie za szybko ?

http://ipo-sklep.pl/index.php?p400,lancuszek-dlugie-ogniwko-kolor-zloty-54-cm-kod-hs5160105433

Obroże obrożami, ale moim zdaniem owczarom i owczaropodobnym w łańcuchach najlepiej. :P

Właśnie zamówiłam w ten weekend i pewnie jutro będzie kurier :) Jak chcesz to zdam relacje, ale jeżeli to jest Herman Sprenger to raczej nie trzeba się martwić o jakość. Tylko totalnie "strzelałam" z rozmiarem. Chciałam taki żeby leżał jak normalna obroża, bez "końcówki". W domu miałam stary 69cm i miał baaardzo długą końcówkę, więc teraz wzięłam 55cm i najwyżej będę kwiczeć, bo ja zupełnie nie umiem długości tych łańcuchów wybierać przez internet... Ale taki ładny jest dla ON... Tylko teraz potrzebuję jakąś fajną smyczkę na posłuszeństwo, najlepiej cienką z brązowej skórki, z karabińczykiem w kolorze zlotym... Będzie piękny zestaw, tylko coś nie mogę trafić na fajną smycz