Red Dingo Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 weronika super zdjecia .. !! obroza na takiej pieknej szyi wyglada dwa razy lepiej :) czy moge prosic o zdjecie na @ ..umieszcze w sklepie jezeli ktos ma ochote pokazac swojego pupila w ubranku to tez bedzie mi milo jak otrzymam zdjecia info@redingo.pl Quote
*Monia* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Przyszły nam Lupinki :cool3:. Mam niewyraźne fotki, ale obrożę trochę widać ;). Mam jeszcze drugą, ale psisko nie lubi w domu mierzyć :roll:. Quote
*Monia* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jednak nie jest pomarańczowa tylko czerwona ;). Ale na słońcu to aż w oczy razi ten kolor. A Flower Power jej ginie w kudłach :placz: Quote
gops Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*Monia*']Jednak nie jest pomarańczowa tylko czerwona ;). Ale na słońcu to aż w oczy razi ten kolor. A Flower Power jej ginie w kudłach :placz:[/QUOTE] o to tak jak chcialas ja narazie musze spasowac z obrozami heh Quote
Diora Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gops'] ja narazie musze spasowac z obrozami heh[/QUOTE] Dobra, dobra, a kto dzisiaj kupił kilka na bazarku?? :D Quote
Squ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Super do niej pasuje! A jak się sprawuje zacisk? Ja się wciąż waham.. Znając siebie to wezmę i zacisk i na klips. Choć sama nie wiem po co mi to :p Tak wstępnie się zapytam czy byłby ktoś chętny na Rogza XL miękkie i lekkie - pomarańczowy ? Quote
gops Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Diora']Dobra, dobra, a kto dzisiaj kupił kilka na bazarku?? :D[/QUOTE] ciiii mialo sie nie wydac hehe jescze tylko cwiekowa od Marty i koniec ;p na jakis czas heh Quote
Agnes Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Na jakis czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeszcze 2 latata temu moja suka miala jedna obroze dingo potem jeden muscat a potem...sie zaczelo:shake::diabloti: Quote
*Monia* Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gops']o to tak jak chcialas ja narazie musze spasowac z obrozami heh I adresówka pasuje :). Jasne :evil_lol::evil_lol:. A z szelkami? :diabloti: Jak Ci róż dojdzie to sesję zdjęciową zrób, bo jednym czy dwoma fotkami się nie zadowolę. Będę się dręczyć i nic nie kupię już, mimo że ten taksowy róż świetny :roll:. [quote name='Squ']Super do niej pasuje! A jak się sprawuje zacisk? Ja się wciąż waham.. Znając siebie to wezmę i zacisk i na klips. Choć sama nie wiem po co mi to Dzięki :). U Shiny zacisku akurat nie używam, bo z obroży nie wychodzi. Hexa chodzi w zaciskach i sprawują się susper. Na początku trochę ciężko 'działają', ale jak się wyrobią to jest ok. Na zatrzask mam dopiero pierwszego Lupina, ale nie używałam jeszcze więc nie mam porównania. Różnicą na pewno jest mniejsza widoczność obroży (tej zapinanej) i trudniej pewnie będzie się do obroży dogrzebać przez kudły :roll:. Obroże zawsze się przydają - inna na spacer po łąkach, inna do wody, inna na miasto, itp. Zawsze się wymówka znajdzie. My już mamy obróżki na wszelkie ewentualności, nawet jak tymczas by miał przybyć to się coś by dla niego znalazło :lol:. Quote
gops Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gops']nowy bazarek TAKS TU my juz sie obkupilismy [quote name='chi23']gdzie są te taksowe obroże? nie mogę znaleźdź:( dawalam link wczesniej :) Quote
Onomato-Peja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Czy warto wydać te 3 dyszki na krowi łańcuch? Farba złota nie zejdzie za szybko ? http://ipo-sklep.pl/index.php?p400,lancuszek-dlugie-ogniwko-kolor-zloty-54-cm-kod-hs5160105433 Obroże obrożami, ale moim zdaniem owczarom i owczaropodobnym w łańcuchach najlepiej. :P Quote
chi23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gops']dawalam link wczesniej :)[/QUOTE] super sa te rzeczy:D Quote
CASIA&ttb Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Czy warto wydać te 3 dyszki na krowi łańcuch? Farba złota nie zejdzie za szybko ? http://ipo-sklep.pl/index.php?p400,lancuszek-dlugie-ogniwko-kolor-zloty-54-cm-kod-hs5160105433 Obroże obrożami, ale moim zdaniem owczarom i owczaropodobnym w łańcuchach najlepiej. :P złota farba nie schodzi,od 3 lat mam właśnie ten łańcuszek kupiony w ipo sklepie również Quote
Onomato-Peja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Mogłabyś pokazać go na psie? Chciałabym zobaczyć jak to wygląda, czy jest taki masywny czy raczej delikatniejszy ;) Quote
MakeBelieve Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A my przez przypadek kupiłyśmy dzisiaj w Zoonaturze Icecream Bone eMke Rogza ;] Quote
Lucky. Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A do mnie doszedł rogz paws blue on zebra Mka na zatrzasl ( jakby ktoś chętny to na pw ) i obroża yarro kolorowa ;) Quote
drzalka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja też mam ten sam łańcuch, 54 cm, mogę go komuś odsprzedać bo nie używam Może farba nie zeszła, ale troszkę się wytarła, albo to tylko taki osad. Quote
Squ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='*Monia*'] U Shiny zacisku akurat nie używam, bo z obroży nie wychodzi. Hexa chodzi w zaciskach i sprawują się susper. Na początku trochę ciężko 'działają', ale jak się wyrobią to jest ok. Na zatrzask mam dopiero pierwszego Lupina, ale nie używałam jeszcze więc nie mam porównania. Różnicą na pewno jest mniejsza widoczność obroży (tej zapinanej) i trudniej pewnie będzie się do obroży dogrzebać przez kudły :roll:.[/QUOTE] Moja suka tylko zaciski Rogzowe nosi, ale pomyślałam o jakiejś odmianie ostatnio ;) A i skoro zaciski się wyrabiają to dobrze :razz: Quote
CASIA&ttb Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Mogłabyś pokazać go na psie? Chciałabym zobaczyć jak to wygląda, czy jest taki masywny czy raczej delikatniejszy ;) Quote
sugarr Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Czy warto wydać te 3 dyszki na krowi łańcuch? Farba złota nie zejdzie za szybko ? http://ipo-sklep.pl/index.php?p400,lancuszek-dlugie-ogniwko-kolor-zloty-54-cm-kod-hs5160105433 Obroże obrożami, ale moim zdaniem owczarom i owczaropodobnym w łańcuchach najlepiej. :P Właśnie zamówiłam w ten weekend i pewnie jutro będzie kurier :) Jak chcesz to zdam relacje, ale jeżeli to jest Herman Sprenger to raczej nie trzeba się martwić o jakość. Tylko totalnie "strzelałam" z rozmiarem. Chciałam taki żeby leżał jak normalna obroża, bez "końcówki". W domu miałam stary 69cm i miał baaardzo długą końcówkę, więc teraz wzięłam 55cm i najwyżej będę kwiczeć, bo ja zupełnie nie umiem długości tych łańcuchów wybierać przez internet... Ale taki ładny jest dla ON... Tylko teraz potrzebuję jakąś fajną smyczkę na posłuszeństwo, najlepiej cienką z brązowej skórki, z karabińczykiem w kolorze zlotym... Będzie piękny zestaw, tylko coś nie mogę trafić na fajną smycz Quote
CASIA&ttb Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 łańcuch ma przejść przez głowe więc najlepiej zmierzyć centymetrem obwód głowy i taki brać łańcuch,ja mam właśnie HS 55cm i na suczydło jest idealny Quote
Recommended Posts