Marta_Ares Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Vege według mnie są dobrze wyregulowane :) fajnie Nuka w nich wygląda:loveu: :loveu: Żaba zdecydowanie środkowa:cool3: mamy nowy komplecik RD :roll: szelki 18mm przerobione na 25mm bo jednak okazały sie za wąskie i do tego smycz, czerwona w białe łapki. tak po cichu powiem, że czekamy na różne ćwieki do obroży :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Weronika,super się Diana prezentuje :) Bardzo fajne są te obróżki, my mamy czerwoną,tylko szkoda, że z czasem te kostki pękają. Quote
Unbelievable Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jak na moje te szelki są za szerokie :evil_lol: za to na pewno wygodne ;) w ogóle to prześliczny pies :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Onomato-Peja']świetnie się prezentuje ;)[/QUOTE] dzięki:loveu: [quote name='Unbelievable']jak na moje te szelki są za szerokie :evil_lol: za to na pewno wygodne ;) w ogóle to prześliczny pies :loveu:[/QUOTE] takie było ich założenie, że mają być wygodne bo właściciel chciał, żeby pies czasem w nich oponę pociągnął itp. :cool3: Quote
madziulik_13 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Marta wiesz ja mam wciąż szelki RD na sprzedaż 25 mm:cool3: Quote
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Super wygląda w tych szelkach :loveu:. A ja się zastanawiam co ja w ogóle chcę dla młodej. Zastanawiam się nad Pitmanem: http://www.pitman.pl/zdjecia/988.jpg , http://www.pitman.pl/zdjecia/987.jpg albo czymś podobnym... Tylko mam ograniczenie finansowe - max 25 zł, bo nie ja płacę... Najlepiej 2,5 cm. Co mi możecie polecić? Weny na szukanie mi brak :roll: Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='madziulik_13']Marta wiesz ja mam wciąż szelki RD na sprzedaż 25 mm:cool3:[/QUOTE] hehe ale mi sie one nie podobaja :P bardziej ta obroża ktora masz w podpisie :P Quote
BullWest Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja mam Rogzy od prawie dwóch lat i nadal jestem z nich bardzo zadowolona, mimo, że faktycznie w niektórych nitki wyłażą niestety to nadal dla mnie pozostają najlepszą szmaciakową firmą i z najładniejszymi wzorami zaba14- gdzie znalazłaś takie boskie obroże? Wg mnie środkowa jest rewelacyjna. WeronikaM - ślicznie Dianie w tym RD Spike- piękny pies! Ale szelki mi się nie bardzo podobają, raz że wg mnie za szerokie, a dwa nie lubię takiego połączenia kolorów Monia - szczerze powiedziawszy moim zdaniem raczej nie znajdziesz nic FAJNEGO w Pitmanie do 25zł, zwłaszcza, że tam sama przesyłka to minimum 10zł Quote
Marta_Ares Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='BullWest']J Spike- piękny pies! Ale szelki mi się nie bardzo podobają, raz że wg mnie za szerokie, a dwa nie lubię takiego połączenia kolorów[/QUOTE] jak to mówią, klient nasz pan :P własciciel psa sam sobie zażyczył takie kolory, to je dostał Quote
Agnes Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 BullWest, klasyczne obroze Pitman to koszt 19 zl, przesylka 9. Klasyczne tez bez cwiekow jednokolorowe. A czy ciekawe rzecz gustu. Ja lubie jednokolorowe obroze i najczesciej wlasnie takie mam. Quote
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='BullWest']Monia - szczerze powiedziawszy moim zdaniem raczej nie znajdziesz nic FAJNEGO w Pitmanie do 25zł, zwłaszcza, że tam sama przesyłka to minimum 10zł[/QUOTE] Do 25 za samą obrożę, wiadomo że przesyłka też kosztuje ;). [quote name='Agnes']BullWest, klasyczne obroze Pitman to koszt 19 zl, przesylka 9. Klasyczne tez bez cwiekow jednokolorowe. A czy ciekawe rzecz gustu. Ja lubie jednokolorowe obroze i najczesciej wlasnie takie mam.[/QUOTE] Z ćwiekami dla mojego kurdupla też nie będą drogie ;). Kolorowych obróżek trochę mamy i teraz czas na coś bardziej jednolitego. Mi się podobają te co wrzuciłam, ale jeszcze poczekam bo może coś ciekawszego znajdę. Lupinów do następnego nowego wzorku nie będę kupować :p. Quote
chi23 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ładne te pitmany, ale chyba na moją za duże Ja myslę zeby iść na odwyk, bo mi kasy szkoda tylko nie wiem jak ja to zrobię:( Quote
gops Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='chi23']Ładne te pitmany, ale chyba na moją za duże Ja myslę zeby iść na odwyk, bo mi kasy szkoda tylko nie wiem jak ja to zrobię:([/QUOTE] a dla kapsla? :) dla niego byly by okey Quote
zaba14 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='BullWest']zaba14- gdzie znalazłaś takie boskie obroże? Wg mnie środkowa jest rewelacyjna. http://www.aecollars.co.uk/ tutaj są.. Quote
cockermaister Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A ja już jakiś czas temu kupiłam obroże firmy PatentoPet ;) Quote
eko-pies Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Może fanów obróżek zainteresują polimerowe obroże Dublin Dog? Dobre dla pływaków i brudasów, w sam raz na nadchodzący letni sezon. Zapraszam - link w podpisie :) Quote
gops Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='eko-pies']Może fanów obróżek zainteresują polimerowe obroże Dublin Dog? Dobre dla pływaków i brudasów, w sam raz na nadchodzący letni sezon. Zapraszam - link w podpisie :)[/QUOTE] jakby byly 50zl tansze to byloby pelno chetnych hehe :) niestety uwazam ze to za duza cena Quote
eko-pies Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Cóż - zażalenia odnośnie ceny można kierować do producenta ;) Ale dla dogomaniaków jest 5% rabatu (kupon: dogomania) ;) Quote
Illusion Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Zamówiłam Lupine Crazy Daisy i Moo Cow :loveu:. Quote
Pinesk@ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Marta_Ares'](...) tak po cichu powiem, że czekamy na różne ćwieki do obroży :evil_lol:[/QUOTE] Rozumiem, że będą w sprzedaży u Ciebie obróżki z ćwiekami, tak? :cool3: Jeszcze trochę i będę od Was zamawiać szelasy, mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej ;) Quote
Marta_Ares Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Pinesk@']Rozumiem, że będą w sprzedaży u Ciebie obróżki z ćwiekami, tak? :cool3: Jeszcze trochę i będę od Was zamawiać szelasy, mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej ;)[/QUOTE] tak, dokładniej to będą już chyba w środę :P jakby ktoś był zainteresowany kompletem Rogza Paws on blue zebra to zapraszam na PW :P Quote
chi23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gops']a dla kapsla? :) dla niego byly by okey[/QUOTE] On wychodzi z każdej obroży więc wole nie ryzykować, tylko szelki dla niego niestety:shake: a poza tym nie wychodzi często, bo nie toleruje innych psów i juz staruszek się robi, nie daje rady bo go łapy bolą:-( Quote
Recommended Posts