Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vege według mnie są dobrze wyregulowane :)

fajnie Nuka w nich wygląda:loveu: :loveu:

Żaba zdecydowanie środkowa:cool3:

mamy nowy komplecik RD :roll: szelki 18mm przerobione na 25mm bo jednak okazały sie za wąskie i do tego smycz, czerwona w białe łapki.

tak po cichu powiem, że czekamy na różne ćwieki do obroży :evil_lol:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']świetnie się prezentuje ;)[/QUOTE]
dzięki:loveu:

[quote name='Unbelievable']jak na moje te szelki są za szerokie :evil_lol: za to na pewno wygodne ;) w ogóle to prześliczny pies :loveu:[/QUOTE]

takie było ich założenie, że mają być wygodne bo właściciel chciał, żeby pies czasem w nich oponę pociągnął itp. :cool3:

Posted

Ja mam Rogzy od prawie dwóch lat i nadal jestem z nich bardzo zadowolona, mimo, że faktycznie w niektórych nitki wyłażą niestety to nadal dla mnie pozostają najlepszą szmaciakową firmą i z najładniejszymi wzorami

zaba14- gdzie znalazłaś takie boskie obroże? Wg mnie środkowa jest rewelacyjna.

WeronikaM - ślicznie Dianie w tym RD

Spike- piękny pies! Ale szelki mi się nie bardzo podobają, raz że wg mnie za szerokie, a dwa nie lubię takiego połączenia kolorów

Monia - szczerze powiedziawszy moim zdaniem raczej nie znajdziesz nic FAJNEGO w Pitmanie do 25zł, zwłaszcza, że tam sama przesyłka to minimum 10zł

Posted

[quote name='BullWest']J

Spike- piękny pies! Ale szelki mi się nie bardzo podobają, raz że wg mnie za szerokie, a dwa nie lubię takiego połączenia kolorów[/QUOTE]

jak to mówią, klient nasz pan :P własciciel psa sam sobie zażyczył takie kolory, to je dostał

Posted

BullWest, klasyczne obroze Pitman to koszt 19 zl, przesylka 9. Klasyczne tez bez cwiekow jednokolorowe. A czy ciekawe rzecz gustu. Ja lubie jednokolorowe obroze i najczesciej wlasnie takie mam.

Posted

[quote name='BullWest']Monia - szczerze powiedziawszy moim zdaniem raczej nie znajdziesz nic FAJNEGO w Pitmanie do 25zł, zwłaszcza, że tam sama przesyłka to minimum 10zł[/QUOTE]
Do 25 za samą obrożę, wiadomo że przesyłka też kosztuje ;).

[quote name='Agnes']BullWest, klasyczne obroze Pitman to koszt 19 zl, przesylka 9. Klasyczne tez bez cwiekow jednokolorowe. A czy ciekawe rzecz gustu. Ja lubie jednokolorowe obroze i najczesciej wlasnie takie mam.[/QUOTE]
Z ćwiekami dla mojego kurdupla też nie będą drogie ;).
Kolorowych obróżek trochę mamy i teraz czas na coś bardziej jednolitego. Mi się podobają te co wrzuciłam, ale jeszcze poczekam bo może coś ciekawszego znajdę. Lupinów do następnego nowego wzorku nie będę kupować :p.

Posted

[quote name='chi23']Ładne te pitmany, ale chyba na moją za duże
Ja myslę zeby iść na odwyk, bo mi kasy szkoda tylko nie wiem jak ja to zrobię:([/QUOTE]
a dla kapsla? :)
dla niego byly by okey

Posted

Może fanów obróżek zainteresują polimerowe obroże Dublin Dog?
Dobre dla pływaków i brudasów, w sam raz na nadchodzący letni sezon. Zapraszam - link w podpisie :)

Posted

[quote name='eko-pies']Może fanów obróżek zainteresują polimerowe obroże Dublin Dog?
Dobre dla pływaków i brudasów, w sam raz na nadchodzący letni sezon. Zapraszam - link w podpisie :)[/QUOTE]
jakby byly 50zl tansze to byloby pelno chetnych hehe :)
niestety uwazam ze to za duza cena

Posted

[quote name='Marta_Ares'](...)

tak po cichu powiem, że czekamy na różne ćwieki do obroży :evil_lol:[/QUOTE]

Rozumiem, że będą w sprzedaży u Ciebie obróżki z ćwiekami, tak? :cool3:
Jeszcze trochę i będę od Was zamawiać szelasy, mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej ;)

Posted

[quote name='Pinesk@']Rozumiem, że będą w sprzedaży u Ciebie obróżki z ćwiekami, tak? :cool3:
Jeszcze trochę i będę od Was zamawiać szelasy, mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej ;)[/QUOTE]

tak, dokładniej to będą już chyba w środę :P

jakby ktoś był zainteresowany kompletem Rogza Paws on blue zebra to zapraszam na PW :P

Posted

[quote name='gops']a dla kapsla? :)
dla niego byly by okey[/QUOTE]

On wychodzi z każdej obroży więc wole nie ryzykować, tylko szelki dla niego niestety:shake: a poza tym nie wychodzi często, bo nie toleruje innych psów i juz staruszek się robi, nie daje rady bo go łapy bolą:-(