Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chantell - super Nicol w tym komplecie! Idealnie pasuje;)
Marta - ale Ci Ares już zarósł <wow>

A ja dzisiaj jadę do zoologa... Mam nadzieję, że nic mnie nie zainteresuje;P

P.S.
Zapraszam do podpisu;)

Posted

Ja ma rogzy miękkie i lekkie różowe i nie ma żadnych nitek, Fifka w nim pływała, tarzała się i w ogóle robiła wszystko co możliwe - stan idealny :loveu:

Posted

T i Y juz nie dostaniesz chyba, ze rozmiar M mają....As dawno nie aktualizowało strony.....połowy z zaprezentowanych kolorów już nie maja o czym sie przekonałam jakiś czas temu szukając lisków właśnie...

Posted

Jestem z siebie dumna!!
Nic nie kupiłam, oprócz smaczków i gryzaka;)
Chociaż były Muscaty! Różowe i niebieskie! I siostra nawet powiedziała, że ten niebieski ładny...

Posted

Wstawiam raz jeszcze Raszplę w rasta obroży, bo tamto zdjęcie było beznadziejne

No i cóż... Obrożę polecam, kupiona na allegro za 9 zł a cholernie wytrzymała :D Za to w smyczy jedno półkole puściło.

Posted

Marta, Ares cudownie w tym połączeniu kolorów wygląda *.*

dla mnie to jest nie do pojęcie jak można tyle obroży mieć :D

Moje Krowie dzisiaj mi zrobiło niespodziankę i się wytarzało w największym błocie, z domieszką czegoś śmierdzącego. Był błotno-brązowy dokładnie cały, przy okazji ubrudził mi jedną nogawką a drugą i bluzę ochlapał. I musiałam tak iść przez pół wsi -.- Ale tak na temat, wyprałam obrożę i wygląda dobrze. Tylko na tym pasku od półzacisku kolor się trochę brudny zrobił, reszta wygląda super. I trochę pokosmaconych nitek zeszło.

Posted

Lucky. napisał(a):
Ja rogzy kupuję od jakiegoś roku i jest ok ....
Nitki trochę wychodzą, a teraz mam smycz chyba tydzień i może z 5 jest niteczek .

My mamy obroże rogza od roku, noszona dzień w dzień, nie zmieniana od tego czasu ani razu i wciąż w super stanie. nitki nie wystają, gdzie nie gdzie lekko zmechacona, a tak po wypraniu to jak nowa;).