Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam po jednej dla każdego zamówić ale skoro nie było Ski róż-fiolet dla suczi to Muffinowi dostaną się dwie, nasze pierwsze martingale - ciekawe jak się sprawdzą :)

Posted

Ee bez sensu - my też się przez błąd serwera nie załapaliśmy na turkus+limonka i na chwilę obecną tylko róż-bordo mogą zaproponować, sorry Muffinku w różu paradował nie będziesz :(

Posted
1 godzinę temu, nenya napisał:

Ja właśnie myślałam, że cudnie, kliknęłam fiolet +róż, ale teraz dostałam maila, że się system zawiesił, i że nie ma, i że mam sobie wybrać inksze kolory :( więc ruda będzie miała fiolet z pomarańczem :(

Mam to samo, chciałam niebieski z limonką, a będzie chyba niebieski z granatem -_-

Posted

11 godzin temu, Pepper-oni napisał:

Ja chciałam fiolet z pomarańczem ale nie było już :(. Świetne połączenie kolorów.

O a ja do tego pomarańczu nie do końca jestem przekonana, bo na rudej będzie, ale jej dobrze w fioletach :)

11 godzin temu, .Agata. napisał:

Ee bez sensu - my też się przez błąd serwera nie załapaliśmy na turkus+limonka i na chwilę obecną tylko róż-bordo mogą zaproponować, sorry Muffinku w różu paradował nie będziesz :(

Ja turkus + limonkę mam od kogoś stąd - sprzedawał w wątku :) Szkoda z tym serwerem, bo narobiłam sobie smaka na coś innego ;(

10 godzin temu, Monieq napisał:

Mam to samo, chciałam niebieski z limonką, a będzie chyba niebieski z granatem -_-

Zostały właśnie same smutne kolory :(

Posted

O nie :c od jakiegoś czasu chodziła za mną fiolet&pomarańcz, ale stwierdziłam, że a to nie wiem czy będzie pasował, czy okucia nie za ciężkie i trochę droga to wzięłam sobie na pocieszenie furkidza. I co? I teraz taka promocja. Może kiedyś z nowej kolekcji coś sobie wezmę :D już mi się spodobał granat&bordo, które wrzucali na fb.

Posted
21 godzin temu, Vailet napisał:

Trochę się tego uzbierało :p

Ma ktoś obrożę superdoga na klamrę 4cm? jak z wytrzymałością klamry?

Ta zielona smycz to trixie fusion gumowana? Jeśli tak to jak się sprawuje? ;)

Posted
1 godzinę temu, Milena9 napisał:

Ta zielona smycz to trixie fusion gumowana? Jeśli tak to jak się sprawuje? ;)

Tak to dokładnie ta :)  hm jest ładna,  ma bardzo nasycony ten zielony pasek i ogólnie ładnie sie prezentuje.  Ja osobiście planuje wypruc z niej gume,  bo przy suchych rękach jest strasznie niewygodna.  Taśmę ma fajną,  taką hm lonżową?  Więc bez gumy pewnie będzie super

Posted

A ja szukam smyczy miękkiej - takiej jak alpinist line rogz - czy są jeszcze jakieś inne? Albo może ktoś widział rogza z tej serii w przystępnej cenie?

Posted
26 minut temu, nenya napisał:

A ja szukam smyczy miękkiej - takiej jak alpinist line rogz - czy są jeszcze jakieś inne? Albo może ktoś widział rogza z tej serii w przystępnej cenie?

Krakvet?

Posted

to jest to samo, co rogzy.

kupilam sobie trzy takie w zeszlym roku latem w drukiernikach na wystawce i oprocz warsaw dogow, ktore sa ladne, uzywa tylko tych smyczy.

wczesniej mialam rogzy, ale juz byly mega stare i styrane.