marta1624 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Uff, na szczęście obroże nie w moim typie :D Quote
Pepper-oni Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Ja też wzięłam dwie niebieskie z zielenią i granatem. Zastanawiam się tylko czy okucia nie będą za duże dla nas. Quote
.Agata. Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Chciałam po jednej dla każdego zamówić ale skoro nie było Ski róż-fiolet dla suczi to Muffinowi dostaną się dwie, nasze pierwsze martingale - ciekawe jak się sprawdzą :) Quote
Pepper-oni Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Ja chciałam fiolet z pomarańczem ale nie było już :(. Świetne połączenie kolorów. Quote
.Agata. Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Ee bez sensu - my też się przez błąd serwera nie załapaliśmy na turkus+limonka i na chwilę obecną tylko róż-bordo mogą zaproponować, sorry Muffinku w różu paradował nie będziesz :( Quote
angineuuka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 A ja chcialam jasnoniebieski+roz.. Mam nadzieje, ze na bazarku, na ktorym licytuje WW bedzie taka opcja korystyczna.. innej nie kcem.. Quote
Monieq Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 1 godzinę temu, nenya napisał: Ja właśnie myślałam, że cudnie, kliknęłam fiolet +róż, ale teraz dostałam maila, że się system zawiesił, i że nie ma, i że mam sobie wybrać inksze kolory :( więc ruda będzie miała fiolet z pomarańczem :( Mam to samo, chciałam niebieski z limonką, a będzie chyba niebieski z granatem -_- Quote
nenya Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 11 godzin temu, Pepper-oni napisał: Ja chciałam fiolet z pomarańczem ale nie było już :(. Świetne połączenie kolorów. O a ja do tego pomarańczu nie do końca jestem przekonana, bo na rudej będzie, ale jej dobrze w fioletach :) 11 godzin temu, .Agata. napisał: Ee bez sensu - my też się przez błąd serwera nie załapaliśmy na turkus+limonka i na chwilę obecną tylko róż-bordo mogą zaproponować, sorry Muffinku w różu paradował nie będziesz :( Ja turkus + limonkę mam od kogoś stąd - sprzedawał w wątku :) Szkoda z tym serwerem, bo narobiłam sobie smaka na coś innego ;( 10 godzin temu, Monieq napisał: Mam to samo, chciałam niebieski z limonką, a będzie chyba niebieski z granatem -_- Zostały właśnie same smutne kolory :( Quote
ZłoiNiedobro Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 O nie :c od jakiegoś czasu chodziła za mną fiolet&pomarańcz, ale stwierdziłam, że a to nie wiem czy będzie pasował, czy okucia nie za ciężkie i trochę droga to wzięłam sobie na pocieszenie furkidza. I co? I teraz taka promocja. Może kiedyś z nowej kolekcji coś sobie wezmę :D już mi się spodobał granat&bordo, które wrzucali na fb. Quote
Pepper-oni Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Moje śliczności z WW już zapakowane:). Czyli wszystko jest. Quote
.Agata. Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Pepper-oni, pytałaś czy okucia nie będą za duże - wzięłaś dla sznaucera M/L czy Ski? Quote
Milena9 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 21 godzin temu, Vailet napisał: Trochę się tego uzbierało :p Ma ktoś obrożę superdoga na klamrę 4cm? jak z wytrzymałością klamry? Ta zielona smycz to trixie fusion gumowana? Jeśli tak to jak się sprawuje? ;) Quote
angineuuka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Sa jeszcze inne obroze w kostki, poza rd i rogzem? Quote
Monieq Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Sa jeszcze inne obroze w kostki, poza rd i rogzem? Chyba pawsitive ma czarną obrożę w białe kostki. Quote
Vailet Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 1 godzinę temu, Milena9 napisał: Ta zielona smycz to trixie fusion gumowana? Jeśli tak to jak się sprawuje? ;) Tak to dokładnie ta :) hm jest ładna, ma bardzo nasycony ten zielony pasek i ogólnie ładnie sie prezentuje. Ja osobiście planuje wypruc z niej gume, bo przy suchych rękach jest strasznie niewygodna. Taśmę ma fajną, taką hm lonżową? Więc bez gumy pewnie będzie super Quote
Milena9 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Ja właśnie szukam teraz jakieś fajnej, wygodnej smyczy i nie mogę się zdecydować ;) Quote
nenya Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 A ja szukam smyczy miękkiej - takiej jak alpinist line rogz - czy są jeszcze jakieś inne? Albo może ktoś widział rogza z tej serii w przystępnej cenie? Quote
Milena9 Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 23 minut temu, nenya napisał: A ja szukam smyczy miękkiej - takiej jak alpinist line rogz - czy są jeszcze jakieś inne? Albo może ktoś widział rogza z tej serii w przystępnej cenie? http://toysdreamdog.pl/pl/c/Smycze-Matis-Pet/28 Tu są podobne ;) Quote
angineuuka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 26 minut temu, nenya napisał: A ja szukam smyczy miękkiej - takiej jak alpinist line rogz - czy są jeszcze jakieś inne? Albo może ktoś widział rogza z tej serii w przystępnej cenie? Krakvet? Quote
Talia Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 3 godziny temu, Milena9 napisał: http://toysdreamdog.pl/pl/c/Smycze-Matis-Pet/28 Tu są podobne ;) Polecam, macałam, idealna tasiemka :) Quote
nenya Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 20 godzin temu, Talia napisał: Polecam, macałam, idealna tasiemka :) 23 godzin temu, Milena9 napisał: http://toysdreamdog.pl/pl/c/Smycze-Matis-Pet/28 Tu są podobne ;) Dzięki, naprawdę są takie miękkie jak Rogzy? Quote
a_niusia Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 to jest to samo, co rogzy. kupilam sobie trzy takie w zeszlym roku latem w drukiernikach na wystawce i oprocz warsaw dogow, ktore sa ladne, uzywa tylko tych smyczy. wczesniej mialam rogzy, ale juz byly mega stare i styrane. Quote
IZMADO Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Czy możecie mi pokazać jak wygląda zacisk martingale w Superdogu o szerokości 2,5 cm.? Preferowane pieski o szyjce do 40 cm. w obwodzie :D Quote
Recommended Posts