Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To samo miałam napisać o bellomanii :) tylko zdjęcia nie zdążyłam zrobić.
mój gończy też ma taką =) Ale w tym rozmiarze (M) to widziałam tylko ten kolor w TK maxxie.
chcę jeszcze różową dla przyszłej suki (chyba S) ;p nie kupowałabym, ale może się uda za 20zł.. :)

Posted

U nas w Tk Maxie w tej chwili nie ma NIC, jakies ubranka niezbyt ładne z 2 smycze "w cętki" i pełno zabawek pluszaków.

Byłam szukać właśnie bellomani ale ani jednej nie było. 

W ogóle pustka jakaś w dziale psim. 

Posted

Zaraz mnie szlag trafi z nową dogo ;/ Dostaje pierdyliard powiadomień o tematach, które obserwuje, mimo, że zaznaczyłam, że nie chcę dostawać:/

Posted

Cieszcie się, że w ogóle macie TK, bo ja najbliższy mam 70km dalej :P 

Ale gdyby ktoś był i zobaczył rozmiar na obwód ok.30cm i nie byłoby dla niego problemem wysyłka do mnie, to bardzo proszę o kupienie dla mnie :)

Posted
14 godzin temu, Pepper-oni napisał:

Ja mam stare Y i się nie przekręcają. Też się czaję na nowe ale zniechęcają mnie właśnie opinie. Plus znowu problem z rozmiarówką.

Dzięki. Kusi mnie ten żółty kolor, a widzę go tylko. w tych nowych hurttach albo w norwegach. 

Posted

a ja mam 3 tkmaxy w miescie i znajomych zakreconych na punkcie psow, wiec jestem na biezaco, co gdzie jest:))

a nawet tej obrozy nie kupilam sama, bo jak ja bylam na zakupach to nie bylo!

Posted

jesli chodzi o legowiska, to tez jest na czym oko zawiesic:)

ale ja zostalam jeszcze fanka tych puchatych kocykow, ktore sa tam regularnie. wiem, ze to nie w temacie, wiadomo:) ale polecam te kocyki:)) moje pieski daja rekomendaje haha

33xkemh.jpg

• Upvote 1
Posted

U nas w opolskim TK Maxie też bieda :\ Byłam raz i była jedna fioletowa bellomania, taka śliczniutka ale stwierdziłam, że kupię ją następnym razem, a potem już nie było :P:

Posted

Czy ktoś ma, używa i może podzielic się opinią o obrożach z pik pik? Gdzieś mi śmignęło na forum zdjęcie psiaka w tej obróżce, ale teraz nie mogę znaleźc :(

Posted
4 godziny temu, cube napisał:

Czy ktoś ma, używa i może podzielic się opinią o obrożach z pik pik? Gdzieś mi śmignęło na forum zdjęcie psiaka w tej obróżce, ale teraz nie mogę znaleźc :(

ja mam obroze w jednorozce i jest super, bo jest w jednorozce^^

jesli jednak komus nie zalezy na konkretnym wzorze to lepiej kupic superdoga - to tez obroza z takiej sztywnej, latwo spieralnej tkaniny, a duzo lepiej zrobiona. ale jednorozcow nie maja:)

18f2wx.jpg

• Upvote 1
Posted
45 minut temu, Pepper-oni napisał:

Super wyglądają. Jamnik s a maltańczyk xs ma? Mojego też lubię w tej obroży.

Tak. Nie wiem czy dobrze widać, ale jedna jest niebieska, druga zielona. Ta zieleń jest taka jakby morska. Ładna.  Wybór  był żaden, braliśmy co było.