Kocurkotka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 kudłaty będzie w sosnowcu :O!!!????? to jadę tam na 8:00 XD Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Taak ;) maja byc w Sosnowcu. Mnie kusi jeszcze komplet w kucyki pony ;D 1 Quote
marta1624 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 godzinę temu, Kocurkotka napisał: kudłaty będzie w sosnowcu :O!!!????? to jadę tam na 8:00 XD Dokładnie ta, będą :D Dlatego jadę xD Quote
Kocurkotka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 to dobrze wiedzieć bo muszę kupić nowe piesom :3 a już chciałam zamawiać :D wstrzymam się do wystawy :) Quote
Victoria Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 lel jak tu dziwnie.. zrobilam zdjecia wszystkiego :P 3 Quote
Pepper-oni Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Moja brakująca smycz z lupine dotarła po wielu upomnieniach i mojej kompletnej irytacji. Ciężki bardzo i nieprzyjemny kontakt z nimi jest. Quote
Victoria Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 a ja napisalam mejla przed swietami co z moja smycza reklamowana we wrzesniu i jeszcze nie doczekalam sie odpowiedzi napisali mi wczesniej ze wysla 7 grudnia. taaaa.... jedyne to mi teraz przychodzi do glowy na okreslenie ich - bezczelne chamy. Sory bardzo Quote
andzia9090 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nasze pierwsze "zabawki" na zamowienie. Od DogStyle. Obroza,szelki, smycz :) Jestesmy bardzo zadowoleni! 1 Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 14 minut temu, andzia9090 napisał: Nasze pierwsze "zabawki" na zamowienie. Od DogStyle. Obroza,szelki, smycz :) Jestesmy bardzo zadowoleni! Jak slicznie! Az prosi sie o taki komplet dla mojej terierki.. Quote
nadira Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 19 godzin temu, marta1624 napisał: Tak :D Jadę na wystawę do Sosnowca, i tam mogę odebrać żeby rodzinka się nie domyśliła :D Poza tym Luckowi to pilne, ma tylko jedną starą bo wszystko mu sprzedałam :lol: Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, też byśmy coś zamówili :D A może to dobrze ;) Mam postanowienie noworoczne- żadnych nowych niepotrzebnych obróż (z wyjątkiem jednej skórzanej) Chyba pojadę na tą wystawę bez pieniędzy, żeby nie kusiło :D Quote
Kocurkotka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 to będziesz płakać że nie masz pieniędzy :D Quote
nadira Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Godzinę temu, Kocurkotka napisał: to będziesz płakać że nie masz pieniędzy :D Najlepiej zrobię, jak w domu zostanę :D Quote
marta1624 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 6 godzin temu, nadira napisał: Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, też byśmy coś zamówili :D A może to dobrze ;) Mam postanowienie noworoczne- żadnych nowych niepotrzebnych obróż (z wyjątkiem jednej skórzanej) Chyba pojadę na tą wystawę bez pieniędzy, żeby nie kusiło :D No to nie żeby coś, ale zamówić można po inwentaryzacji, z odbiorem na wystawie :D Ja właśnie czekam na zakończenie inwentaryzacji i zamawiam :D Quote
Kocurkotka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 ja se poczekam co ciekawego będą mieli :3 jak z gotowców nic mi nie podpasuje to se zamówię:D Quote
marta1624 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Dla mnie z gotowców na pewno nic nie będzie :lol: Zawsze jestem upierdliwą klientką, która chce idealne rzeczy :p Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Pamiętacie jak jakiś czas temu prosiłam o pomoc w wyborze wzoru derki? Tak się pudlowy prezentuje ;) 3 Quote
marta_gp Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 jaka fajna :) skąd ta derka? polecacie smycz gumowaną z Juliusa? Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 10 minut temu, marta_gp napisał: jaka fajna :) skąd ta derka? Lukar Mi się on strasznie w niej podoba :D Quote
Aleksandrossa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Ciepla jest? :D Wzięliśmy z ociepleniem, wydaje się być okej :) Quote
gops Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Zakochałam się .. http://passion-dogs.pl/pl/p/Obroza-skorzana-4-cm-standard/214 piękna i prosta, klasa. Bardzo mi się podoba jej nie typowy kolor. Szkoda że nie mam wolnej stówki :p 1 Quote
Recommended Posts