Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u mnie cisza. Szczerze to mam już nerwa, zamówienie za prawie 400zł a tu takie traktowanie. Obawiam się że w związku z opóźnieniami na poczcie paczki przed świętami nie otrzymam.

U mnie nadal "oczekiwanie na dostawę", a na maila nie odpisują ;).

:/ Cudownie, po prostu :/

A mnie chodzi po głowie, że zamiast turkusowej smyczy mogłam wziąć żółta :/

XdamianX, tego lajka łatwo kliknąć przez przypadek i wysyła się bez potwierdzania, może ktoś przewijał czy coś i mu się wcisnęło :D

Też mi się tak często zdarza ! :P

Posted

Te okejki na messengerze to jest koszmar.  :P Mi się raczej nigdy nie zdarzyło jej kliknąć przypadkowo, ale moim znajomym i owszem. Ja się produkuję, piszę niemalże epopeję narodową, a w zamian... wyskakuje mi wielki, niebieski kciuk.  :D

Sytuacji z Lupine współczuję, jakaś tragedia...

My natomiast po szaleństwie na poznańskiej wystawie przystopowaliśmy z zakupami 'garderoby'. Chociaż nadal się zastanawiam czy na Święta nie zamówić mu jakiejś obroży z muchą...  ;)

Posted

I lupinek w tym tygodniu, ten z bazarku :)
Na tym konczymy ten rok. :D

Gdyby ktoś byl fanem BVB, to w ich sklepie jest flexi i komplet smycz+obroza :D poza tym, dzisiejsza wycieczka do Niemiec skonczyla sie tym ze coraz bardziej chce skorke dla bialej suczy :/ widzialam parsonka w ciemnym bezu.. Ah, pikne!

Posted

Dla mnie to po prostu jakaś kpina :/. W ostatnim mailu (wysłany jakoś w piątek wieczorem), na który nie odpisali pytałam kiedy zamówienie zostanie wysłane i czy są wszystkie produkty. Jest wtorek, na dogo czytam, że kolejne zamówienie wysłane, a ja nadal nic nie wiem o swoim. Zadzwoniłam, powiedzieli, że sprawdzą co i jak i oddzwonią. Gdzieś po 30min dowiedziałam się, że nie ma jednej obroży i w takiej sytuacji mogę na nią czekać nie wiadomo ile, bo oni nie wiedzą kiedy to dojdzie albo wyślą co jest i oddadzą hajs za resztę. Zaproponowałam, żeby powiedzieli jakie obroże w tym rozmiarze mają na stanie, to może wybiorę coś innego po prostu. Zgodzili się, propozycje mieli wysłać na maila. Minęły 2h i nic, przysłali propozycje dopiero jak wysłałam sms :). Był tam aż jeden link i trudno mi uwierzyć, że nie wiedzieli, że w takim rozmiarze mieli tylko jedną obrożę :/. Gdyby w tamtym tygodniu odpowiedzieli na moje pytanie, to dzisiaj pewnie miałabym już te rzeczy -___-

Posted

Nie było biedronek. Może też zadzwoń, możliwe, że u Ciebie też czegoś nie ma, skoro jeszcze nie wysłali. Jeju... ja ich totalnie nie rozumiem, jak tak można traktować ludzi? Brak słów.

Posted

Nie, ta obroża to bażanty (rozmiar 25-25, martingale 18mm). Mam nadzieję, że wyślą jutro to zamówienie i szybko dostanę zwrot pieniędzy za biedrony. Swoją drogą na początku nie byłam pewna czy je brać, a teraz jestem zawiedziona, że ich nie ma :c.

Posted

Fakt bażanty nieładne. Choć ulubioną obrożą mojego męża jest niezbyt urodziwy lupinowy trail mix. Łudzę się że jednak status gotowe do wysyłki znaczy że wszystko jest skompletowane.

Posted

Mam w mieście jeden bardzo duży "chińczyk" a w nim niemieckie obroże ;D

Nie mam pojęcia o co chodzi ale mam w chińczyku dość fajnej jakości (na pewno nie chińskie) obroże skórzane, takie z "plusami" jak noszą białe owczarki i kilka z różnymi ćwiekami.

Ceny to 35-45 zł .

Na metce piszę że to niemiecka produkcja ale firmy nie znam .

Myślę czy jednej na "spróbowanie" nie kupić, chociaż 45 zł to nie tak strasznie mało jakby miało sie okazać słabszej jakości niż mi się wydawało. 

Obroże typowo chińską szeroka 5 cm za 11 zł :p zerwał po 3 dniach na szczęście na działce ale pękła w pół :p 

Te wyglądały całkiem inaczej.

Posted

Nie było biedronek. Może też zadzwoń, możliwe, że u Ciebie też czegoś nie ma, skoro jeszcze nie wysłali. Jeju... ja ich totalnie nie rozumiem, jak tak można traktować ludzi? Brak słów.

Całe szczęście, że zwijają rynek, bo po prostu ręce opadają :/

Posted

Telefonu nie odebrali ale na smsa odpowiedzieli. Ponoć wszystkie paczki wyjdą dziś i przepraszają za opóźnienie. Tylko po cóż pisali że w piątek wyślą i tak człowiek czeka jak na szpilkach. Niby z powodu choroby maja opóźnienie tylko inne paczki wychodziły na bieżąco. Ech naprawdę małe szanse że dojdzie to przed świętami.

Posted

Ja nie przepadam za lupine na szczęście.

Z to bardzo lubie wzorki rogza i bardzo żałuje że nie ma normalnych zapięć przy 4cm ,bo te mnie okrutnie wkurzają. 

A na bazarku wygrałam 5cm pitmana z kolcami skórzanego z krętlikiem, mam nadzieje że hasky sąsiada w końcu zrezygnuje z prób zjedzenia mojego psa jak połamie sobie zęby na kolcach :p i nie ,nie szkoda mi go.