nenya Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Jeee paczka w drodze do Paczkomatu, szok i niedowierzanie! :D Quote
Pepper-oni Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 A u mnie cisza. Szczerze to mam już nerwa, zamówienie za prawie 400zł a tu takie traktowanie. Obawiam się że w związku z opóźnieniami na poczcie paczki przed świętami nie otrzymam. Quote
Illusion Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 U mnie nadal "oczekiwanie na dostawę", a na maila nie odpisują ;). Quote
XdamianX Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ale mnie dziś DS rozbawił :D Piszę do nich na fb z zapytaniem jak prać obroże, żeby wszystko było oki a oni wysłali mi tego okropnego, fejbukowego lajka :P Quote
Monieq Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 XdamianX, tego lajka łatwo kliknąć przez przypadek i wysyła się bez potwierdzania, może ktoś przewijał czy coś i mu się wcisnęło :D Quote
nenya Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 A u mnie cisza. Szczerze to mam już nerwa, zamówienie za prawie 400zł a tu takie traktowanie. Obawiam się że w związku z opóźnieniami na poczcie paczki przed świętami nie otrzymam. U mnie nadal "oczekiwanie na dostawę", a na maila nie odpisują ;). :/ Cudownie, po prostu :/ A mnie chodzi po głowie, że zamiast turkusowej smyczy mogłam wziąć żółta :/ XdamianX, tego lajka łatwo kliknąć przez przypadek i wysyła się bez potwierdzania, może ktoś przewijał czy coś i mu się wcisnęło :D Też mi się tak często zdarza ! :P Quote
XdamianX Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 No, ta łapka to czyste zło. Kurde, ale zatrzask w 2.5cm jest masywny... Quote
angineuuka Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Haha, ja kiedys pisalam do furkidza - jak miesiac czekalam na zamowienie. Oczywiscie tu wywod, jakies zlosci a tu na koncu okejka :lol: Kudlaty powinien jutro byc :D Quote
marta1624 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Mój kudłaty dzisiaj przyszedł :D Uwielbiam :) Quote
Dioranne Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Te okejki na messengerze to jest koszmar. :P Mi się raczej nigdy nie zdarzyło jej kliknąć przypadkowo, ale moim znajomym i owszem. Ja się produkuję, piszę niemalże epopeję narodową, a w zamian... wyskakuje mi wielki, niebieski kciuk. :D Sytuacji z Lupine współczuję, jakaś tragedia... My natomiast po szaleństwie na poznańskiej wystawie przystopowaliśmy z zakupami 'garderoby'. Chociaż nadal się zastanawiam czy na Święta nie zamówić mu jakiejś obroży z muchą... ;) Quote
angineuuka Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 I lupinek w tym tygodniu, ten z bazarku :) Na tym konczymy ten rok. :D Gdyby ktoś byl fanem BVB, to w ich sklepie jest flexi i komplet smycz+obroza :D poza tym, dzisiejsza wycieczka do Niemiec skonczyla sie tym ze coraz bardziej chce skorke dla bialej suczy :/ widzialam parsonka w ciemnym bezu.. Ah, pikne! Quote
Illusion Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Dla mnie to po prostu jakaś kpina :/. W ostatnim mailu (wysłany jakoś w piątek wieczorem), na który nie odpisali pytałam kiedy zamówienie zostanie wysłane i czy są wszystkie produkty. Jest wtorek, na dogo czytam, że kolejne zamówienie wysłane, a ja nadal nic nie wiem o swoim. Zadzwoniłam, powiedzieli, że sprawdzą co i jak i oddzwonią. Gdzieś po 30min dowiedziałam się, że nie ma jednej obroży i w takiej sytuacji mogę na nią czekać nie wiadomo ile, bo oni nie wiedzą kiedy to dojdzie albo wyślą co jest i oddadzą hajs za resztę. Zaproponowałam, żeby powiedzieli jakie obroże w tym rozmiarze mają na stanie, to może wybiorę coś innego po prostu. Zgodzili się, propozycje mieli wysłać na maila. Minęły 2h i nic, przysłali propozycje dopiero jak wysłałam sms :). Był tam aż jeden link i trudno mi uwierzyć, że nie wiedzieli, że w takim rozmiarze mieli tylko jedną obrożę :/. Gdyby w tamtym tygodniu odpowiedzieli na moje pytanie, to dzisiaj pewnie miałabym już te rzeczy -___- Quote
angineuuka Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Dlatego ciesze sie ze mam lupinka z drugiej reki :D Quote
Pepper-oni Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Illuzjon a której nie było? Matko nie strasz. Ja w czwartek dostałam info że w piątek wyślą ale status się nie zmienił do dziś i paczki ni widu ni słychu :(. Quote
Illusion Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nie było biedronek. Może też zadzwoń, możliwe, że u Ciebie też czegoś nie ma, skoro jeszcze nie wysłali. Jeju... ja ich totalnie nie rozumiem, jak tak można traktować ludzi? Brak słów. Quote
Pepper-oni Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Tak zrobię, zadzwonię jutro. Mam tam prezenty dla dwóch osób i będzie przykro w święta. Zamieniłaś te biedronki na to coś co mają na stanie? Quote
Illusion Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nie, ta obroża to bażanty (rozmiar 25-25, martingale 18mm). Mam nadzieję, że wyślą jutro to zamówienie i szybko dostanę zwrot pieniędzy za biedrony. Swoją drogą na początku nie byłam pewna czy je brać, a teraz jestem zawiedziona, że ich nie ma :c. Quote
Pepper-oni Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Fakt bażanty nieładne. Choć ulubioną obrożą mojego męża jest niezbyt urodziwy lupinowy trail mix. Łudzę się że jednak status gotowe do wysyłki znaczy że wszystko jest skompletowane. Quote
Kocurkotka Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mój kudłaty dzisiaj przyszedł :D Uwielbiam :) Marta pokazuj co za cudo ci przyszło :D ! Quote
gops Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mam w mieście jeden bardzo duży "chińczyk" a w nim niemieckie obroże ;D Nie mam pojęcia o co chodzi ale mam w chińczyku dość fajnej jakości (na pewno nie chińskie) obroże skórzane, takie z "plusami" jak noszą białe owczarki i kilka z różnymi ćwiekami. Ceny to 35-45 zł . Na metce piszę że to niemiecka produkcja ale firmy nie znam . Myślę czy jednej na "spróbowanie" nie kupić, chociaż 45 zł to nie tak strasznie mało jakby miało sie okazać słabszej jakości niż mi się wydawało. Obroże typowo chińską szeroka 5 cm za 11 zł :p zerwał po 3 dniach na szczęście na działce ale pękła w pół :p Te wyglądały całkiem inaczej. Quote
nenya Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Nie było biedronek. Może też zadzwoń, możliwe, że u Ciebie też czegoś nie ma, skoro jeszcze nie wysłali. Jeju... ja ich totalnie nie rozumiem, jak tak można traktować ludzi? Brak słów. Całe szczęście, że zwijają rynek, bo po prostu ręce opadają :/ Quote
Pepper-oni Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Telefonu nie odebrali ale na smsa odpowiedzieli. Ponoć wszystkie paczki wyjdą dziś i przepraszają za opóźnienie. Tylko po cóż pisali że w piątek wyślą i tak człowiek czeka jak na szpilkach. Niby z powodu choroby maja opóźnienie tylko inne paczki wychodziły na bieżąco. Ech naprawdę małe szanse że dojdzie to przed świętami. Quote
angineuuka Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Podziwiam wasza cierpliwosc do lupina.. Quote
gops Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ja nie przepadam za lupine na szczęście. Z to bardzo lubie wzorki rogza i bardzo żałuje że nie ma normalnych zapięć przy 4cm ,bo te mnie okrutnie wkurzają. A na bazarku wygrałam 5cm pitmana z kolcami skórzanego z krętlikiem, mam nadzieje że hasky sąsiada w końcu zrezygnuje z prób zjedzenia mojego psa jak połamie sobie zęby na kolcach :p i nie ,nie szkoda mi go. Quote
Recommended Posts