Kocurkotka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 chyba pół zaciskowa przy takiej sierści będzie ok :) Quote
Monieq Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Vailet - ja mam takie: http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/obroze_odblaskowe/454953póki co się sprawują, świecą mocno, mają 3 tryby i można je ładować przez usb ;) Quote
gops Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A do mnie dziś doszła ta http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/smycze_trixie/obroze/195058?rrec=true, również wydaje się fajna, 3 tryby świecenia ,dobrze widoczna i można zmieniać baterie ale podobno spokojnie 2 sezony zimowe przetrzymuje na 1 bateri. Quote
Vailet Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Zamowilam te z zooplusa co ma Monieq, jeszcze przed tym jak przeczytałam post o tych z tk maxu : / mam nadzieje ze będą ok, bo gubie psy na spacerze, szczególnie Tofika :p Quote
Illusion Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Mamy 7 grudnia, a status mojego zamówienia na lupine to wciąż "oczekiwanie na dostawę", też tak macie? Quote
Victoria Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Widzialam wczoraj psa w takiej swiecacej obrozy, sznupek, spadala mu z szyi :P ale świeciła fajnie :) Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Mamy 7 grudnia, a status mojego zamówienia na lupine to wciąż "oczekiwanie na dostawę", też tak macie? też mam taki status, wysłałam e-maila dzisiaj, dostałam odpowiedź, że są już w pl i w tym tygodniu zostaną wysłane..... Quote
nenya Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Mamy 7 grudnia, a status mojego zamówienia na lupine to wciąż "oczekiwanie na dostawę", też tak macie? Też. Wiedziałam. Niestety też tak mam. :/ też mam taki status, wysłałam e-maila dzisiaj, dostałam odpowiedź, że są już w pl i w tym tygodniu zostaną wysłane..... Jasne jasne. Jak mnie to irytuje po prostu kłamcy i totalnie nieprofesjonalna błazenada :/ Quote
nadira Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Widzialam wczoraj psa w takiej swiecacej obrozy, sznupek, spadala mu z szyi :P ale świeciła fajnie :) Te silikonowe obróżki świecące można spokojnie skrócić do odpowiedniej długości. Najfajniej wygląda jak kilka psów biega w ciemności z takimi obróżkami :D 1 Quote
Kocurkotka Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 I jeeeest już u mnie! Ale jest cudna KOCHAM <3 1 Quote
Mary&Shena Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ale się super prezentuje, nie spodziewałam się aż takiego mega efektu ;) Quote
Ryss Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Z góry przepraszam za rozmiar zdjęć, dopiero jestem w trakcie ogarniania jak je wstawić na forum. Ładne zdjęcia, ładny piesek. Jak to collie. A do zmiany rozmiaru zdjęć na regulaminowy 900x600 najłatwiej posłużyć się bezpłatnym programem IrfanView, który może także z powodzeniem pełnić rolę systemowej przeglądarki zdjęć. Quote
nenya Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Jak tam, komuś zmienił się lupinowy status? Stara jestem, a głupia :P Quote
Illusion Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 U nas nic, ale też napisałam do nich maila i odpowiedzieli, że: Przesyłka już jest w Polsce na odprawie celnej. W tym tygodniu będziemy wysyłać zamówienie. Czyli moooże w przyszłym tygodniu będziemy mieć obroże u siebie -___- Quote
nenya Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 U nas nic, ale też napisałam do nich maila i odpowiedzieli, że: Czyli moooże w przyszłym tygodniu będziemy mieć obroże u siebie -___- Ta, straciłam nadzieję, że dostanę smycze przed świętami :P Quote
Pepper-oni Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Przed świętami to raczej na pewno. Jednak przyszły tydzień to chyba zbyt optymistyczne założenie. Ja czekam z niecierpliwością bo duże zamówienie mam i kilka rzeczy na prezenty. Quote
gops Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Zaczynam się zastanawiać nad sprzedażą skóry od P.Marka :( Niestety muszę ją zapinać na ostatnią dziurke co mnie bardzo denerwuje, ale z drugiej strony kosztowała 120zł a założyłam ją 3 razy i szkoda mi tracić kase. Podałam za małą regulacje i ostatnia dziurka ma 51 cm ale obroża przez to że jest dość sztywna sprawia że idealnie pasuje na 49cm w szyi. Nie wiem co robić, najchętniej bym ją wymieniła na większą :p bo jest piękna. Quote
nadira Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Spróbuj sprzedać za 120. Najwyżej się nie uda, ale myślę, że chętny się znajdzie- jest wyjątkowa i świetnej jakości!!! Quote
Kocurkotka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 na pewno znajdzie się chętny :D zwłaszcza że P.Marek nie przyjmuje zamówień :) Quote
rashelek Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Podziwiam Was, że się zdecydowałyście kupić jeszcze Lupiny. Mnie by już było szkoda nerwów na nich :P Quote
cube Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Mam pytanie do posiadaczek obróżek z półzaciskiem martingale. Czy taśma z zacisku lepiej "pracuje" na regulatorach czy półkolach? Quote
Vailet Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Ja mialam wprawdzie martingale tylko na pol kółkach, ale wydaje mi sie ze praca zacisku zalezy też od tasmy na zacisku. Mialam martingale dogstyle, na grubej tasmie i nie chodził prawie w ogóle, zaciskal sie normalnie, na luźnej smyczy minimalnie sie luzowal, ale i tak zostawal wpół zacisniety, co nie wyglądało fajnie. Activdog, z zaciskiem z taśmy rurowej dzialal bez zarzutow :) Quote
nadira Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 My mamy 2 martingale na ramce prostokątnej (oba z Superdoga)- jeden ładnie się prostuje, drugi zawsze wisi jako pętelka :) Quote
Recommended Posts