Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Agnes jaka szerokosć, długosć, kolor? Nie, on jest tylko na giełdzie zwierzęcej w Łodzi. Jeżdże tam co pare miesiecy po karme i sprzet. Quote
Unbelievable Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Agnes napisał(a):Unbelievable pogrzebalam:eviltong: i w necie znalazlam: Small - 11" - 13" Medium - 13.5" - 16.5" Large - 17" - 21" X Large - 22-26" Czyli x 2,5 i beda cm ooo, dzięki :evil_lol: Mka od 33 :placz: czemu on musi być taki chudy : P Quote
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']Agnes jaka szerokosć, długosć, kolor? Nie, on jest tylko na giełdzie zwierzęcej w Łodzi. Jeżdże tam co pare miesiecy po karme i sprzet. Szerokosc 3 cm, dlugosc....obroze mam wszystkie 60 cm i pewnie tu by trzeba podobnie zalezy jeszcze od ilosci dziurek. Kolor, bardzo bym chciala jasny braz/koniakowy tego typu http://www.kuchniapupila.pl/files/147217706/63.jpg Woza ma wersje w podobnym kolorze podszyta skora, ale cena nie dla mnie ;) Ciekawe ile u niego by wyszlo... Quote
Rinuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']To jest Woza z Niemiec, która kupiłam w ramach własnego kaprysu nie wiem po co, natomiast znam bardzo dobrego Polskiego Producenta, który ma jakość bardzo zbliżoną do Hoffero i Wozy. Co konkretnie potrzebujesz? No ale chyba warto. Te największe opchne za 35zł, mniejsze za 30zł i najmniejsze za 25zł. Na prawde nikt nie chce? A możesz pokazać foty tych z podpisu? bo niestety ale linki mi się nie otwierają... Edit. coś bym zamówiła przed zlotem :diabloti: Quote
Karilka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no nie mów, ze znowu coś nie działa? No kuuurde... http://img443.imageshack.us/img443/2363/dsc0128ny.jpg tu masz te 85cm - ozdobniaczki ale Twojej kluchy i tak nie upiększa ;P. Quote
Rinuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karilka']no nie mów, ze znowu coś nie działa? No kuuurde... http://img443.imageshack.us/img443/2363/dsc0128ny.jpg tu masz te 85cm - ozdobniaczki ale Twojej kluchy i tak nie upiększa ;P. Mi nie działa żaden link. Nie ma upiększać bo on i tak jest najpiękniejszy na świecie :diabloti: Mial ktoś kiedyś styczność z tymi obrożami? jakie są w dotyku? Quote
Kateczka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='GameBoy']mam do sprzedania dwie obroze, obie to XLki moge wystawic na bazarek, obie sa Mumiski prezentem ale ona tylko dlawiki nosi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jejku ta pierwsza przecudna...szkoda, ze dla baby:P niebieskiej albo zielonej nie masz :D Quote
sugarr Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 GameBoy napisał(a):mam do sprzedania dwie obroze, obie to XLki moge wystawic na bazarek, obie sa Mumiski prezentem ale ona tylko dlawiki nosi ] jakie wymiary? i cena? Quote
Red Dingo Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam miłośników galanterii i zapraszam na majowa promocje .. może cos wpadnie w oko Quote
Lucky. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Po czym można rozpoznać starą i nową serie rogza ? Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lucky. napisał(a):Po czym można rozpoznać starą i nową serie rogza ? po jakości : P Stara seria była o wiele bardziej wytrzymała. Miałam kilka obroży starych i bardzo długo i intensywnie używane mechaciły się minimalnie, na pierwszy rzut oka nie było tego widać. Obroże z nowej serii mechacą się okropnie, po kilku spacerach. Poza tym wytrzymałość - stare obroże wytrzymywały zrywy ( co prawda nieczęste) ok. 50 kg psa a w nowej szew puścił przy 28 kg suczce. Quote
Lucky. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Chodzi mi o jakiś znak szczególny ... np. metke bo mam rogza pink hearts z nowej serii i sie mechaci, rogzette ze starej serii i tak sie nie mechaci a wczoraj kupiłam smycz z rogza i nie wiem jak bedzie z wytrzymałoscią i mechaceniem ... Quote
NightQueen Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lucky. napisał(a):Po czym można rozpoznać starą i nową serie rogza ? rozmiary się różnią, stare i nowe obroże mają różnice kilku cm w długości No ale przede wszystkim ceną jest inna Quote
Marta_Ares Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ja to mialam kiedys obroze ze starej i nowej serii i na pewną metką sie różniły, inaczej wyglądała, ale nie pamiętam szczegółów... Quote
Darianna Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 GameBoy - daj tu link do bazarku jak już gdzieś wrzucisz :) Zakochałam się w pierwszej :D Quote
Lucky. Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Z muscatem . Chyba pasuje co ? ;p Uploaded with ImageShack.us Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Lucky.']Z muscatem . Chyba pasuje co ? ;p Uploaded with ImageShack.us super pasuje Quote
Chantell Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 jakie szorki 11mm dla Nicole (yorka) z rogza? O kolorek mi chodzi :evil_lol: i gdzie najlepiej kupić, bo na p-m nie widać obrazków z tych szorek... Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 To co, że nie widać obrazków ;) w większych modelach są obrazki to możesz obejrzeć. Dla N. bym wzięła fiolecik albo róż. Quote
MakeBelieve Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Chantell- wlasnie spojrzalam na p-m i szelki 11 mm odblask to chyba są guardy. Patrzylam na symbole. A czemu szorki koniecznie? Quote
Marta_Ares Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Lucky swietnie wygląda ta smycz z muscatem!!!! tak wogole to piękny odcień ma ten rogz........ Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Muscat suuper pasuje do smyczy rogza!..:loveu: A ja mam pytanko..Co lepsze SMYCZ czy LINKA treningowa..?Dla jamnika.. Quote
Chantell Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Vini. napisał(a):Chantell- wlasnie spojrzalam na p-m i szelki 11 mm odblask to chyba są guardy. Patrzylam na symbole. A czemu szorki koniecznie?kurcze... czyli to jednak nie szorki? :( wolę szorki. Szybciej się zakłada xD Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Domixx m&m napisał(a): A ja mam pytanko..Co lepsze SMYCZ czy LINKA treningowa..?Dla jamnika.. Zależy, do czego jest Ci to potrzebne ;) Quote
Karilka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Rinuś']Mi nie działa żaden link. Nie ma upiększać bo on i tak jest najpiękniejszy na świecie :diabloti: Mial ktoś kiedyś styczność z tymi obrożami? jakie są w dotyku? Quote
Recommended Posts