Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam statusu, bo zamawiałam bez konta ale nie omieszkałam zapytać i chyba faktycznie je przeoczyli, bo odpisali, że jeszcze dzisiaj je zrobią i wyślą.

Przynajmniej wiem jak będę zamawiać świąteczne, żeby zrobić to zawczasu :D

Ale powinien dojść dzisiaj kudłaty, zamówiony parę dni po PSDD, błyskawicznie wykonany więc zrekompensuje oczekiwanie :)

Może nie potwierdziłaś w mailu zamówienia :/ Wprowadzili takie coś, i jak się nie kliknie to nie idzie, beznadzieja :/

Posted

skórzane
zastanawiam się tylko jak - czy wycięte w czerwonym i obszyte
czy naszyte białe

no to masz nad czym myśleć teraz ;)

wycięte w czerwonym będzie ładniej :) ale trudniej do czyszczenia

Posted

Odpisał mi PITMAN odnośnie ceny tego kompletu i jestem bardzo zdziwiona, powiedzieli że taki komplet to 120-130zł za całość.

Bardzo tanio, pewnie zamówię po świętach, na święta musze wydać na zabawki dla psa :p

Posted

Kilka dni temu DS napisało, że prawdopodobnie dołączą się do DDD. Jakby tak ktoś chciał zamówić, a się mu nie spieszy to myślę, że taka informacja się przyda :D

Gdzie tak napisali?

Jeśli to prawda to baaardzo się cieszę <3

Posted

Pytanie do właścicieli niskopodłogowców. Jakie macie szele dla swoich jamników. Norwegi odpadają,Na razie mamy spacerówki i się sprawdzają, ale chciałabym coś innego.

Posted

Pytanie do właścicieli niskopodłogowców. Jakie macie szele dla swoich jamników. Norwegi odpadają,Na razie mamy spacerówki i się sprawdzają, ale chciałabym coś innego.

Typowego jamnika nie mam, ale mam coś niskopodłogowego. My mamy norwegi, guardy i step-iny i muszę przyznać, że najlepiej sprawdzają się step iny :D Ale fajne są też guardy :D Czemu wykluczasz norwegi? 

Posted

Ja mam norwegi, guardy i Y z hurtty. Wcześniej miałam step-iny- które nota bene obtarły mi psa. Najlepsze wg mnie Y- pewnie dlatego że się mało przekręcają a rozmiar mam dla niego idealnie dobrany. Na drugim miejscu guardy, też są spoko, tylko lubią się przekręcać. Norwegi używam rzadko, jakoś do jamnika mi nie za bardzo pasują i niefajnie leżą (w przeciwieństwie do onka, tu tylko norwegi używamy) :)
Posted

Typowego jamnika nie mam, ale mam coś niskopodłogowego. My mamy norwegi, guardy i step-iny i muszę przyznać, że najlepiej sprawdzają się step iny :D Ale fajne są też guardy :D Czemu wykluczasz norwegi?

Norwegi mieliśmy i poszły do sprzedania. Na bosiowej małej i spadzistej?! klatce piersiowej opadaly i zauważylam,że turbo parówa przestała biegać. Najpierw wystraszyłam się o stawy i krègosłup bo to adopciak i miał pod górke, ale koniec konców odnalazłam przyczynę. Teraz jestesmy na obrożach ale myślę że zdecyduje się na cienkie guardy lyb hurtta y.
Posted

Ja mam norwegi, guardy i Y z hurtty. Wcześniej miałam step-iny- które nota bene obtarły mi psa. Najlepsze wg mnie Y- pewnie dlatego że się mało przekręcają a rozmiar mam dla niego idealnie dobrany. Na drugim miejscu guardy, też są spoko, tylko lubią się przekręcać. Norwegi używam rzadko, jakoś do jamnika mi nie za bardzo pasują i niefajnie leżą (w przeciwieństwie do onka, tu tylko norwegi używamy) :)

Jaki masz rozmiar hurtty? Tak się nad nimi zastanawiam, albo cienkie guardy. Step-in są fajne ale mamy je szerokie-3 cm i nadają się tylko na jesien lub zimę,ponieważ za bardzo się rozgrzewają.
Posted

Jaki masz rozmiar hurtty? Tak się nad nimi zastanawiam, albo cienkie guardy. Step-in są fajne ale mamy je szerokie-3 cm i nadają się tylko na jesien lub zimę,ponieważ za bardzo się rozgrzewają.

Hurtty 60, jamnik 10kg ale drobny (mam wrażenie że to kości mu ważą, bo to takie małe i chude :p).
Posted

Mam komlet zielony neon z odblaskiem i chodzi mi po glowie zeby zamiast odblasku byl.jakis kolorek. Mam już dosc zielonych i czarnych rzeczy. Te same kolory dla obydwóch psów. :D
Macie jakis fajny pomysł na zieleń neon i inny kolor niż czerń?
Suka podpalana, Pies szarak