gops Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 A my wyczekujemy listonosza :) Powinien dziś dojść cały komplet od Crazy Dog, szelki które robili pierwszy raz dla mnie na wzór hurrt Y , obroża zaciskowa na polarze i do tego smycz linowa wszystko pięknie zgrane kolorystycznie . Jak tylko dojdą rzeczy zrobię fotki , nie mogę się doczekać . I czekamy również na OhMyPet obroże zaciskową, ta będzie bardziej wyjściowa. Kupiłam na ich "wyprzedaży" gotowych rzeczy, razem z wysyłką 38zł więc super cena. Quote
Harley Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Czy ktoś ma/miał smycz z takiej taśmy np. od DogStyle, z ipo-sklepu? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#5865173563870640162 Mam niebiesko-granatową i uwielbiam! Jest najwygodniejsza w użyciu, mega dobrze się ją trzyma. Nie cackam się ze smyczami, więc szybko przestała być ładna, ale nie zmieniło to jej funkcjonalności. Jedyny minus, aczkolwiek mocno subiektywny: strasznie chłonie wodę, mam wrażenie, że przy byle deszczyku nasiąka jak gąbka. Ale i tak chętnie kupię następną. Quote
angineuuka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 A ja mam dwie nowe obroze :D Rozowego rogza (tu musze zmniejszyc lansuszek) i rd gwiazdki :D Quote
Kocurkotka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Mam niebiesko-granatową i uwielbiam! Jest najwygodniejsza w użyciu, mega dobrze się ją trzyma. Nie cackam się ze smyczami, więc szybko przestała być ładna, ale nie zmieniło to jej funkcjonalności. Jedyny minus, aczkolwiek mocno subiektywny: strasznie chłonie wodę, mam wrażenie, że przy byle deszczyku nasiąka jak gąbka. Ale i tak chętnie kupię następną. A jak te smycze zą wykończone ? chodzi mi o łączenie przy karabińczyku i rączce ? Quote
Dioranne Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Jutro i w niedzielę będę na wystawach w Poznaniu, na pewno są stoiska Furkidz i Mysmo, w zeszłym roku było też stoisko z Julkami (mam nadzieję, że w tym roku te będzie...), więc z pustymi rękoma raczej nie wrócimy. :P Ledwo wejdę na MTP to lecę na stoiska, żeby jeszcze dorwać jakieś zaciski na łańcuszku, bo rok temu poszłam popołudniu i już nic ciekawego nie było. Quote
nadira Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 p1es zapowiadał, że będzie w Poznaniu :) Quote
Harley Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 A jak te smycze zą wykończone ? chodzi mi o łączenie przy karabińczyku i rączce ? Są przeplecione, to znaczy końcówka się tak jakby z powrotem wplata w linkę. Mam tą smycz jakieś dwa lata, mój pies ma 23 kg - nawet jak rwie na widok sarny to nie mam wątpliwości co do solidności. Quote
nenya Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 A ja mam dwie nowe obroze :D Rozowego rogza (tu musze zmniejszyc lansuszek) i rd gwiazdki :D Hyhy ciekawe skąd ten rogz? :D A gdzie dostanę taką śliczną różową obrożę Hamiltona ? :D Quote
angineuuka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hyhy ciekawe skąd ten rogz? :D A gdzie dostanę taką śliczną różową obrożę Hamiltona ? :D Tylko canfiel :D jeszcze mozesz popatrzec po allegro, albo na wystawie miedzynarodowej :D Quote
angineuuka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 O, potrzebuje jakis tanich smyczy odblaskowych, na mniejsze psy :D ktos cos moze polecic? Moga ciaca rece, to na wieczorne mroze spacery na ktorych i tak jestem w rekawiczkach :P Quote
.Agata. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Na toysdreamdog.pl mają jeszcze kilka odblaskowych Matis Pet - tańszej wersji rogza z nitką chyba że chcesz oryginalną to mam nieużywaną granatową L :) Quote
Vailet Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Agata biore oryginał! (mozemy sie kontaktowac na fb? bo wiadomości z dogo lubią sie gdzies gubić :p) Quote
angineuuka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 U mnie L odpada, karabinczyk za duzy :D o matis pecie pomysle, ale z checia przygarne tez inne pomysly ^_^ Quote
.Agata. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Pewnie, miała ostatecznie zostać u nas i poczekać na julki pasowe ale jak się czepiłam czarnej podszytej polarem tak teraz innej w ręce nie wezmę :P Jak wiesz gdzie to pisz, jak nie to za godzinę podeśle Ci link ;) Quote
Hill. Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Mam niebiesko-granatową i uwielbiam! Jest najwygodniejsza w użyciu, mega dobrze się ją trzyma. Nie cackam się ze smyczami, więc szybko przestała być ładna, ale nie zmieniło to jej funkcjonalności. Jedyny minus, aczkolwiek mocno subiektywny: strasznie chłonie wodę, mam wrażenie, że przy byle deszczyku nasiąka jak gąbka. Ale i tak chętnie kupię następną. Czuję się przekonana, za kilka dni zamawiam, bo jeszcze muszę pomyśleć nad zabawką :) Jaką masz szerokość i z jakiej firmy? Quote
nenya Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Tylko canfiel :D jeszcze mozesz popatrzec po allegro, albo na wystawie miedzynarodowej :D O nie :( Smutek, jest tylko smycz :( Quote
angineuuka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 O nie :( Smutek, jest tylko smycz :( Jak mi przykro... :lol: Quote
vege* Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 O nie :( Smutek, jest tylko smycz :( Przerób na dwie obroże :D Quote
Kanantar Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Zastanawiam się nad kupnem kolejnych szelek bezuciskowych dla yorasa od Coocky, ach ten psi szmatocholizm, szafka z jego rzeczami się już nie domyka ale co tam... :') Quote
gops Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Od kiedy mam psa który nosi "duże" obroże zaczęłam doceniać posiadanie małego psa :p Obroże i inne psie rzeczy są o połowe tańsze :p 1 Quote
Tilia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Szukam szerokiej obroży do smyczy, tej jaśniejszej. Może ktoś ma jakiś pomysł? Fajnie, jakby też miała elementy odblaskowe, ale niekoniecznie. Quote
Kanantar Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Od kiedy mam psa który nosi "duże" obroże zaczęłam doceniać posiadanie małego psa :P Obroże i inne psie rzeczy są o połowe tańsze :P I z tego powodu kusi by kupować ich jeszcze więcej :P Quote
gops Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Oh my pet doszło , czekamy jeszcze na Crazy Dog. Co do OMP nie mam zastrzeżeń , ładna,starannie wykończona. Crazy Dog też będzie z niebieskim polarem także tej jesieni i zimy wszystko na niebiesko :) 1 Quote
Amber Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jaka ładna :) Szkoda, że nieregulowana, bo bym od ciebie odkupiła jakby ci się już znudziła haha :D Quote
Leokadia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Bosko się na Clayu prezentuje :D Na ich stronie nie robiła szału, ale teraz sama się zastanawiam czy sobie takiej nie sprawić :P Quote
Recommended Posts