Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do Warsaw Dog to nie wiem nawet do czego tą taśme porównać , nigdy nie miałam nic takiego .

Jest gładka, dla mnie nie jest sztywna ale czytałam opinie innych i pisali że sztywna :p dla mnie sztywny to jest 3 warstwowe el perro a nie to .

Podobają mi się detale w Warsaw Dog ,kółko do adresówki , logo na klipsie to wszystko daje fajny efekt .

Myślę że smycz na pewno się w jakiś sposób wyrobi od użytkowania i nie będzie taka jak jest teraz.

Mają wysoką cene (według mnie) ale wizualnie te akcesoria się bronią, zobaczymy jak na dłuższą mete , czy będą się łatwo dopierać z brudu, czy będą szybko schły, czy się nie pozaciąga taśma itd .

Kudłatego bardzo lubię, ale tu niestety nie ufam klipsom a zacisk jaki od nich miałam już po miesiącu użytkowania wyglądał bardzo źle .

Posted

O najgorzej! Jak widzę świąteczne wzorki to się rozpływam :P Dostępne w PL?

Pamiętam, że któregoś roku już w październiku można było je zamawiać na stronie lupine, teraz nie widzę takiej informacji, a oni te wzory wypuszczają tylko na święta.

Posted

Ja natomiast bardzo lubię Lupinkowe akcesoria. Mają mega jakość i fantastyczny, niebanalny wygląd. Nasza żółciutka eco doszła i jest przecudna, już myślę nad smyczą do niej. Kolor super ładny i faktura fajna, a przy tym nie jest sztywna. Bardzo nam się podoba. Na razie jedzie do nas komplet eco tropical sea, był z dostępnością od ręki więc się skusiłam.

Posted

Ja natomiast bardzo lubię Lupinkowe akcesoria. Mają mega jakość i fantastyczny, niebanalny wygląd. Nasza żółciutka eco doszła i jest przecudna, już myślę nad smyczą do niej. Kolor super ładny i faktura fajna, a przy tym nie jest sztywna. Bardzo nam się podoba. Na razie jedzie do nas komplet eco tropical sea, był z dostępnością od ręki więc się skusiłam.

Mnie się bardzo podobają obroże z serii eco, ale na moje szczęście są tylko na klamry :D

Mam w koszyku dwa półzaciski od Warsaw Dog i wciąż się waham czy kupować :/

Posted

Edit odnośnie zamówienia… Jednak nie mogę, zapomniałam, że w tym miesiącu czeka mnie większy wydatek, który poczekać nie może. Przepraszam

Jak później nadal będziesz chciała kupić te szelki, to przypomnij, ja pewnie też bym się przyłączyła :D.

Posted

Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^!
nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^

Będziesz zachwycona na pewno :) 

Ja nadal się jaram moją a już trochę czasu minęło :p

Troszkę przeszkadza mi sztywność, ale da się przyzwyczaić .

Posted

Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^!
nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^

Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D

Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D

Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D

Hill, mi się wydaje, że to ta sama taśma, z której swoje smycze robi Aleksandra- w dotyku super fajne, delikatne i świetnie się ją trzyma, jednak trzeba uważać z użytkowaniem, bo bardzo szybko się niszczą

Posted

Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D

Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D

Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D

Niebieska zaciskowa/łańcuszek
i smycz :3
oto wizualizacja na kartce papieru jeszcze kryształków nie wybrałam bo nie mogę się zdecydować :D
igMbH33.jpg