gops Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Co do Warsaw Dog to nie wiem nawet do czego tą taśme porównać , nigdy nie miałam nic takiego . Jest gładka, dla mnie nie jest sztywna ale czytałam opinie innych i pisali że sztywna :p dla mnie sztywny to jest 3 warstwowe el perro a nie to . Podobają mi się detale w Warsaw Dog ,kółko do adresówki , logo na klipsie to wszystko daje fajny efekt . Myślę że smycz na pewno się w jakiś sposób wyrobi od użytkowania i nie będzie taka jak jest teraz. Mają wysoką cene (według mnie) ale wizualnie te akcesoria się bronią, zobaczymy jak na dłuższą mete , czy będą się łatwo dopierać z brudu, czy będą szybko schły, czy się nie pozaciąga taśma itd . Kudłatego bardzo lubię, ale tu niestety nie ufam klipsom a zacisk jaki od nich miałam już po miesiącu użytkowania wyglądał bardzo źle . Quote
Illusion Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 O najgorzej! Jak widzę świąteczne wzorki to się rozpływam :P Dostępne w PL? Pamiętam, że któregoś roku już w październiku można było je zamawiać na stronie lupine, teraz nie widzę takiej informacji, a oni te wzory wypuszczają tylko na święta. Quote
Kanantar Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 To ja chyba jakaś dziwna jestem bo mi się lupiny kompletnie nie podobają :P Nie martw się, mnie też się nie podobają :P Quote
Pepper-oni Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ja natomiast bardzo lubię Lupinkowe akcesoria. Mają mega jakość i fantastyczny, niebanalny wygląd. Nasza żółciutka eco doszła i jest przecudna, już myślę nad smyczą do niej. Kolor super ładny i faktura fajna, a przy tym nie jest sztywna. Bardzo nam się podoba. Na razie jedzie do nas komplet eco tropical sea, był z dostępnością od ręki więc się skusiłam. Quote
nenya Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ja natomiast bardzo lubię Lupinkowe akcesoria. Mają mega jakość i fantastyczny, niebanalny wygląd. Nasza żółciutka eco doszła i jest przecudna, już myślę nad smyczą do niej. Kolor super ładny i faktura fajna, a przy tym nie jest sztywna. Bardzo nam się podoba. Na razie jedzie do nas komplet eco tropical sea, był z dostępnością od ręki więc się skusiłam. Mnie się bardzo podobają obroże z serii eco, ale na moje szczęście są tylko na klamry :D Mam w koszyku dwa półzaciski od Warsaw Dog i wciąż się waham czy kupować :/ Quote
Dogha Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Czy ktoś może chce coś z luxus4dogs? Zachorowałam trochę na jedne szelki ;) Quote
.Agata. Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ja bym chciała, jakbyś mogła poczekać z zamówieniem do jutra byłoby super :D Quote
Dogha Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Generalnie zamówię jak ktoś też będzie coś chciał, więc luz ;) Quote
coal&milk Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ja jestem chętna na 2 komplety szelek z lux4dog:)) Quote
Dogha Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 To zapraszam na pw ze szczegółami :) co, ile, jaki rozmiar, czy będzie potrzebna druga wysyłka (ja mieszkam w Warszawie) Quote
Onomato-Peja Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Na allegro obroże trixie są za grosze. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=90070&us_id=39248203 Quote
Dogha Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Edit odnośnie zamówienia… Jednak nie mogę, zapomniałam, że w tym miesiącu czeka mnie większy wydatek, który poczekać nie może. Przepraszam Quote
Illusion Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Edit odnośnie zamówienia… Jednak nie mogę, zapomniałam, że w tym miesiącu czeka mnie większy wydatek, który poczekać nie może. Przepraszam Jak później nadal będziesz chciała kupić te szelki, to przypomnij, ja pewnie też bym się przyłączyła :D. Quote
angineuuka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Jak w przyszlym miesiacu to i ja sie chyba przylace ;) Quote
Clavia Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 w przyszłym to może i ja bym była chętna :D Quote
XdamianX Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Z tego co widze KA bierze udział w tegorocznym DDD. To się źle skończy >.< Quote
marta1624 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 O nie, tylko nie to. Znowu splajtuję :p Już teraz na duże zamówienie z DS czekam :) Quote
angineuuka Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Chyba boje sie prosic o tegoroczna liste firm ktore biora udzial w DDD :P Quote
Kocurkotka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^! nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^ Quote
gops Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^! nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^ Będziesz zachwycona na pewno :) Ja nadal się jaram moją a już trochę czasu minęło :p Troszkę przeszkadza mi sztywność, ale da się przyzwyczaić . Quote
Hill. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Czy ktoś ma/miał smycz z takiej taśmy np. od DogStyle, z ipo-sklepu? https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#5865173563870640162 Quote
nadira Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^! nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^ Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D Hill, mi się wydaje, że to ta sama taśma, z której swoje smycze robi Aleksandra- w dotyku super fajne, delikatne i świetnie się ją trzyma, jednak trzeba uważać z użytkowaniem, bo bardzo szybko się niszczą Quote
Hill. Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Jak wygodna, to aż chyba spróbuję :) Może uda mi się utrzymać ją w przyzwoitym stanie przez jakiś czas Quote
Kocurkotka Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D Niebieska zaciskowa/łańcuszek i smycz :3 oto wizualizacja na kartce papieru jeszcze kryształków nie wybrałam bo nie mogę się zdecydować :D Quote
Recommended Posts