Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi się luzowały wszystkie trzy...to wina skajki więc nie luzować się może jak bedzie przeszyta...ale obroże są fajne i starannie zrobione...poza tym jak dla mnie wytrzymałe :)

Posted

[quote name='Iś & Chester']Anuś wchodzę tu codziennie, albo co dwa dni, wszystko czytam i oglądam i dalej się trzymam ^^
a nawet jak tak niektórych czytam to mnie w drugą stronę to pcha xdd
No właśnie najbardziej mi się Junior podoba, ale nie wiem czy nie ładniej by było Krówie w grubszym ? jak myślicie ?

No bierz juniora..Krówce będzie ślicznie...xD

Posted

to szelki pociagowe....pełno ich na allegro a i wiekszość firm np Trixie takie posiada w ofercie :) co znaczy dobre dla Twojego pieska?? czego oczekujesz od szelek?

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Ponawiam pytanie. Gdzie jeszcze można kupić takie szele i czy będą dobre dla małego psiaka?

oczywiscie ze beda dobre dla małego pieska, a nazwy samej w sobie nie maja :P

Posted

Moim zdaniem drugi ;).

TZ w końcu wybrał mi obrożę (nie żebym mu sugerowała, absolutnie :diabloti:). Z 5 czy 6 które mu dałam do wyboru została tylko jedna, bo żadna mu nie pasowała i niestety (dla niego) stanęło na błękitnej. Ale on w niej z psem wychodził nie będzie :evil_lol:.
Oto cóż zostało mu na koniec: http://zooleszcz.pl/images/upload/8_1.jpg
Ami play mu się jednak nie podoba po bliższym obejrzeniu, odpadła też świecąca, 2 półzaciski bezfirmowe i ostatnie zostały błękit i róż. Biedulek się zmartwił :evil_lol:.

Posted

Jak dobrze pójdzie to za tydzień dojdą mi gekony Lupine :razz:. Adresówkę pod kolor już nawet zamówiłam :cool3: (mam nadzieję że obroża jest w rzeczywistości czerwona...).

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Jest pomaranczowa, gdzie zamawiałaś, bo na polskich str. znaleźć nie mogę?

No to adresówka nie będzie pasowała :placz:. Dostawa niedawno dotarła i czekam aż dojdzie od importera do sklepu (tak samo czekałam na puppy love ;)). Zamawiałam na Futrzakowie już chyba 5 raz i się nie zawiodłam :loveu:.

Posted

[quote name='Christiane']Wyrzuciła? Czemu? Przecież moja nie śmierdzi... Bo jeszcze nie namokła xD A nawet jeśli by śmierdziała, to bym lekko smród zdezynfekowała i oddała do schronu, tam przynajmniej im się przyda... A jak dobra smycz to powodów do wyrzucania nie widzę.
I jeszcze takie jedno pytanko: czy ktoś chce szelki a'la pociągowe dla średnich i dużych psów?... Bo dla nas za duże...
Jakie? Mają rączke? Jaka taśma?

Ja nadal mam niemieckie szelki Wozy.
Promocyjna cena od 29,99zł [WOZA!]. Na allegro najmniejszy rozmiar, (do 38 w klatce piersiowej) kosztuje 39zł!

Dochód na mojego tymczasowicza...

Posted

Agnes to są moje prywatnie kupione w Niemczech szelki, które potrzebuje pilnie sprzedać a są barrdzo superowe, oryginalne ;).

Aktualnie "przyplątał" mi się tymczas. Dzikie szczenie, którego samo odrobaczenie, odpchlenie i zabezpieczenie przed insektami kosztowało 40zł, do weta nawet jeszcze nie pojechałam a przydałoby sie toto zaszczepić (kolejne 40zł) do tego żarło też kosztuje (durne witaminy szczenięce 15zł).
To są koszta, które z pozoru wydają się niczym, jednak przy 2 psach na utrzymaniu, 2 kotach + swoim prywatnym z chorymi stawami (same leki 200zł miesięcznie) robi się potężniejsza suma.
Dlatego właśnie potrzebuje sprzedać te cuda, mimo, że mi bardzo szkoda hahaha.

Posted

Szelki mają kolorową tasmę, posiadają rączkę, pasek na piersi podszyty mięciutkim polarem, regulacja dookoła psa 70 - 90 cm. Rączka z podwójnej taśmy, wygodna i mocna.

Posted

Karilka ja rozumiem, tylko pewnie byloby lepiej i moze szybciej wystawic bazarek - skoro i tak zbierasz na tymczasa, to moze to zrobic legalnie na dogo ;) i bedzie lepiej ogloszone. Bo teraz jak klikam w Twoj podpis SPRZEDAM to mi nigdzie nie wlazi, bo nie mam dostepu ;)

Posted

Trzeba bylo tak od razu, ze nie ma dostepu. :mdleje::niewiem:

Agnes wiem co to jest bazarek, jak działa i wiele ich już w swoim życiu dogomaniackim wystawiłam.
Otóż, powód jest prosty: :candle:NIE CHCE MI SIE PODBIJAĆ I GADAĆ DO SIEBIE!:evil_lol: