Vailet Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Potwierdzam, tak jak juz Ci mowilam jest bardzo sztywna, i raczej nie będzie sie dobrze ukladac na szyi Quote
Kanantar Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Brał ktoś Juliusy rozm. Mini-Mini na yorka? Bo wymiarowo chyba trochę bardziej pasowałoby nam Baby 2, ale z drugiej strony te Mini-Mini nie są wiele większe a już mają wymienne napisy :D Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Brał ktoś Juliusy rozm. Mini-Mini na yorka? Bo wymiarowo chyba trochę bardziej pasowałoby nam Baby 2, ale z drugiej strony te Mini-Mini nie są wiele większe a już mają wymienne napisy :D siodelkowe? To chyba zalezy od tego.jakiego masz yorka :lol: Quote
Kanantar Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Szelki Julius IDC A mój york normalny, standardowy w tym sensie że nie ,,miniaturka" :P W obwodzie klaty ma jakieś ok. 34cm a mini-mini są od 40cm hmm :/ Quote
razed_in_black Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Skóra od Pana Marka Skowronka 4 cm , 120zł ale tak pięknych rzeczy nie robi nikt inny! Polecam . To na pewno nie ostatnia taka obroża , jestem zakochana w skórach ostatnio . śliczna <3 jaka szerokość? 120 zł to mało jak taką obrożę ;) Quote
gops Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 śliczna <3 jaka szerokość? 120 zł to mało jak taką obrożę ;) 4 cm :) Biorąc pod uwage że P.Marek zrealizuje każdy pomysł i jest otwarty na propozycje to cena jest dobra . Wykonanie , jakość i wygląd są na prawde na najwyższym poziomie . Już myślę nad kolejną :p Quote
Victoria Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Brał ktoś Juliusy rozm. Mini-Mini na yorka? Bo wymiarowo chyba trochę bardziej pasowałoby nam Baby 2, ale z drugiej strony te Mini-Mini nie są wiele większe a już mają wymienne napisy :D mam ten rozmiar na psa wielkości parsona :lol: Quote
angineuuka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ale mini-mini w nowszej wersji moze pasowac na yoraska ;d widzialam w nich border teriera :P Quote
Pepper-oni Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Pokażemy się w naszych ulubionych ruffwearkach: i na klamrę: Quote
Hill. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Wygodnie i bezpiecznie - chwilowo zapotrzebowanie na szelki zaspokojone. :) Antyucieczkowe, nic nie obciera, podszycie jest bardzo delikatne (i niestety nie wiem ile przez to wytrzyma), no i nareszcie wszystkie wymiary pasują. 2 Quote
Hill. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Dziękuję :D To jest taki prawdziwy handmade, bo te szelki to efekt mojej walki z igłą i nitką (maszyny brak, dlatego też wykonanie nie jest idealne). Nie mogłam znaleźć żadnej firmy, która by mi uszyła szelki bez regulacji przodu, dołu i z jakimś fajnym podszyciem (znaczy się jedną znalazłam - szelki odesłane...), więc trzeba było wziąć sprawy w swoje ręce. ;) Quote
Monieq Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Wow! To wielki szacunek i gratulacje, super wyszło! A ja się zastanawiałam, czy to jakiś manmat czy inna hurtta :p Quote
Hill. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 O kurcze, miło mi :) Manmatowe to tam są klamry, coby było jeszcze bezpieczniej :) Quote
Dogha Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Hill. boskie! I bardzo widać, że na miarę szyte, idealnie leżą. Z czego podszycie? Quote
Niewyspana Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Po tych wszystkich komentarzach aż musiałam się zalogować, żeby też zobaczyć :D I powiem ci, że jak na ręczną robotę to są super! Z zewnątrz w ogóle nie widać, że szyte ręcznie :P Quote
Hill. Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 :) Podszycie: http://www.motex.net.pl/neopren-niebieski,id1283.html Miałam nadzieję, że to będzie coś w stylu pianki od KA i faktycznie: wygląd i powierzchnia identyczna, co mnie bardzo cieszy, bo w ogóle nie podrażnia psu skóry, ale niestety gorzej z trwałością. Ale co tam, mam prawie cały metr bieżący - zmechaci się, to wymienię :P Quote
Koma Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Hill. absolutnie genialne, dołączam się do zachwytów, świetna robota! :) Quote
XdamianX Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Prześwietne, naprawdę! Aż miało by się ochotę na taką obrożę. Skąd taka taśma? Quote
Victoria Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ale mini-mini w nowszej wersji moze pasowac na yoraska ;d widzialam w nich border teriera :P no nie wiem jak ma pasowac, jesli nowsza wersja ma wieksza rozmiarowke :P Quote
angineuuka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 no nie wiem jak ma pasowac, jesli nowsza wersja ma wieksza rozmiarowke :P siodlo jest mniejsze niz to co. mierzalismy ;d ale ja I tak bym wziela baby ;d Quote
Recommended Posts