Dogha Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Harika ja bym brała na niego to: http://furkidz.eu/en_US/p/Dogs-Collar-Let-me-Fire/357:) Quote
Victoria Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ja reklamowałam pomylony kolor obroży. Trwało to baaaaaaardzo długo i nikt nie napisał czy mi wymienią/doślą obrożę w prawidłowym kolorze. Skończyło się ok ale trochę nerwów miałam. Ja dwa tygodnie temu napisałam do nich majla. Dzisiaj już drugi raz napisałam na fb, za pierwszym jak i teraz nikt mi nie odpisał, pomimo, że wiadomości zostały odczytane. A zależy mi na czasie bo nasza umarnięta smycz wisi na stronie jako 'na wyczerpaniu'.. i już mi pomysłów brakuje jak ich zmotywować do jakiejkolwiek reakcji, no bo kuźwa, ile można czekać ;/ Quote
XdamianX Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Harika, ja najbardziej widzę go w tych http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-dla-psa-Wish-me-Luck/577 http://furkidz.eu/pl/p/Obroza-dla-psa-Rainbow-of-Bugs/638 http://furkidz.eu/Obroza-dla-psa-Navy-Chevron Quote
nenya Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Wygląda mi to na podróby co najmniej 4 marek :P https://www.facebook.com/tiptop4dogs/photos_stream?__mref=message A obroża mi się nawet podoba :) Ale skoro ceny podobne, to raczej się nie skuszę:) Chyba można jeszcze dostać na zamówienie ? OO nie słyszałam o tym? Quote
Agnes Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pochwalimy się nowym nabytkiem :) Klasyka, skóra Dingo Exclusive, miękka pachnąca skóra miami :D Widziałam, że polecacie smycze Juliusa, że miękkie itp. Też szukam czegoś miękkiego lekkiego ale i długości odpowiedniej. Czy ona się ślizga w dłoni przy szarpiącym psie? Ktoś testował? :P Bo rurowe niby miekkie ale się wyślizgują z dłoni :p 1 Quote
nadira Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Ta juliusowa też jest rurowa, tylko jakby lepszej jakości (porównując do DS, czy Taksówek), jest bardziej mięsista i miękksze kanty ma. Fajnie w ręce leży i nie ślizga się, mój pies raczej nie szarpie, ale czasem ciągnie, nie wyślizguje się z ręki :) Na fotce juliusowa i taksówka 2,5cm Quote
Milena9 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Lizzy w julkach (jeszcze dobrze nie wyregulowanych) ;) 1 Quote
Paulina94 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Milena9, prześliczna ta Twoja sunia :) Quote
Kesja Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Milena9, piękna psinka i super szelki! ;) Strasznie żałuję, że dla mojej juliusy się nie nadają.. Ktoś ma szelki od Warsaw Dog? Jak się spisują? Ta taśma jest cieniutka, czy porządna - grubsza? :) Quote
nadira Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Czy ktoś ma może obrożę "Monster" Superdoga? Chciałabym zobaczyć, jak się na psie prezentuje :) Quote
nadira Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 ... się zdublowało :/ To przy okazji poskarżę się ;) dotarła do mnie nowa obroża Pawsitive i zawiedziona jestem- kolor inny, niż na zdjęciach (miał być czerwony, a wpada w pomarańcz- nie lubię takiego odcienia), do tego półkółko jest za blisko zatrzasku i o niego obija, co wnerwiające jest strasznie :( I jeszcze wypatrzyłam, że Kudłaty ma nowe niteczki do haftu, w tym neonową zieleń i multikolorowe. Jakby wprowadzili je wcześniej, to miałabym dwie obroże idealne, a tak mam takie po prostu nijako fajne :( Quote
angineuuka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Jedna z moich pawsitek tez przyszla w innym kolorze niz na zdjeciu ;) ladniejszy akurat byl na zdjeciu... Quote
Carey Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Gdzie polecacie kupić sportowe szelki (pomijając szelki Juliusa)? Szukam czegoś z dosyć mocną taśmą, która poradzi sobie z brudem i ogólnie trudnymi warunkami. Quote
Kocurkotka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 OMG nie mogę Już czekam aż Kudłaty będzie czynny :D podobają mi się owce ale nie mam pojęcia jakie kupić białej X.X te ? -> czy te -> albo te -> Quote
Kocurkotka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 no czerwony bardzo! ale teram zastanawiam się czy nie kupić ful kompletu czyli - obroża szelki i smycz dla obu to w tedy te różowe i zielone każda miała by to samo ale inny kolor Quote
Leokadia Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kurczę, musze opuścić ten wątek, bo za bardzo kusi :D Myślę o norwegach od Kudłatego, już mam upatrzony wzorek , a trzeba czekac do wypłaty :( Do tego poczwarzynie przydałoby się już kupić jakąś porządniejszą obrożę.... Quote
Carey Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Czerwone owce są genialne. Czy KudłatyArt jest łatwy w praniu? Quote
nadira Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kocurkotka- absolutnie zdecydowanie czerwone na pewno na pewno!!! Quote
marta1624 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D Kocur- czerwone! Quote
gops Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Może ktoś wie ile się czeka na szelki norweskie z superdoga ? ew. czy jest jakaś firma lub gotowiec gdzie wyślą mi szelki w ciągu 2-3 dni ? Quote
Kocurkotka Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D Kocur- czerwone! czerwone będą wglądać bosko! ale potrzebne mi są i obroża i szelki dla obu i jak już to i smycz i myślę nad tymi bliźniaczymi dla obu lasek :D choć te czerwone ! kuszą bo na białej będą boskie :D Quote
marta1624 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Bierz czerwone! :D Najwyżej będą różne :D Quote
katasza1 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Chce zamówić chłopakom obroże hurtty. Jeden ma 31 cm drugi 35 cm w szyji. Jaki rozmiar wziąć? ( klamra) Quote
Recommended Posts