Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja reklamowałam pomylony kolor obroży. Trwało to baaaaaaardzo długo i nikt nie napisał czy mi wymienią/doślą obrożę w prawidłowym kolorze. Skończyło się ok ale trochę nerwów miałam.

Ja dwa tygodnie temu napisałam do nich majla. Dzisiaj już drugi raz napisałam na fb, za pierwszym jak i teraz nikt mi nie odpisał, pomimo, że wiadomości zostały odczytane. A zależy mi na czasie bo nasza umarnięta smycz wisi na stronie jako 'na wyczerpaniu'.. i już mi pomysłów brakuje jak ich zmotywować do jakiejkolwiek reakcji, no bo kuźwa, ile można czekać ;/

Posted

Pochwalimy się nowym nabytkiem :)

Klasyka, skóra Dingo Exclusive, miękka pachnąca skóra miami :D

20150917_164040_resized_1_1.jpg

Widziałam, że polecacie smycze Juliusa, że miękkie itp. Też szukam czegoś miękkiego lekkiego ale i długości odpowiedniej. Czy ona się ślizga w dłoni przy szarpiącym psie? Ktoś testował? :P Bo rurowe niby miekkie ale się wyślizgują z dłoni :p

• Upvote 1
Posted

Ta juliusowa też jest rurowa, tylko jakby lepszej jakości (porównując do DS, czy Taksówek), jest bardziej mięsista i miękksze kanty ma. Fajnie w ręce leży i nie ślizga się, mój pies raczej nie szarpie, ale czasem ciągnie, nie wyślizguje się z ręki :)

Na fotce juliusowa i taksówka 2,5cm

Posted

Milena9, piękna psinka i super szelki! ;) Strasznie żałuję, że dla mojej juliusy się nie nadają..

Ktoś ma szelki od Warsaw Dog? Jak się spisują? Ta taśma jest cieniutka, czy porządna - grubsza? :)

Posted

... się zdublowało :/

To przy okazji poskarżę się ;)  dotarła do mnie nowa obroża Pawsitive i zawiedziona jestem- kolor inny, niż na zdjęciach (miał być czerwony, a wpada w pomarańcz- nie lubię takiego odcienia), do tego półkółko jest za blisko zatrzasku i o niego obija, co wnerwiające jest strasznie :(

I jeszcze wypatrzyłam, że Kudłaty ma nowe niteczki do haftu, w tym neonową zieleń i multikolorowe. Jakby wprowadzili je wcześniej, to miałabym dwie obroże idealne, a tak mam takie po prostu nijako fajne :(

Posted

Gdzie polecacie kupić sportowe szelki (pomijając szelki Juliusa)? 

Szukam czegoś z dosyć mocną taśmą, która poradzi sobie z brudem i ogólnie trudnymi warunkami. 

Posted

no czerwony bardzo!
ale teram zastanawiam się czy nie kupić ful kompletu czyli - obroża szelki i smycz dla obu
to w tedy te różowe i zielone każda miała by to samo ale inny kolor

Posted

Kurczę, musze opuścić ten wątek, bo za bardzo kusi :D Myślę o norwegach od Kudłatego, już mam upatrzony wzorek , a trzeba czekac do wypłaty :( Do tego poczwarzynie przydałoby się już kupić jakąś porządniejszą obrożę....

Posted

Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D

Kocur- czerwone!

czerwone będą wglądać bosko!

ale potrzebne mi są i obroża i szelki dla obu i jak już to i smycz
i myślę nad tymi bliźniaczymi dla obu lasek :D
choć te czerwone !  kuszą bo na białej będą boskie :D