Czekunia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ponieważ dawno nic moim pieseczkom nie zamawiałam (jakieś dwa miesiące! :P) przyszedł czas na Superdoga! Dla Sajana: http://superdog.sklep.pl/pl/p/Moro/88 Dla Zarki: http://superdog.sklep.pl/pl/p/Osiolki-w-rozu/190 Mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać :). Quote
FredziaFredzia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Widzieliście nowe wzory w MYSMO? Ja nie wiem co zamawiać! :D Quote
katasza1 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Dopiero co przyszly 2 obroze z huntera, dzisiaj odebralam dwie skorzane smycze i obroze z zooplusa i wlasnie zobaczylam potworki z superdoga. Buuu chce je :( Quote
Aleksandrossa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Jaki rozmiar hurtty dla 6kg pudla?Norwegi raczej 45 a y? Quote
Illusion Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Wydaje mi się, że norwegi 45 będą za małe. Gi mocno wchodziły w pachy. 1 Quote
Dogha Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Dla 7kg szetlanda mam 60 i Y i norwegi... Tayo te jego Y teraz nosi (6,5kg wagi) 2 Quote
.Agata. Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 To dla suki 49cm w klacie, raczej jamnikowatej budowy też będą 60tki? Waży ponad 9kg więc nie wiem czy sugerować się wagą :P Quote
marta1624 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Mój jamnik 10kg wagi szele y ma 60, idealne :) Quote
Daria&Iga Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Moja sunia ma 5kg i hurtta Y sa na styk tzn pasek dolny jest troche za krótki Quote
Clavia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Miałam zamawiać 60-tki z tego nowego wzoru hurtty bo teoretycznie moja w wymiarach mieści się idealnie. Ale jak mówicie,że macie 60 dla małych psów a moja waży 16kg to mam wątpliwości. W klacie ma koło 54cm, myślicie, że 60-taki będą ok czy za małe? Quote
Victoria Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Miałam zamawiać 60-tki z tego nowego wzoru hurtty bo teoretycznie moja w wymiarach mieści się idealnie. Ale jak mówicie,że macie 60 dla małych psów a moja waży 16kg to mam wątpliwości. W klacie ma koło 54cm, myślicie, że 60-taki będą ok czy za małe? za male na 100 pro mam 70 dla 13 kilo psa, w klacie 52 Quote
nadira Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Dopiero co przyszly 2 obroze z huntera, dzisiaj odebralam dwie skorzane smycze i obroze z zooplusa i wlasnie zobaczylam potworki z superdoga. Buuu chce je :( Pokaż fotki Hunterów! Ja choruję na jedną obrożę od nich, ale na obwód, jaki potrzebuję wychodzi szer. 4cm, a to już za dużo :( Niedawno kupiłam sobie pasek do spodni, który idealnie by mi pasował do tej obroży :D Też mi się te potworki superdoga podobają, ale zamówiłam Furkidza (musiałam przecież, bo rabat był...) i Pawsitive, może w przyszłym miesiącu się zdecyduję ;) 1 Quote
rashelek Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Widzę, że akurat się wstrzeliłam w dobór rozmiaru Hurtty ;) Sucza ma dwie pary norwegów, obie 80 - jedne z serii PRO, drugie Lifeguardy. Ewidentnie neony są ciutkę mniejsze, bo włażą jej w pachy, przy Pro tego nie zauważyłam. Chciałabym je wymienić na Y, bo nie próbowałam tego kroju, a raczej chwalicie, tylko... Jaki rozmiar? Chcę z serii Pro, ale lepiej wziąć 70 czy jednak 80? Sucza wielkości spaniela, ale chyba bliżej jej budową do samca :P Quote
Leokadia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Moje gadżetomanii ciąg dalszy :D :D :D Quote
Victoria Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Widzę, że akurat się wstrzeliłam w dobór rozmiaru Hurtty ;) Sucza ma dwie pary norwegów, obie 80 - jedne z serii PRO, drugie Lifeguardy. Ewidentnie neony są ciutkę mniejsze, bo włażą jej w pachy, przy Pro tego nie zauważyłam. Chciałabym je wymienić na Y, bo nie próbowałam tego kroju, a raczej chwalicie, tylko... Jaki rozmiar? Chcę z serii Pro, ale lepiej wziąć 70 czy jednak 80? Sucza wielkości spaniela, ale chyba bliżej jej budową do samca :P 80 sa wielkie Quote
angineuuka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 80 sa wielkie Wydaje mi sie ze 70 bedzie lepsze :p Quote
angineuuka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Kurde, mialam ochote na te jednorozce..ale im dluzej czekam $$ to mi sie jakos nie podoba ta obroza :lol: chyba moj obrozkoholizm zanika.. :p Quote
Leokadia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Mój się nasila, kurde, a miałam kase odkładać. Czekam właśnie na obrożę i szele od ds. Kuszą jeszcze miliony innych rzeczy, ale znowu sporą część wypłaty przehulać no obróżki.... :D Quote
Niewyspana Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Czy może ktoś pamięta, kiedy pokazywałam taką Bellomanię z kolcami? Przed chwilą weszłam do TK Maxx i automatycznie dostałam zawału :D Cały jeden wieszak w obrożach Bellomanii! Gdybym miała tyle (55zł za obrożę to nie tak tanio) to już bym kupiła :P Były też smycze i 1,5metrowe sznury (to akurat nie obroża :D ). Zdjęcie dam później, przy handlowym WiFi się nie chce załadować :D Quote
Daredevil Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ja widziałam te Bellomanie u nas już tydzień temu... i na całe szczęście nie przypadły mi do gustu ^^ tzn. nie wyobrażam sobie w nich mojego terorra :) jakoś mi do niej nie pasują zupełnie. Za to... rzucili Rogzy nie wiadomo skąd bo już przecież były wykupione - akurat w takie jak chciałam i to w odpowiednim rozmiarze... ^^ no i niestety przepadłam :P Quote
Harley Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 ale to była Bellomania ta z niby ćwiekami? OMG, a ja we Wrocławiu dopiero za tydzień... Quote
Daredevil Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 jeszcze oprócz niby ćwieków były takie pseudo hmmm wężowe ^^ Quote
angineuuka Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Na rogza to bym sie skusila... Ciekawe czy u mnie jest.. Quote
Niewyspana Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Tak, dokładnie te z kolcami ;) Były jeszcze rzeczy z tą wężową skórką i widziałam u siebie amortyzowaną smycz. Wszystko w okolicach 55zł niestety. Z góry przepraszam za jakość zdjęć :P Quote
marta_gp Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 A ja właśnie byłam chyba 3 dni temu w TKmaxx'ie w centrum i były te obroże, ale nie miałam kasy. Wczoraj pojechałam to już nie było M'ki :/ Dziś pojechałam do Blue City i była M'ka :) Na szczęście nie musiałam jechać na targówek. :P Niestety wybór kolorów jest ograniczony, na szczęście ten mi pasuje. Rogzów nie widziałam. żólte lupine eco niestety wymaga czyszczenia, obroża używana 2-3 tygodnie Czy u którejś firmy handmade'ów dostanę kantar i adresówkę? (żeby zaoszczędzić na przesyłce) Quote
Recommended Posts