Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hm to teraz mam dylemat...bo może 80 powinnam wziąć w takim razie.... 80 Y z przodu były idealne, ale leżały jednak za blisko pach...Tutaj może nie byłoby tego problemu, skoro krój jest bardziej taki jak guardy....

Posted

Kesja tak obroża jest bardzo "żywa" widać ją z daleka . Dzięki .

nadira to 3 cm :) jak kupowałam na wystawie to myślałam że kupuje 2,5 :p ale to nawet lepiej że okazała się 3 cm :) 

To "największy" rozmiar 50-60 cm ale na minimum ma jakieś 45 cm także jakby ktoś się wachał między rozmiarami to można brać większą spokojnie .

Posted

Poleci ktoś jakieś ciekawe szelki?

Sprzedałam nasze Y od Hurtty i teraz mam problem...
Chciałam kupić Hurttę Activ, ale po tym, jak Prodog podniósł ceny, to nie chce mi się płacić 180zł za szelki, które nie mają jednak za dobrej opinii...
Ten najnowszy Ruffwear mi się nie podoba :P
Myślałam o tych szelkach Short od ZeroDC, ale jakoś do mnie nie przemawiają...

Szelki mają być głównie do ciągnięca (dogtrekkingi) jak i zwykłych spacerów.

Posted

Przyszła dziś nam obroża z Wild Craft i nie byłabym sobą gdybym nie miała jakiegoś 'ale' do wykonania. Całość jest taka szmatkowata, miękka. Czy tylko dla mnie jest logiczne, że między podszyciem a tasiemką/bawełną powinna być taśma?

IMG_5775_zps02svofgm.jpg 

Zszyte jest dość niechlujnie.

IMG_5781_zpscageflky.jpg 

IMG_5779_zpsqy2lqcgn.jpg 

Obroży nie odeślę, bo jednak mi się spodobała, złe obszycie czy ta szmatkowatość jakiejś wielkiej tragedii nie robią, ale to sprawia, że będę się wahać przed następnym zakupem u nich, za tą kasę mogłabym spokonie dostać coś lepszego. Chyba pozostanę wierna Kudłatemu i DS :P

Posted

Nigdzie nie widziałam skarg na temat ich wykonania, więc sądziłam, że są w porządku. Szczerze mówiąc, gdybym to ja wypuściła taką obrożę to wolałabym zrobić drugą lepiej niż wysłać coś takiego.

Posted

Ewa&Duffel, super komplecik, też mi się ten karabińczyk podoba ;)
Leokadia, łooo, rzeczywiście wykonanie pozostawia dużo do życzenia.. ale ładny wzorek i kolorki :P

Posted

U mnie też pod każdą bawełną była zawsze taśma, bez taśmy bałabym się, że po prostu przy pociągnięciu pęknie. Faktycznie jest też zszyta niechlujnie, ja na miejscu firmy bym ten szef rozpruła i przeszyła od nowa, takiej bym nie wysłała, ale ja ogólnie jestem straszną pedantką jeśli chodzi o hm :)

Posted

Rany...ta obroża wygląda masakrycznie...szycie jakby ktos robił na szybko albo miał problem z maszyną. Ja bym odesłała i poprosiła o nową obrożę.

No i fakt, wg mnie pod bawełnianą powinna być taśma, nie dziwne że sama obroże jest szmatkowata.

Posted

Mi się okucia podobają (choć ciekawa jestem trwałości farby) wzory takie zwyczajne, a ceny... warszawskie ;) Ale sam projekt ciekawy.