Monieq Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Laetitia, Angi - dzięki, przekonałyście mnie :) Od tygodnia się noszę z tym zamówieniem i nie mogłam się zdecydować. To lecę pisać do Sowinki, niech nam szyje batmany! :D Quote
IZMADO Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Nie pokazywałam, już odesłane. Podeślę Ci później zdjęcie na PW edit; skrzyneczkę proszę wyczyścić :) Użytkownik IZMADO nie może otrzymywać nowych wiadomości Juuuż! Nawet nie wiem kiedy się tego tyle nazbierało! Quote
Mylukier Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Podczas przeglądania obróżek w internecie natrafiliście może na jakąś bordową? Ostatnio byłam w zoologicznym i zakochałam się w smyczy takiego koloru http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_13524.jpg, obróżka która tworzy komplet mi się nie podoba Quote
Kesja Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 W pawsitive dog jest bordowa obroża z serii basic: http://pawsitivedog.pl/pl/p/OBROZA-BASIC-BORDOWA/112 Aczkolwiek dla mnie ta którą pokazałaś to też czerwona :P Quote
nadira Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Podczas przeglądania obróżek w internecie natrafiliście może na jakąś bordową? Ostatnio byłam w zoologicznym i zakochałam się w smyczy takiego koloru http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_13524.jpg, obróżka która tworzy komplet mi się nie podoba Widziałam ją na żywo- też mi się spodobał kolor, taka krwista, nasycona czerwień <3 rogz ma w podobnym odcieniu serię z tasiemką ( nie znam nazwy wzoru-czerwony ze srebrnym z pieskami i serduszkami) Quote
Clavia Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 I po co tutaj tą hurttę pokazywaliście:P Do tej pory nic hurttowego na szczęście do mnie nie przemawiało, ale ten żółty...zwłaszcza, że ostatnio właśnie stwierdziłam, iż do Zayrowej czekolady żółty pasje idealnie...obawiam się, że zostanę bankrutem :( Mam nadzieję że w luxus4dogs też niedługo będą je mieli Quote
Mylukier Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Przelamalam sie i kupiłam smycz z obroza... Na spacerze zastanawiałam sie gdzie ja ten bordowy widziałam :D wybaczcie daltonistce Quote
vege* Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Haha wybaczamy :D A teraz pokaż zdjęcia na psiaku :D Quote
Mylukier Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tylko powiedz jak:). Zawsze wstawialam zdjęcia przez fotosika, ale nastaly tam jakieś zmiany... 1 Quote
Kesja Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Tylko powiedz jak:). Zawsze wstawialam zdjęcia przez fotosika, ale nastaly tam jakieś zmiany... Ja wstawiam przez tinypic.com ;) Quote
vege* Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Napiszę tu bo masz zapchaną skrzynkę ;) Ja wstawiam przez fotosika, jak już załadujesz zdj to wciskasz prawy przycisk myszy i wybierasz "kopiuj adres URL". Potem naciskasz na forum te kwadratowe okienko do wstawiania zdj, wklejasz link w okienko i gotowe :) Quote
Mylukier Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 inaczej się nie dało bo w sierści wszystko ginie :D 2 Quote
Niewyspana Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 W Prodogu już jest nowy model szelek Hurtty, te guardy ;) A ja wciąż szukam szelek idealnych... :( (ale się zrymowało :P) Quote
Harley Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja właśnie zamówiłam nowe szelki z Amiplay, czarne guardy: http://allegro.pl/show_item.php?item=5417027471 Mam jakiś taki sentyment do tej firmy. Moja wymówka brzmi - będą wygodne przy rowerze :-P Quote
Ewa&Duffel Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja się chyba skuszę na ten nowy model szelek Hurtty... Może uda się lepiej dopasować szelki niż w modelu Y ;) Quote
Kesja Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ja się chyba skuszę na ten nowy model szelek Hurtty... Może uda się lepiej dopasować szelki niż w modelu Y ;) A jaki rozmiar byś brała? Ja się zastanawiam czy brać 90 czy 100... ale tego żółtego już się doczekać nie mogę! :D Quote
Ewa&Duffel Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 A jaki rozmiar byś brała? Ja się zastanawiam czy brać 90 czy 100... ale tego żółtego już się doczekać nie mogę! :D 90, myślę, że 100 u nas na bank bedą za duże z przodu... Też chyba wezmę żółte, chociaż u nas nie będą tak fajnie się odznaczać kolorystycznie, ale co poradzę, że ten kolor najbardziej mi się podoba :P Quote
nadira Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ja właśnie zamówiłam nowe szelki z Amiplay, czarne guardy: Mam jakiś taki sentyment do tej firmy. Moja wymówka brzmi - będą wygodne przy rowerze :-P Jakiś nowy model mają, czy to "stare"? Jak dojdą, pokażesz, jak się na modelu prezentują? Quote
Kesja Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 90, myślę, że 100 u nas na bank bedą za duże z przodu... Też chyba wezmę żółte, chociaż u nas nie będą tak fajnie się odznaczać kolorystycznie, ale co poradzę, że ten kolor najbardziej mi się podoba :PNo w sumie, ten przód przy naszych 90 różowych jest duży to rzeczywiście chyba 100 by były luźne. Ale trochę boję się że będą w pachy wchodzić... kolor jest rewelacyjny, strasznie mi się podoba! :D a duffel ładnie wyglądał w żółtych lifeguardach, więc te też powinny się fajnie prezentować ;) 1 Quote
Ewa&Duffel Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 No w sumie, ten przód przy naszych 90 różowych jest duży to rzeczywiście chyba 100 by były luźne. Ale trochę boję się że będą w pachy wchodzić... kolor jest rewelacyjny, strasznie mi się podoba! :D a duffel ładnie wyglądał w żółtych lifeguardach, więc te też powinny się fajnie prezentować ;) Zamierzam jakoś w przyszłym tygodniu zamówić, mam nadzieję, że szybko dojdą ;) to dam znac czy rozmiar jest ok :) Quote
Dogha Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Z tego co czytałam to te nowe raczej mniejsze trzeba brać niż klasyczne Y ;) Napewno nie większe. Quote
Recommended Posts