Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laetitia, Angi - dzięki, przekonałyście mnie :) Od tygodnia się noszę z tym zamówieniem i nie mogłam się zdecydować. To lecę pisać do Sowinki, niech nam szyje batmany! :D

Posted

Nie pokazywałam, już odesłane. Podeślę Ci później zdjęcie na PW

edit; skrzyneczkę proszę wyczyścić :)

Użytkownik IZMADO nie może otrzymywać nowych wiadomości

Juuuż!

Nawet nie wiem kiedy się tego tyle nazbierało!

Posted

Podczas przeglądania obróżek w internecie natrafiliście może na jakąś bordową? Ostatnio byłam w zoologicznym i zakochałam się w smyczy takiego koloru http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_13524.jpg, obróżka która tworzy komplet mi się nie podoba

Widziałam ją na żywo- też mi się spodobał kolor, taka krwista, nasycona czerwień <3 rogz ma w podobnym odcieniu serię z tasiemką ( nie znam nazwy wzoru-czerwony ze srebrnym z pieskami i serduszkami)

Posted

I po co tutaj tą hurttę pokazywaliście:P

Do tej pory nic hurttowego na szczęście do mnie nie przemawiało, ale ten żółty...zwłaszcza, że ostatnio właśnie stwierdziłam, iż do Zayrowej czekolady żółty pasje idealnie...obawiam się, że zostanę bankrutem :(

Mam nadzieję że w luxus4dogs też niedługo będą je mieli

Posted

Napiszę tu bo masz zapchaną skrzynkę ;) 

Ja wstawiam przez fotosika, jak już załadujesz zdj to wciskasz prawy przycisk myszy i wybierasz "kopiuj adres URL". Potem naciskasz na forum te kwadratowe okienko do wstawiania zdj, wklejasz link w okienko i gotowe :)

Posted

Ja się chyba skuszę na ten nowy model szelek Hurtty... Może uda się lepiej dopasować szelki niż w modelu Y ;)

A jaki rozmiar byś brała? Ja się zastanawiam czy brać 90 czy 100... ale tego żółtego już się doczekać nie mogę! :D
Posted

A jaki rozmiar byś brała? Ja się zastanawiam czy brać 90 czy 100... ale tego żółtego już się doczekać nie mogę! :D

90, myślę, że 100 u nas na bank bedą za duże z przodu... Też chyba wezmę żółte, chociaż u nas nie będą tak fajnie się odznaczać kolorystycznie, ale co poradzę, że ten kolor najbardziej mi się podoba :P
Posted

Ja właśnie zamówiłam nowe szelki z Amiplay, czarne guardy:

Mam jakiś taki sentyment do tej firmy.

Moja wymówka brzmi - będą wygodne przy rowerze :-P

Jakiś nowy model mają, czy to "stare"? Jak dojdą, pokażesz, jak się na modelu prezentują?

Posted

90, myślę, że 100 u nas na bank bedą za duże z przodu... Też chyba wezmę żółte, chociaż u nas nie będą tak fajnie się odznaczać kolorystycznie, ale co poradzę, że ten kolor najbardziej mi się podoba :P

No w sumie, ten przód przy naszych 90 różowych jest duży to rzeczywiście chyba 100 by były luźne. Ale trochę boję się że będą w pachy wchodzić... kolor jest rewelacyjny, strasznie mi się podoba! :D a duffel ładnie wyglądał w żółtych lifeguardach, więc te też powinny się fajnie prezentować ;)
  • Upvote 1
Posted

No w sumie, ten przód przy naszych 90 różowych jest duży to rzeczywiście chyba 100 by były luźne. Ale trochę boję się że będą w pachy wchodzić... kolor jest rewelacyjny, strasznie mi się podoba! :D a duffel ładnie wyglądał w żółtych lifeguardach, więc te też powinny się fajnie prezentować ;)

Zamierzam jakoś w przyszłym tygodniu zamówić, mam nadzieję, że szybko dojdą ;) to dam znac czy rozmiar jest ok :)