Tilia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 A mi się obroże juliusowe podobają, tylko dla moich psów klamry zbyt masywne niestety. Quote
nenya Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Na tą chwilę o dziwo moimi ukochanymi są Hurtty na zatrzaski (mimo, że generalnie zatrzasków nie lubię) - fajnie szybko schną, w przeciwieństwie do tasiemek, które mam na drugim miejscu (Lupine) :) Quote
jołanna Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 W ofercie firmy Dingo (może i jakiś innych, nie sprawdzałam), są szelki model ,,ósemki". Miał ktoś styczność? :) Quote
Illusion Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D. 1 Quote
Hill. Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Nie załapaliśmy się na Rogzy :( Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D. Ja z kontaktem z DS nigdy nie miałam problemów, a troszkę już jednak zamówień u nich robiłam :) Zawsze nie dość, że miło i uprzejmie, to bardzo szybko. Idealnie ta smycz do szelek pasuje, z obróżką też super. Nie wiem czy mi się nie wydaje, ale chyba zaczęli je robić z bardziej błyszczących sznurków (ale może to zależy od kolorów). Quote
XdamianX Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zamawiałem u DS raz, szelki o obrożę, czekałem 10 dni roboczych, z kontaktem problemu nie było, także ja też nie mam nic przeciwko DS. Quote
Illusion Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ten fiolet i turkus to był strzał w 10, bo pasuje nam jeszcze do 2 innych obroży w tej kolorystyce. Smycz tak fajnie się zgrała tylko z tymi szelkami, więc wykiełkował mi pomysł na trzecią. Szkoda tylko, że nie mają większego wyboru kolorów, wzięłabym coś z miętą, a nic poza różem/fioletem jakoś mi nie pasuje. Quote
Monieq Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ja za to więcej z DS nie zamówię, czekałam na 2 smycze, nic specjalnie personalizowanego, miesiąc... Na allegro mają napisane, że czas wykonania zależy od zamówienia i się kontaktują, więc spodziewałam się jakiegoś maila z informacją, ile będzie trwało wykonanie, ale nic nie przyszło. Kontakt do niczego, na maile nie odpisują, dopiero przez facebooka udało mi się do nich dobić i z odpowiedziami też było tak sobie. Poza tym wysłali paczkę na nie dość, że złe nazwisko, to jeszcze złe imię... Dobrze, że adres się zgadzał :/ Quote
Hill. Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Ten fiolet i turkus to był strzał w 10, bo pasuje nam jeszcze do 2 innych obroży w tej kolorystyce. Smycz tak fajnie się zgrała tylko z tymi szelkami, więc wykiełkował mi pomysł na trzecią. Szkoda tylko, że nie mają większego wyboru kolorów, wzięłabym coś z miętą, a nic poza różem/fioletem jakoś mi nie pasuje. Mięta ładnie gra z czernią ;) Ja za to więcej z DS nie zamówię, czekałam na 2 smycze, nic specjalnie personalizowanego, miesiąc... Na allegro mają napisane, że czas wykonania zależy od zamówienia i się kontaktują, więc spodziewałam się jakiegoś maila z informacją, ile będzie trwało wykonanie, ale nic nie przyszło. Kontakt do niczego, na maile nie odpisują, dopiero przez facebooka udało mi się do nich dobić i z odpowiedziami też było tak sobie. Poza tym wysłali paczkę na nie dość, że złe nazwisko, to jeszcze złe imię... Dobrze, że adres się zgadzał :/ Ja z nimi rozmawiam tylko przez Facebooka, bo często mam jakieś pytania i właśnie tą drogą zawsze było sprawnie. Ale tak to jest - mi się nie układało zamawianie u Kudłatego, a inni chwalą. Quote
.Agata. Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Illusion a jak ta rączka w tych smyczach? Nie pali? Bo na taką mi wygląda, a unikam już przepinanych i ciągle odkładałam zakup krótkich :P Quote
BlackSheWolf Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 dziś dotarła do nas obroża z Furkidz 1 Quote
Illusion Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Hill. dzięki za sugestię :). Zapytałam DS czy nie planują poszerzyć gamy kolorystycznej sznureczków, może dojdzie coś nowego, to wtedy się zdecyduję. Agata, mój najcięższy pies waży 6,5kg i nie ma jakichś mega zrywów, więc trudno będzie mi ocenić czy ta taśma pali ręce :P. Jest natomiast całkiem miła w dotyku, bałam się trochę, że będzie szorstka i nieprzyjemna, ale nic z tych rzeczy. Porównałabym ją do rogza z odblaskową nitką, z taką różnicą, że ta z DS jest wyraźnie sztywniejsza, ale może jeszcze się wyrobi. Quote
Hessa Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Te smycze z DS zdecydowanie nie są dla większych i zrywnych psów ;) Ja wymieniłam na juliusa, bo już mnie ręce bolały. Quote
Aleksandrossa Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Dla pudelsona: to: czy to? Ma ktoś od nich już obroże? Jak z wykonaniem? Quote
Dogha Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Pierwsza zdecydowanie! Na blogu podróże z psem jest ich recenzja. Quote
vege* Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D. Ale pięknie razem współgrają te kolory, piękne :D Dla pudelsona: Ta pierwsza :) Quote
nenya Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D. Fajnie się dobrały kolorystycznie! :) A do nas dziś doszły norwegi do testów w myszkę minnie <3 Rozkosz! :) Quote
Aleksandrossa Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Fajnie się dobrały kolorystycznie! :) A do nas dziś doszły norwegi do testów w myszkę minnie <3 Rozkosz! :) Awww, jak słodko <3 i wybór padł na 1, dzięki ;) Quote
Lucky. Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 w końcu mogę pokazać malucha :) viva rogz 1 Quote
nenya Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Awww, jak słodko <3 nenya - bosko!!! :D Hahah dzięki :)) Quote
Recommended Posts