Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na tą chwilę o dziwo moimi ukochanymi są Hurtty na zatrzaski (mimo, że generalnie zatrzasków nie lubię) - fajnie szybko schną, w przeciwieństwie do tasiemek, które mam na drugim miejscu (Lupine) :)

Posted

Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D.

n6DBNJJ.png

• Upvote 1
Posted

Nie załapaliśmy się na Rogzy :(

Doszły do nas smycze od DS. W porównaniu z tym, co piszecie u nas realizacja mega szybko, kontakt też całkiem spoko, chociaż smycze miały dojść przed weekendem, a przez to, że wysłali je za późno, tak się nie stało. Wybaczam jednak, bo opłacało się ciut dłużej poczekać (poczta też miło zaskoczyła!), smyczki są prześliczne :D.

Ja z kontaktem z DS nigdy nie miałam problemów, a troszkę już jednak zamówień u nich robiłam :) Zawsze nie dość, że miło i uprzejmie, to bardzo szybko. 

Idealnie ta smycz do szelek pasuje, z obróżką też super. Nie wiem czy mi się nie wydaje, ale chyba zaczęli je robić z bardziej błyszczących sznurków (ale może to zależy od kolorów).

Posted

Ten fiolet i turkus to był strzał w 10, bo pasuje nam jeszcze do 2 innych obroży w tej kolorystyce. Smycz tak fajnie się zgrała tylko z tymi szelkami, więc wykiełkował mi pomysł na trzecią. Szkoda tylko, że nie mają większego wyboru kolorów, wzięłabym coś z miętą, a nic poza różem/fioletem jakoś mi nie pasuje.

Posted

Ja za to więcej z DS nie zamówię, czekałam na 2 smycze, nic specjalnie personalizowanego, miesiąc... Na allegro mają napisane, że czas wykonania zależy od zamówienia i się kontaktują, więc spodziewałam się jakiegoś maila z informacją, ile będzie trwało wykonanie, ale nic nie przyszło. Kontakt do niczego, na maile nie odpisują, dopiero przez facebooka udało mi się do nich dobić i z odpowiedziami też było tak sobie. Poza tym wysłali paczkę na nie dość, że złe nazwisko, to jeszcze złe imię... Dobrze, że adres się zgadzał :/

Posted

Ten fiolet i turkus to był strzał w 10, bo pasuje nam jeszcze do 2 innych obroży w tej kolorystyce. Smycz tak fajnie się zgrała tylko z tymi szelkami, więc wykiełkował mi pomysł na trzecią. Szkoda tylko, że nie mają większego wyboru kolorów, wzięłabym coś z miętą, a nic poza różem/fioletem jakoś mi nie pasuje.

Mięta ładnie gra z czernią  ;)

Ja za to więcej z DS nie zamówię, czekałam na 2 smycze, nic specjalnie personalizowanego, miesiąc... Na allegro mają napisane, że czas wykonania zależy od zamówienia i się kontaktują, więc spodziewałam się jakiegoś maila z informacją, ile będzie trwało wykonanie, ale nic nie przyszło. Kontakt do niczego, na maile nie odpisują, dopiero przez facebooka udało mi się do nich dobić i z odpowiedziami też było tak sobie. Poza tym wysłali paczkę na nie dość, że złe nazwisko, to jeszcze złe imię... Dobrze, że adres się zgadzał :/

Ja z nimi rozmawiam tylko przez Facebooka, bo często mam jakieś pytania i właśnie tą drogą zawsze było sprawnie. 

Ale tak to jest - mi się nie układało zamawianie u Kudłatego, a inni chwalą. 

Posted

Hill. dzięki za sugestię :). Zapytałam DS czy nie planują poszerzyć gamy kolorystycznej sznureczków, może dojdzie coś nowego, to wtedy się zdecyduję.

Agata, mój najcięższy pies waży 6,5kg i nie ma jakichś mega zrywów, więc trudno będzie mi ocenić czy ta taśma pali ręce :P. Jest natomiast całkiem miła w dotyku, bałam się trochę, że będzie szorstka i nieprzyjemna, ale nic z tych rzeczy. Porównałabym ją do rogza z odblaskową nitką, z taką różnicą, że ta z DS jest wyraźnie sztywniejsza, ale może jeszcze się wyrobi.

Posted

Ale pięknie razem współgrają te kolory, piękne :D

Dla pudelsona:

Ta pierwsza :)

Posted

n6DBNJJ.png

Fajnie się dobrały kolorystycznie! :)

myszka.jpg

A do nas dziś doszły norwegi do testów w myszkę minnie <3 Rozkosz! :)