.Agata. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 W Lublinie biednie, nastawiłam się na smycze ale nie było L, a o rogzette to można pomarzyć :D Quote
zahirka11 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 i my się doczekaliśmy naszych Hurtt :P rozmiar 60 chyba ok? a tutaj model taki jak hurtta y z OhMyDog :) najlepsze szelki ever <3 kolor w rzeczywistości boski dużo ładniejszy niż na zdjęciach Quote
Illusion Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Moim zdaniem hurtty za bardzo wchodzą w pachy. Quote
zahirka11 Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 hmm tylko że już w tych pasek piersiowy odstaje. Boję się że 70 będą znowu za duże :( Quote
angineuuka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 mhm, to jak ty masz tak z 60,to u mnie będą za duże... Quote
Chesti Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 W międzyczasie - rogzowe nowości :) Ja wiem, że ładnemu to we wszystkim ładnie, ale... ACH! Cudnie im w tych niebieskościach <3 Quote
Daredevil Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Przez ten wątek byłam dziś w TK Maxxie w Poznaniu i no... wybór był spory ale akurat nie w rozmiarze mojego psa ^^ więc udało mi się jakoś powstrzymać od zakupów ^^ ufff... Quote
Pepper-oni Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 W centrum już mocno wymiecione rogzy :(. Chciałam obrożę L niebieską w łapki i nie ma już. Sporo różu zostało i trochę małych obrożek i więcej dużych rozmiarów zwłaszcza ze smyczy o długości 1,2. Żadnej smyczy nieprzepinanej 180cm nie było a chciałam obejrzeć to cudo. Tylko przepinaną w łapki kupiłam. Quote
Victoria Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 W centrum już mocno wymiecione rogzy :(. Chciałam obrożę L niebieską w łapki i nie ma już. Sporo różu zostało i trochę małych obrożek i więcej dużych rozmiarów zwłaszcza ze smyczy o długości 1,2. Żadnej smyczy nieprzepinanej 180cm nie było a chciałam obejrzeć to cudo. Tylko przepinaną w łapki kupiłam. Byłyśmy dzisiaj z Doghą, widać byłaś po nas :P Niestety nie wszystko nasze :C 1 Quote
Pepper-oni Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Victoria faktycznie pewnie byłam po was :). I tak nie masz obroży L w łapki ale nie zaciskowej (swoją drogą to L-ki czy M-ki te zaciski?). Po ile ta kocia obróżka była? Quote
Victoria Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 To są wszystko eLki oprocz kompletu na gorze w rozmiarze chomiczym ;) Moje dziecię w swoich rogzach: Z innej perspektywy niestety nic nie widać, kłaki zasłaniają :C Quote
Pepper-oni Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Przepięknie :). W zaciskach będzie mu jeszcze fajniej. Quote
Dogha Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kocia po 13zł :) A na zdjęciu Victorii jeszcze smycze Rogzette i niebieskie łapki to M'ki, te długie ;) To ja pokażę nasze :P A ta pani musi trochę podrosnąć ;) + z bliska w Lupine basic pink Jeszcze różowa długa smycz jest moja i kocia obróżka, ale tutaj bez zdjęć już ;) Quote
Pepper-oni Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dogha jaka piękna niebieskooka panna :). Cudnie jej w tym różowym Lupinku. Quote
angineuuka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 bosko będzie wyglądać w tej zielonej. A ten róż tez bosko wygląda :D Quote
Agnes Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Wariatki!! Czyli do Centrum już nie ma co jechać :D :D Ja mam jeszcze plan Blue City odwiedzić :P Póki co Fanta dostanie zacisk L i smycz L 180 cm yeeeee wreszcie okazja do zakupu takiej długości :P Quote
Lucky. Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Widzę, że nie ja tylko odwiedziłam dzisiaj tkmaxx. Kupilam dwie smycze, rogzette przepinana i paint paw, ktora ma 180 cm i jiz jest moja ulubiona smycza. Jest leciutka i dluga. Do tego pół zacisk paws blue on zebra Lke. Na razie nie mam szczylka, wiec nie mam co pokazywać. :D 1 Quote
Victoria Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Wariatki!! Czyli do Centrum już nie ma co jechać :D :D Ja mam jeszcze plan Blue City odwiedzić :P Póki co Fanta dostanie zacisk L i smycz L 180 cm yeeeee wreszcie okazja do zakupu takiej długości :P zostawilysmy troche zaciskow L :P i chyba jakies smycze tylko te standardowej dlugosci, jakas przepinana tez byla. pamietam obroza drut zostala, te pomaranczowe ladne, taka szara z blyszczaca nitka, viva rogz, zolta w kwiatki taka stara mega, jasnoniebieska w kolka, choc femine, cos czerwonego bylo tez, taka mocno rozowa nie pamietam nazwy, w miare swiezy wzorek, weszla chyba razem z lime bone. to to co pamietam :P wiec mozesz jechac w sumie haha tylko niektore tam byly xl Quote
Agnes Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Och łaskawe :p A Wy byłyście w centrum? Niee tam to nie chcę :p Quote
marta_gp Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Kupiłam juliusy pasowe. Są piękne =) Ale to normalne, że ten rzep odstaje? (rozmiar 1). Domyślam się, że po prostu tak jest, ale wolę się upewnić :) Przy okazji - posiada ktoś może zieloną Lupine basic? Quote
Recommended Posts