Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój shih-tzu jak był malym szczeniorem też nosił 2 cm i wyglądał ładnie.

Co do Wildwoofa to mamy, i muszę powiedzieć, że te materiałowe i skórowe "kółko" wygląda całkiem ładnie.

Ewa&Duffel- kudłaty ma haft, nie wiem czy to też wchodzi w grę.

Posted

Nasze nowe nabytki :) Rozg już zmniejszony na szczurzą szyjkę, hurtta czeka aż kupię odpowiednią nitkę i nabiorę odwagi :P

88cb2c4a-7dc7-4402-9160-2c93a257123e_zps

0f3f48b6-0daa-4741-8f31-21581866b7e8_zps

Posted

Doszły dzisiaj juliusowe smycze, posłuchałam rad i wzięłam w końcu 14mm i 2 metry. Smycz jest niesamowicie lekka, można zapomnieć, że ma się psa na drugim końcu :D A karabinek faktycznie spory. Odblaskowa nitka wyglądała na zdjęciach na szarą, w rzeczywistości jest limonkowa - ładniejsza :)

Posted

Marika jaki to rozmiar? To sa jeszcze nie przerobione c'nie? :P

Że hurtty? 35tki, nie przerobione ;) Spodziewałam się w sumie, że będą gorzej na niej wyglądać po zobaczeniu zdjęcia na Lusi :P Jednak trochę zmniejszyć by się je przydało...

Posted

Proszę Was o radę, Xena wyłysiała na szyi, podejrzewam, że to od obroży (ostatnio chodziła na półzacisku łańcuszkowym) i stąd moje pytanie - jakie zapięcie najmniej obciera psią szyję? 

Posted

Proszę Was o radę, Xena wyłysiała na szyi, podejrzewam, że to od obroży (ostatnio chodziła na półzacisku łańcuszkowym) i stąd moje pytanie - jakie zapięcie najmniej obciera psią szyję? 

To raczej nie od zapięcia a od samego materiału mogła się wytrzeć sierść ;)

Posted

Ktoś ma coś podszytego miętową pianką od Kudłatego? Zamówiłam szelki, tylko na stronie jest jej przekłamany odcień i chciałabym zobaczyć jak wygląda na akcesoriach.

Posted

Ktoś ma coś podszytego miętową pianką od Kudłatego? Zamówiłam szelki, tylko na stronie jest jej przekłamany odcień i chciałabym zobaczyć jak wygląda na akcesoriach.

jest na prawde ladny :)