Pawss Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Ja też dołączam do zachwytów nad kudłatym :D Przemiły kontakt, szybka realizacja, szeleczki cudowne :) Tak jak chciałam - są przesłodkie i cukierkowe, idealnie pasują do mojego starego, ryżego kundla. Tak mi się okrutnie w nich podoba, po prostu pobija w nich wszelkie rekordy, nie mogę się napatrzeć xD Nawet udało się, żeby pasowały do żółtego rogza - wg mnie świetnie to razem wygląda. I podszycie udane - seledynowy softshell, niby ten cieńszy, ale nic mi w nim nie przeszkadza. Te grubsze są może jeszcze fajniejsze :P Czy w warunkach wodnych się sprawdzi raczej nigdy się nie dowiem, Emil z tych niepływających ;) Podsumowując: gorąco polecam! DSC_0453.JPGDSC_0484.JPG My też polecamy Kudłatego :) Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, świetne produkty :D Quote
letchku Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Doczekałam się naszych mocno opóźnionych lupinek. Echhh śliczne są chociaż taśmy różnią się ogromnie miękkością zależnie od wzoru. Ja również, w piątek przyszła paczka :) No i taśma ze wzorkiem Turtle Reef jest znacznie bardziej miękka od Wild West, a do tego, wydaje mi się, że jest o dosłownie parę mm szersza. Średnio mi to pasuje, ale może się przyzwyczaję ;) Quote
Rinuś Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Przyszedł kudłaty ;-) Na żywo obroże są super :) łancuszek jest delikatny, ale wygląda na taki, który się nie zerwie :) [attachment=15230:IMG_9262.jpg] [attachment=15231:IMG_9268.jpg] 1 Quote
Pawss Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Przyszedł kudłaty ;-) Na żywo obroże są super :) łancuszek jest delikatny, ale wygląda na taki, który się nie zerwie :) IMG_9262.jpg IMG_9268.jpg Jakie śliczne <3 Quote
Leokadia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Przyszedł kudłaty ;-) Na żywo obroże są super :) łancuszek jest delikatny, ale wygląda na taki, który się nie zerwie :) IMG_9262.jpg IMG_9268.jpg Ktoś tu widzę wytracił tasiemkę na moją obróżkę :D :D :D Quote
kalyna Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 A my przebieramy już nóżkami z niecierpliwości... nasze obroże od Kudłatego się szyją... i przez Was tym bardziej nie mogę się doczekać :P Quote
Pawss Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Hej, jak myślicie czy DogStyle uszyłby mi szelki w takim kroju jak Hurtta Y ? Zamawiał ktoś takie u nich? Quote
Leokadia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Hej, jak myślicie czy DogStyle uszyłby mi szelki w takim kroju jak Hurtta Y ? Zamawiał ktoś takie u nich? Firmy handamde mają to do siebie, że uszyją prawie wszystko pod wymagania klienta :) Zapytać można. 1 Quote
angineuuka Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja sie czaje na takie szelki u kudłatego :D 1 Quote
Pawss Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Wzięłabym hurtty, ale za drogo mi trochę :P A w dodatku nie ma takich kolorów, które by mi strasznie odpowiadały. A tak to będę mogła skomponować po swojemu hurtta stajl :D Myślę nad turkusową odblaskowa taśmą, przeszytą żółtą nitką i z żółtym/neonowym neoprenem. A hurtta ma tylko turkusowo różowe :\ Quote
lucky23 Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Przyszedł kudłaty ;-) Na żywo obroże są super :) łancuszek jest delikatny, ale wygląda na taki, który się nie zerwie :) IMG_9262.jpg IMG_9268.jpg Pięknie im pasują ♥ ALe mam wrażenie, że są mega masywne :/ Quote
nadira Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Pięknie im pasują ♥ ALe mam wrażenie, że są mega masywne :/ Gdzie tam masywne... chyba, że psy masywne ;) Na labradorze śmiesznie by wyglądała obróżka 1,5 cm :D Quote
nenya Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ja bym napisała do producenta. Moja dzika tymczasówka kiedyś zerwała taki zacisk łańcuszkowy (Trixie; na szczęście miała drugą smycz podpiętą do szelek) i już nie mam zaufania do łańcuszków. Victoria świetnie szeleczki leżą :) kolorki też super :) Dorzucę się do opinii o Kudłatym...jestem bardzo zadowolona z kontaktu, pani mega cierpliwa i wyrozumiała :) biorąc pod uwagę moje ostatnie zamówienie to wręcz medal za cierpliwość dostać powinna :D Zamówiłam obrożę z łańcuszkiem (pierwsza taka nasza) i mam pytanie...wszystkie ogniwa w tym łańcuszku na łączeniach przylegają idealnie oprócz dwóch, które trzymają kółko do smyczy- te są leciutko rozchylone- czy w Waszych jest podobnie, czy mam się martwić? Używam obroży ok.2tyg. i nie zwróciłam na to uwagi, czy tak było od początku, czy w miarę używania się rozchyliły. Ja bym sama ścisnęła kombinerkami, ale faktycznie napisałabym do nich :) Przyszedł kudłaty ;-) Na żywo obroże są super :) łancuszek jest delikatny, ale wygląda na taki, który się nie zerwie :) IMG_9262.jpg IMG_9268.jpg Matko jestem zakochana w tym wzorze! Quote
Kanantar Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 My również polecamy Kudłatego, mamy od nich norwegi, guardy i obrożę :) Tutaj wąsate szele: Quote
Gezowa Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Pawss, szukałam też swego czasu kogoś kto uszyłby mi szelki Y. Pytałam DogStyle i OhMyDog - niestety nie szyją. Szyje za to Pawsitive, ale cenę zaśpiewali taką, że hurtta wyjdzie ci podobnie :D :D 1 Quote
lucky23 Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Gdzie tam masywne... chyba, że psy masywne ;) Na labradorze śmiesznie by wyglądała obróżka 1,5 cm :D Hmm.. Może źle się wyraziłam :D Tak grubawo wyglądają te obroże, może nie szerokościowo, ale grubościowo :D Quote
Rinuś Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Ktoś tu widzę wytracił tasiemkę na moją obróżkę :D :D :D Nie starczyło dla Ciebie? :D Quote
Rinuś Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Pięknie im pasują ♥ ALe mam wrażenie, że są mega masywne :/ Wydają się takie, w rzeczywistości są drobne i naprawdę cienkie ;-) Brutus ma krótką szyję tutaj i faktycznie obroża może się wydawać wielka :) ps. na żywo są przegenialne :P Quote
Pawss Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Pawss, szukałam też swego czasu kogoś kto uszyłby mi szelki Y. Pytałam DogStyle i OhMyDog - niestety nie szyją. Szyje za to Pawsitive, ale cenę zaśpiewali taką, że hurtta wyjdzie ci podobnie :D :D Eee , no to lipa. No trudno :P Zaoszczędzę przynajmniej kasę :D Quote
Ewa&Duffel Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Duffel wakacyjnie w Furkidz'u :) I w Dingo :) Jestem nią bardzo pozytywnie zaskoczona, fajny materiał, ładnie się układa na szyi, nie brudzi się zbytnio, łatwo czyści, wytrzymała, okucia nie zardzewiały nawet po morskiej wodzie ;) Quote
Kesja Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Pięknie Duffel wygląda! Taka owieczka :P super też te identyfikatory ;) Quote
Ewa&Duffel Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Pięknie Duffel wygląda! Taka owieczka :P super też te identyfikatory ;) Dzięki ;) haha po kąpielach w morzu i tarzaniu w piachu zrobił się taki jasny i puchaty, że faktycznie owcę przypomina :P Adresówki stąd ;) https://www.facebook.com/neontagsbybelumi?fref=ts Quote
Monieq Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Planuję zamówić 2 sztuki takich smyczy: http://www.p1es.pl/smycz-idc-19-mm-1-2-m-z-uchwytem-luminescencyjna-p-211.html, tylko nie wiem w jakiej wziąć długości :( Na co dzień używam smyczy 1,5 albo 1,6 metra, a tutaj dostępne jest tylko albo 1,2 albo 2m... Na której długości lepiej będzie się prowadziło 2 psy? Mam wrażenie, że 1,2 będzie za krótkie a 2 będą się plątać :( A tak poza tym to zaraziłam się od was obróżkomanią, Figo śmiga w superdogowych autkach i pingwinkach: A dla szczeniora (którego odbieramy jakoś na początku sierpnia) lecą żółte star warsy z PawSitive :D Quote
Lucky. Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 doszły dzisiaj do mnie rogzy od Gato, więc postanowiłam zrobić zdjęcie całej kolekcji. Trochę się przeraziłam, bo jeszcze niedawno po zrobieniu porządku miałam 5 obróżek, zero szelek i może dwie smycze + automaty. Quote
Recommended Posts