Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie ja, jeżeli chciałabym odebrać osobiście musiałabym jechać do Wawy i wyszło by to drożej niż kurierem :D

I w sumienie opłacało by się już kupować z tego sklepu :D 

Posted

Wziełam fiolet ;D z racji tego, że niebieską obrożę już mamy :P

Haha po babsku <3

Czekam na szelki, no doczekać się niemoge no! :P

Posted

To ma ktoś jakis fajny pomysł na szele norweskie z haftem z KA? Jakieś propozycje kolorów, podszycia?
Myślałem nad czarną taśmą i zielonym podszyciem i haftem .

Posted

Lol słuchajcie, nieziemska lama się wita :D Zamówiłam Y, bo tamte były na Ru lekko przymałe. uhm, cztery razy sprawdziłam, obmierzyłam, toto tamto....no i ten, źle kliknęłam rozmiar :P Zamiast 80 mamy 100 :P :P:P w piersiowej klatce nawet fajnie wygląda, oczywiście przód za szeroki, czy ktoś zwężał? Bo nie odpuszczę, kocham je i muszę je po prostu zwęzić :)

Oto zdjęcia :

IMG_3012.JPG

jako bonus prezentuję Wam przeszczęśliwego Bala w worku na śmieci, czyli czarnej Torrent Coat :)

IMG_3014.JPG
Posted

Mina Baloo... hahahahaha :D

Nie znam się na zmniejszaniu szelek, ale kurcze, fajne jest to połączenie kolorów. Pasuje Ruby.

<Eh... nie chcesz już nic różowego, nie chcesz! :C >

Posted

Cena nie jest za taśmę tylko za okucia wykonane z brązu. Widziałam dzisiaj te akcesoria na żywo i są super, jak będzie więcej kolorów taśm i brązowy łańcuszek zaciskowy to biorę w ciemno.