Illusion Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Tosia ma jakieś dziwne właściwości dzięki którym ginowe rzeczy leżą na niej równie dobrze, co na Gi. Jak zobaczyłam Milkę w Y 60, a ona jest praktycznie, jak Tosiek, to i Tosiaka ubrałam w nasze 55 i proszę bardzo. Wcześniej w ogóle nie pasowały, ale jak Gi je rozchodziła, to i na Tosi zaczęły się jakoś układać (z rozmiarem 45 było tak samo), ale są bardzo luźne i latają w czasie zwykłego truchtania. Za to chyba pomyślę o drugich RW :>. Toś w hurtta 45 w 55 I ruffwear XS Quote
Dogha Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 I Y 70, cholera no :/ Różowe? ;D To chyba masz chętnego :P Quote
Niewyspana Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Czy ktoś byłby chętny na kawałek czarnej siateczki dystansowej (50x140cm) za 12,50zł? Będę szyła sobie pas trekkingowy, ale niepotrzebny mi jest aż metr (tylko pół), więc może ktoś zechce drugie pół? Zamówienie z ASP (sklep z okuciami, więc można coś jeszcze sobie domówić). Nie ukrywam, że liczę na was :P Quote
nenya Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Y 70 macie lifeguardy? :) Nie, normalne :) Raspberry Różowe? ;D To chyba masz chętnego :P Ale te mniej różowe - Raspberry :) Jak kogoś interesuje, to wrzuciłam je na sprzedażowy :) Quote
Abietis Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Tosia ma jakieś dziwne właściwości dzięki którym ginowe rzeczy leżą na niej równie dobrze, co na Gi. Jak zobaczyłam Milkę w Y 60, a ona jest praktycznie, jak Tosiek, to i Tosiaka ubrałam w nasze 55 i proszę bardzo. Wcześniej w ogóle nie pasowały, ale jak Gi je rozchodziła, to i na Tosi zaczęły się jakoś układać (z rozmiarem 45 było tak samo), ale są bardzo luźne i latają w czasie zwykłego truchtania. Za to chyba pomyślę o drugich RW :>. I ruffwear XS Ale super wygląda *.* Milka ma chyba klatę sporą, jak na swoje gabaryty. Quote
Aleksandrossa Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ma ktoś może szelki Hurtta Active? Budową do tych z Ruffwear podobne, ciekawa jestem jak z jakością i w ogóle jak się sprawdzają na psie? Quote
.Agata. Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 http://texasbc.blogspot.com/2015/03/recenzja-szelek-hurtta-active.html?m=1tu jest jakaś recenzja :) Quote
Dominika&Kentucky Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Kupiłam szelki Ruffwear Front Range rozmiar M i są takie na styk. Czy mógł by ktoś podać minimalny obwód klatki piersiowej i długość dolnego paska w rozmiarze L/XL ? Zastanawiam się nad kupnem rozmiaru większego, ale nie wiem czy obwód będzie dobry... Quote
Illusion Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ale super wygląda *.* Milka ma chyba klatę sporą, jak na swoje gabaryty. Też mi się bardzo podoba :D. A ile Milka ma w klacie? Dzisiaj doszły web mastery ^^ Quote
Dominika&Kentucky Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Jak sądzicie, dobrze leżą czy lepiej wziąć rozmiar L/XL? Obwód klatki ma około 69cm, nie wiem czy obwód klatki będzie za duży w L/XL :/ A tu bardziej wyregulowane Z przodu ma na maxa wyregulowane choć ma dość luzu, gdy ciaśniej mu wyreguluje to pasek bliżej pach. Nie wiem czy kupić większe :/ Quote
nadira Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Chyba troszkę przyciasnawe na moje oko, w większych pewnie będzie się lepiej czuł Quote
Dominika&Kentucky Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Tylko nie wiem czy będzie pasował obwód klatki piersiowej w większym rozmiarze, bo on ma 69cm a w szelkach w rozmiarze L/XL jest minimalny obwód 81cm Quote
Illusion Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Tylko nie wiem czy będzie pasował obwód klatki piersiowej w większym rozmiarze, bo on ma 69cm a w szelkach w rozmiarze L/XL jest minimalny obwód 81cm Możliwe, że jest mniejszy. W naszym rozmiarze minimalny obwód miał wynosić 43cm, a w rzeczywistości wynosi 26,5cm. Quote
Dominika&Kentucky Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Możliwe, że jest mniejszy. W naszym rozmiarze minimalny obwód miał wynosić 43cm, a w rzeczywistości wynosi 26,5cm. Hmm, to chyba wezmę większy rozmiar, bo z przodu ma dość luzu, ale gdy chce wyregulować mu, to pasek jest blisko pach. Quote
Dogha Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nareszcie widać tyle, że mogę się pochwalić :P 2 Quote
Pepper-oni Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Dogha słodkie łysolki :). Szelki rewelacyjnie się prezentują, to 60 są? Quote
XdamianX Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Czy jest ktoś chętny na zbiorowe zamówienie z dogmans.cz? Mysle, że chętnie zaopatrzyl bym się w kamizelkę chlodzącą, jest o połowę tańsza niż u nas.... Edit: albo i nie. Nie połowę, ale zawsze to różnica jakaś jest. Quote
nenya Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nie wiem, czy dogmans.cz dalej wysyła do Polski. Chciałam kupic torrent coat u nich, wyskoczyła mi informacja, że ten adres nie jest obsługiwany. Po napisaniu maila z zapytaniem - cisza. Dogha - świetnie wyglądają takie łysolki! :)) Quote
Guest Olimpijka Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Nareszcie widać tyle, że mogę się pochwalić :P Świetnie wyglądają! Moja Abi potrafi mi wyskoczyć z norweskich i rozmyślam co robić, bo za często jej się to zdarza. Quote
Abietis Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Też mi się bardzo podoba :D. A ile Milka ma w klacie? 49cm :) a przedni pasek w norwegach tak ok.34 (już dokładnie nie pamiętam ;p) Quote
REVOLUTION Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 polecacie jakąś firmę która robi szelki na wymiar? Quote
nadira Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dotarła nasza smycz Julius (ta z nitką fluo- odblaskową)- rewelacja! Jakby się ktoś zastanawiał nad zakupem- polecam jak najbardziej. Super miękka- rurowa, ale dużo bardziej "mięsista" (w porównaniu do taksówki, czy DS), nie ślizga się, fajnie leży w dłoni. Jedyny minus jak dla mnie to duży karabinczyk, ale jakoś przeboleję ;) Quote
Agnes Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 nadira możesz wstawic zdjęcie? albo link do smyczy w sklepie, dzięki! Quote
Recommended Posts