lucky23 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Mamy różowy, oczojebny komplecik z biedronki :D Ku mojemu zdziwieniu, na max pomniejszeniu komplet był za mały.. :O Obroża ma 16mm szerokości, smycz 19mm, dość masywny karabińczyk, jednak nam to jakiegoś większego problemu nie sprawia. Obroża, jak i smycz są podszyte neoprenem :) Kolor jest bardzo nasycony i dobrze odbija w wieczór. A tak wygląda na Xenie: A tak wygląda, gdy jest na prawie max regulacji. Quote
Kanantar Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Też miałam chrapkę na różowy, ale nie mam suki i mój pies by się obraził :D Quote
angineuuka Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Na twoim psie wygląda to lepiej :D na moim średnio :P smycz zostawimy do obroży z hamiltona. :D Quote
Tilia Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Angina, mówisz, że do Hamiltona pasuje kolorystycznie? Dla nas ta obróżka za delikatna, nawet małego terierka nie odważę się na niej prowadzić, muszę coś solidniejszego znaleźć. Quote
angineuuka Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Tak, hamilton ma taką różową oczojebną obrożę. Bardzo fajna :D jak chcesz to mogę ci zrobić zdjęcie obroży przy tej smyczy ;) Lupine też ma różową obrożę :lol: Quote
Tilia Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 O, zrób, zrób :) Hamiltony w większym wyborze to teraz chyba tylko na wystawach? Lupine nie ma tego różu w 2,5 cm :/ Quote
cockermaister Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ja kupiłam dla Koki komplet czerwony :) jestem bardzo zadowolona :D ładnie podszyte neoprenem i bardzo wygodna smycz ;) jak dla mnie super Quote
a_niusia Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 a ja kupilam dwa zaciskowe sznurki w biedrze, ale moje pieski troche biednie w nich wygladaja, wiec nie wiem, czy bede ich uzywac. Quote
Kesja Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 lucky, fajny ten róż ;) Kupiłam właśnie skórzaną obróżkę, czarną z kryształkami <3 nie mogę się jej doczekać! :D Quote
marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 U mnie są komplety w rozmiarze s, bardzo ich dużo (w tym ten róż, genialny kolor), i rozmiar M czerwony i zielony z paskiem odblaskowym. I jedna smycz :) Na szczęście mnie nie potrzebne (jakby róż był w rozmiarze M to pewnie bym kupiła). Quote
Niewyspana Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Cudo <3 W takich chwilach żałuję, że mam psa, a nie sukę :D Quote
marta1624 Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Ja żałuję że mam sukę takich gabarytów i psa, którego na róż nie chcę skazywać :D Quote
Beatrx Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Prawdziwy facet rozu sie nie boi:D moj mial rozowa obroze z el perro (i to ta pudrowa, wiec w ogole kosmos:p) i wygladal w niej zarabiscie. I serio zadnej roznicy mu nie robi czy ma na sobie roz czy jakikolwiek inny kolor;) Quote
kalyna Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Prawdziwy facet rozu sie nie boi:D moj mial rozowa obroze z el perro (i to ta pudrowa, wiec w ogole kosmos:p) i wygladal w niej zarabiscie. I serio zadnej roznicy mu nie robi czy ma na sobie roz czy jakikolwiek inny kolor;) a masz fotkę? ogólnie chodzi mi jak el perro na owczarze wygląda :) Quote
Pepper-oni Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ktoś wymieniał punkty na produkty w sklepie Lupine? Za ile pkt można kupić obroże. Nie widzę żadnej informacji jak to działa? Quote
lucky23 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Angina, mówisz, że do Hamiltona pasuje kolorystycznie? Dla nas ta obróżka za delikatna, nawet małego terierka nie odważę się na niej prowadzić, muszę coś solidniejszego znaleźć. Nasza obroża jest bardzo masywna i wygląda na wytrzymałą.. Przekonamy się wkrótce.. Quote
Beatrx Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 a masz fotkę? ogólnie chodzi mi jak el perro na owczarze wygląda :) Juz tu kiedys wrzucalam go w tej obrozy. Teraz tego nie zrobie, bo laptop mi padl i zdjec nie mam, a nowych nie zrobie, bo obroza po wyjezdzie nad morze pordzewiala i juz nawet sama nie wiem, gdzie ona jest. Ogolnie obroza fajna, ladnie wygladala, dobrze sie ukladala (chociaz nasza miala 2,5cm plus polar to masywna nie byla) i gdyby nie to, ze teraz zatrzaskow uzywam to kupilabym jeszcze jakas w ostrym kolorze:) Quote
Dominika&Kentucky Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Ma ktoś może szelki ruffwear front range? Jeśli tak to mogę prosić o opinię? :) Wprawdzie już zamówiłam szelki hurtta i dopiero będę je mieć w połowie lipca, ale spodobały mi się też szelki ruffwear i dość mocno zastanawiam się nad ich kupnem :) Quote
lucky23 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Na 6 kg psie wygląda troszkę masywnie.. Martwiłam się, że będzie za duża i ją na maxa zmiejszyłam i była za mała.. Quote
Bewarka Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Muszę powiedzieć, że po tych zdjęciach waszych nie mogłam wytrzymać i przejeździłam krakowskie biedronki w poszukiwaniu różowego kompleciku :D wszystko pięknie, ale wolę jak smycz jest węższa od obroży, ew. w takiej samej szerokości... Jak ktoś ma za dużo czasu tak jak ja to niech się przejedzie do biedry na wzgórzach krzesławickich, tam jest tego pełno (zdjęcie), jeszcze coś tam można znaleźć na os. Strusia (ale np. różowego kompletu nie było), a w reszcie może ze 2-3 rzeczy. Quote
Tilia Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Lucky, fajnie jej :) Przypomina mi naszą tymczasową Trufelkę, tylko T. ma dłuższe łapki. Szkoda, że nasza jest dzika, obroże musi nosić bardzo mocne i półzaciskowe. Angina, dzięki za fotki! Faktycznie świetnie pasuje! Muszę się rozejrzeć na jakiejś wystawie, bardzo mi się moja blondyna w tym różu spodobała i chętnie bym dokupiła taką mocniejszą obrożę. Za to dobrałam adresówkę, troszeczkę się odcień różni, ale nieznacznie. Quote
Recommended Posts