Amber Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 No ja też się tego boję :D ale jak nie da rady, a patent się sprawdzi to zainwestuję w coś trwalszego ;) Quote
Amber Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Dokładnie tak sobie pomyślałam, chociaż szkoda, że w komplecie jest smycz bo mi się raczej nie przyda :P Quote
lucky23 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ja też byłam w biedrze dziś, jednak nie kupiłam, bo waham się.. Korci mnie ten różowy komplet, ale jest mały problem. Regulacja jest od 28 cm a Xena ma tyle w szyi, i obawiam się, że będzie na nią za duży i z niej spadnie.. Brać, czy nie brać? Quote
Kocham psy <3 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Ja też byłam w biedrze dziś, jednak nie kupiłam, bo waham się.. Korci mnie ten różowy komplet, ale jest mały problem. Regulacja jest od 28 cm a Xena ma tyle w szyi, i obawiam się, że będzie na nią za duży i z niej spadnie.. Brać, czy nie brać? Szyjesz dla niej różne akcesoria, no nie? To w razie czego będziesz umiała też skrócić regulację :P Quote
gops Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Te komplety w biedronce występują tylko w kilku kolorach zależnie od rozmiaru , Lka czyli rozmiar mojego psa są tylko czerwone z odblaskiem i czarne całe . Mke kupiła moja znajoma oczojebną zieloną z odblaskiem , bardzo mi się podobał ten komplet , fajnie wykonany , neopren od spodu , przekładane kółko . Jej pies 18 kg narwany do innych psów i tfu tfu póki co komplet żyję . Mi niestety nie podpasowały kolory w Lkach a Mki za wąskie na mojego . Jednak jak na biedronke to super rzeczy , te pętle sznurowe też mi się podobały bardzo ale tu już się bałam o zerwanie bo wyglądały mniej porządnie . BBeta super! chociaż kolor tego neoprenu .. :p Quote
BBeta Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 O rety BBeta- jak cudnie ! BBeta super! Dzięki :) chociaż kolor tego neoprenu .. :P Fajny, nie? :P Teraz przydałyby mi się jakieś różowo-malinowe smycze do kompletu :D Quote
Vailet Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Kurcze kuszą te komplety.. Czyli Lki jakie mają w koncu kolory? Quote
Kesja Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja dzisiaj obeszłam jeszcze dwie biedry, ale nic nie kupiłam, bo Lki tylko czarne, buu :( BBeta, piękne szele! :) Quote
letchku Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 A jakie są szerokości obroży w poszczególnych rozmiarach? Quote
Clavia Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Jednak jak na biedronke to super rzeczy , te pętle sznurowe też mi się podobały bardzo ale tu już się bałam o zerwanie bo wyglądały mniej porządnie . Ja właśnie wzięłam taką pętle szarą. Będzie idealna na próby pracy albo wystawy, gdy potrzebuję szybko zdjąć obroże z psa :) Ten sznur jest dość miękki i trochę się rozciąga jak pies szarpnie Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Ja wzięłam czerwoną odblaskową :D obroża była za duża ale już przerobiona :lol: A jakie są szerokości obroży w poszczególnych rozmiarach? L 3cm Quote
lucky23 Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 S obroża ma chyba 1,5? Wydaje mi się, że tak, bo mają bardzo malutki zatrzaski :) Mam nadzieję, że jutro jeszcze będą.. Quote
Tilia Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 W S obroża ma 16 mm, ale smycz jest szersza, ma prawie 20 mm i spory karabińczyk. I taka sama smycz jest jest w M (przynajmniej jak porównywałam złożone w sklepie). Quote
angineuuka Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 W S obroża ma 16 mm, ale smycz jest szersza, ma prawie 20 mm i spory karabińczyk. I taka sama smycz jest jest w M (przynajmniej jak porównywałam złożone w sklepie). otóż to, właśnie mierzone ;) karabińczyk koszmarny, ale u nas ds się znieść ;) Quote
Kanantar Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 U nas w biedrze tylko smycze i obroże, a chciałam te szele zobaczyć :/ Quote
kropi124 Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Ja zakupiłam zielnony z odblaskiem komplet :) Podoba jedynie mi się te mięciukie podszycie :P I jeśli obroża nie pójdzie do oddania to zostanie przerobiona na większą :P Quote
Kocurkotka Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 a u mnie jak zwykle w okolice nigdzie niema nic dla psów :P Quote
Recommended Posts