Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też byłam w biedrze dziś, jednak nie kupiłam, bo waham się.. Korci mnie ten różowy komplet, ale jest mały problem. Regulacja jest od 28 cm a Xena ma tyle w szyi, i obawiam się, że będzie na nią za duży i z niej spadnie.. Brać, czy nie brać?

Posted

Ja też byłam w biedrze dziś, jednak nie kupiłam, bo waham się.. Korci mnie ten różowy komplet, ale jest mały problem. Regulacja jest od 28 cm a Xena ma tyle w szyi, i obawiam się, że będzie na nią za duży i z niej spadnie.. Brać, czy nie brać?

Szyjesz dla niej różne akcesoria, no nie? To w razie czego będziesz umiała też skrócić regulację :P

Posted

Te komplety w biedronce występują tylko w kilku kolorach zależnie od rozmiaru , Lka czyli rozmiar mojego psa są tylko czerwone z odblaskiem i czarne całe .

Mke kupiła moja znajoma oczojebną zieloną z odblaskiem , bardzo mi się podobał ten komplet , fajnie wykonany , neopren od spodu , przekładane kółko .

Jej pies 18 kg narwany do innych psów i tfu tfu póki co komplet żyję .

Mi niestety nie podpasowały kolory w Lkach a Mki za wąskie na mojego .

Jednak jak na biedronke to super rzeczy , te pętle sznurowe też mi się podobały bardzo ale tu już się bałam o zerwanie bo wyglądały mniej porządnie .

BBeta super! chociaż kolor tego neoprenu .. :p

Posted

O rety BBeta- jak cudnie !

BBeta super!

Dzięki :)

chociaż kolor tego neoprenu .. :P

Fajny, nie? :P Teraz przydałyby mi się jakieś różowo-malinowe smycze do kompletu :D

Posted
Jednak jak na biedronke to super rzeczy , te pętle sznurowe też mi się podobały bardzo ale tu już się bałam o zerwanie bo wyglądały mniej porządnie .

Ja właśnie wzięłam taką pętle szarą. Będzie idealna na próby pracy albo wystawy, gdy potrzebuję szybko zdjąć obroże z psa :)

Ten sznur jest dość miękki i trochę się rozciąga jak pies szarpnie

Posted

W S obroża ma 16 mm, ale smycz jest szersza, ma prawie 20 mm i spory karabińczyk. I taka sama smycz jest jest w M (przynajmniej jak porównywałam złożone w sklepie).

Posted

W S obroża ma 16 mm, ale smycz jest szersza, ma prawie 20 mm i spory karabińczyk. I taka sama smycz jest jest w M (przynajmniej jak porównywałam złożone w sklepie).

otóż to, właśnie mierzone ;) karabińczyk koszmarny, ale u nas ds się znieść ;)
Posted

Ja zakupiłam zielnony z odblaskiem komplet :) Podoba jedynie mi się te mięciukie podszycie :P

I jeśli obroża nie pójdzie do oddania to zostanie przerobiona na większą :P