Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te obroże są też chyba na maxiboo. Fkatycznie są super, ale cena- nie dla mnie. Wolę dołożyć i kupić bulwie komplet z Rogza. Zwłaszcza, że zaraz będzie druga bulwa i wszystko trzeba będzie kupować podwojnie (już nie wspomnę o tym, że druga bulwa ma rozmiar XL i wszystko droższe, buuu).

Posted

Co do muscatÓw. To dziś nam przyszedł czerwony komplecik:loveu::eviltong:
Jest super i taki mięciutki..Niestety zdjęcia w najbliższym czasie nie dam bo 2 dni temu upadł mi aparat i coś sie stało z obiektywem:-(..I musi sobie jechać do Kielc ehh

Posted

Karilka napisał(a):
Marta mam aktualnie IDENTYCZNEGO tymczasa jak Twój Aresik, tyle, ze to jeszcze 4 mies szczenie.

Ma ktoś może flexi do sprzedania? taką na 50kg?

identyczny jak Ares owłosiony czy łysy??

masz fotki?

Posted

[quote name='CASIA&ttb']się zmieniło i zmieniło się na gorzej,obecnie taśma z której są robione szelki obroże jest miękka jak szmata od podłogi...oglądałam ,dotykałam i byłam rozczarowana jakością ich produktów na stoisku w Zbrosławicach...

MAG ma obroże z twardej taśmy. Czarne, army piasek, salamandry i pare innych jest zrobionych z twardej taśmy.
Szelki do obrony, obciążeniowe też są z twardej taśmy.
Pozdrawiam i zapraszam do http://www.pitbull-shop.pl sklepu ze sprzętem MAGa i Hofero.

Posted

Kudłaty rzecz jasna. Fotek nie mam - czekałam aż sie oswoi. to było jeszcze 4 dni temu szczenie odłowione w polu. teraz z kanapy zleźć mi nie chce ;). Super ekstra psiaczek. Bardzo taki emocjonalny, grzeczny i kochany. Niby szczenie a takie cholernie chcące człowieka uszczęśliwić. JEST IDENTYCZNY, tyle, ze m jeszcze szczeniecy puch gdzieniegdzie (jasno - rudy)

Posted

Karilka napisał(a):
Kudłaty rzecz jasna. Fotek nie mam - czekałam aż sie oswoi. to było jeszcze 4 dni temu szczenie odłowione w polu. teraz z kanapy zleźć mi nie chce ;). Super ekstra psiaczek. Bardzo taki emocjonalny, grzeczny i kochany. Niby szczenie a takie cholernie chcące człowieka uszczęśliwić. JEST IDENTYCZNY, tyle, ze m jeszcze szczeniecy puch gdzieniegdzie (jasno - rudy)

To daj zdjęcia jak już będziesz mieć ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
w 1,8 nie ma takiego wzoru :)

tzn ze foks wyrosniety bo wiem jakie sa rozmiarowki zaciskow duzych :) i napewno nie an foksa

Posted

Marta_Ares napisał(a):
w 1,8 nie ma takiego wzoru :)

Marta_Ares napisał(a):
chodziło o szerokość, a nie o wielkość foksa :P

rozmiarówka najmniejsza 38- 56 to wcale nie aż tak dużo :)

wiem,ale tlumacze co mnie zmylilo
to jest duzo jak an foksa;p bede sie upierac

Posted

[quote name='ggoska']MAG ma obroże z twardej taśmy. Czarne, army piasek, salamandry i pare innych jest zrobionych z twardej taśmy.
Szelki do obrony, obciążeniowe też są z twardej taśmy.
Pozdrawiam i zapraszam do http://www.pitbull-shop.pl sklepu ze sprzętem MAGa i Hofero.
tym właśnie sposobem zostały rozwiane moje marzenia o kupnie żółtej i niebieskiej obroży MAGa...

jaszczury(salamandry) mam(od 2-3 lat) i taśma jest twarda taka jak lubie ;)

Posted

CASIA&ttb napisał(a):
tym właśnie sposobem zostały rozwiane moje marzenia o kupnie żółtej i niebieskiej obroży MAGa...

jaszczury(salamandry) mam(od 2-3 lat) i taśma jest twarda taka jak lubie ;)

Te salamandry są zajebiaszcze!!! Szkoda, że suczy nie moge kupić... ale będe twarda!

Posted

gops napisał(a):
wiem,ale tlumacze co mnie zmylilo
to jest duzo jak an foksa;p bede sie upierac

No i będziesz miała rację bo to wyrośnięty Foks z 35cm w szyi. :diabloti: Ale obroża była też przerabiana bo zakochałam się we wzorku i nie chciałam czekać ponad miesiąc na dostawę mniejszych. :lol:

Posted

Infortune. napisał(a):
No i będziesz miała rację bo to wyrośnięty Foks z prawie 40cm w szyi. :diabloti:

to Twoja Milka ? ;D
swoja droga mierzylam ten rozmiar na 39 w szyi kundlice i byl za duzy ;/ ale to pewnie jak z rogzem,sa rozne obroze

Posted

gops napisał(a):
to Twoja Milka ? ;D
swoja droga mierzylam ten rozmiar na 39 w szyi kundlice i byl za duzy ;/ ale to pewnie jak z rogzem,sa rozne obroze

Noo, tak jakoś się złożyło. :cool3:
Na Milkę był sporo za duży, ale od czego są nitki i igły. :diabloti: Na szczęście mam nieciągnącego psa więc mogę sobie pozwolić na przerabianie. ;)