Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślę nad kupnem hurttów dla Białej
i oto jakie cudeńka znalazłam :D $_12.JPG$_12.JPG
i nie wiem które wybrać xPPP

były pokazywane :D cudne są, skąd zamawiasz? Y bierz :D kurde tez chce te..
Posted

na Ebayu z Niemiec
Y mi się podobają :D ale norwegi łatwiej się zakłada
bo chce coś kupić zamiast juliusów coś mniejszego i bardziej zwiewnego w te upały ;)

Posted

Kocurkotka u mnie są do dzisiaj ;3 Zabawki  po 4zł, akcesoria po 8zł, legowiska po 23 chyba. Legowisk są 3 duże kartony.
Zapraszam do Rydułtów ;)

a byłam w Będzinie a Dąbrowie górniczej - w Sosnowcu - Zawierciu u mnie w Łazach i nigdzie nie było akcesori dla psów skandal :D
a chciałam zabawek na kupować

Posted

Z Niemiec ze sklepu luxus4dogs.com :)
Rzeczy Victorii też stamtąd. A Hurtta niebiesko-żółta była moja, przywieziona z Włoch. Żałuję, że nie wzięłam mniejszego rozmiaru, bo bym nie oddała ;) A tej nie używałam, bo za szeroko i kółko duże.

Posted

"y" jak i Norwegi 55' satatnie w cenie 108zł (zaokrąglam bo to jest 107,66zł) a ewentualnie kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy z funduszami się zdążę ogarnąć
a 60 - 112zł

Posted

"y" jak i Norwegi 55' satatnie w cenie 108zł (zaokrąglam bo to jest 107,66zł) a ewentualnie kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy z funduszami się zdążę ogarnąć
a 60 - 112zł

Posted

U nas w biedronce w Katowicach też nie było zabawek... ciekawe czy smycze będą..
Kocurkotka, bierz y :)
dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec?

Posted

ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością

Posted

ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością

Spokojnie! 
Prowadzam na nich tybka. Sprawdziły się w ekstremalnych sytuacjach (np. próba zjedzenia pieska). 

Dobrze że są drogie, bo bym kupiła Arniczkowi i Jetsanowi takie same komplety :P 

Posted

są wytrzymałe, spokojnie ;) moja miewa zrywy rzadko, ale jak już są to dosyć nagłe i mocne (np. ostatnio do dzików) i się nic nie dzieje, szele całe ;)
Posted

dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec?

Krótko :) Czas oczekiwania na samo nadanie wysyłki 4 dni (bo nie wszystko mieli na magazynie). Wysłane w środę, w piątek był kurier.