XdamianX Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Kocurkotka u mnie są do dzisiaj ;3 Zabawki po 4zł, akcesoria po 8zł, legowiska po 23 chyba. Legowisk są 3 duże kartony. Zapraszam do Rydułtów ;) Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 myślę nad kupnem hurttów dla Białej i oto jakie cudeńka znalazłam :D i nie wiem które wybrać xPPP były pokazywane :D cudne są, skąd zamawiasz? Y bierz :D kurde tez chce te.. Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 na Ebayu z Niemiec Y mi się podobają :D ale norwegi łatwiej się zakłada bo chce coś kupić zamiast juliusów coś mniejszego i bardziej zwiewnego w te upały ;) Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Kocurkotka u mnie są do dzisiaj ;3 Zabawki po 4zł, akcesoria po 8zł, legowiska po 23 chyba. Legowisk są 3 duże kartony. Zapraszam do Rydułtów ;) a byłam w Będzinie a Dąbrowie górniczej - w Sosnowcu - Zawierciu u mnie w Łazach i nigdzie nie było akcesori dla psów skandal :D a chciałam zabawek na kupować Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Kusisz :D jak to cenowo? Norwegi są po 116 + 45 przesyłka iii Te "Y" tyle samo więc mam dylemat xD Quote
marta1624 Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ładne, nie powiem :D Dogha gdzie zamawiałaś? ;) Bo wracam wstecz stronami i nie znalazłam :) Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Dogha gdzie zamawiałaś? ;) Bo wracam wstecz stronami i nie znalazłam :) z niemiec :lol: Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 55/60 w tej samej cenie? "y" jak i Norwegi 55' satatnie w cenie 108zł (zaokrąglam bo to jest 107,66zł) a 60 - 112zł Quote
Dogha Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Z Niemiec ze sklepu luxus4dogs.com :) Rzeczy Victorii też stamtąd. A Hurtta niebiesko-żółta była moja, przywieziona z Włoch. Żałuję, że nie wzięłam mniejszego rozmiaru, bo bym nie oddała ;) A tej nie używałam, bo za szeroko i kółko duże. Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 "y" jak i Norwegi 55' satatnie w cenie 108zł (zaokrąglam bo to jest 107,66zł) a ewentualnie kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy z funduszami się zdążę ogarnąć a 60 - 112zł Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 "y" jak i Norwegi 55' satatnie w cenie 108zł (zaokrąglam bo to jest 107,66zł) a ewentualnie kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy z funduszami się zdążę ogarnąć a 60 - 112zł Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ta, cytat roku. a kiedy zamawiasz? Bo nie wiem czy się ogarnę z funduszami Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 U nas w biedronce w Katowicach też nie było zabawek... ciekawe czy smycze będą.. Kocurkotka, bierz y :) dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec? Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 myślę że w przyszłym tygodniu - jakoś takoś :P Quote
BBeta Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 BBeta jakie tym razem? Norwegi, tym razem z serii Pro, od dawna chodziło za mną coś różowego :D :P Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością Quote
Naklejka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością Spokojnie! Prowadzam na nich tybka. Sprawdziły się w ekstremalnych sytuacjach (np. próba zjedzenia pieska). Dobrze że są drogie, bo bym kupiła Arniczkowi i Jetsanowi takie same komplety :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 ej może ktoś mi się wypowie co do tych Hurttów - one są wytrzymałe ? np. jak pies porządnie szarpnie albo będzie się miotał ? Bo może i rudej kupie tylko nie wiem jak one z wytrzymałością są wytrzymałe, spokojnie ;) moja miewa zrywy rzadko, ale jak już są to dosyć nagłe i mocne (np. ostatnio do dzików) i się nic nie dzieje, szele całe ;) Quote
Dogha Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 dogha, a ile czekałaś na przesyłke z Niemiec? Krótko :) Czas oczekiwania na samo nadanie wysyłki 4 dni (bo nie wszystko mieli na magazynie). Wysłane w środę, w piątek był kurier. Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 no to chyba się skuszę na 2 sztuki :D dla BOSa te szaro białe a dla ON pomarańczowy neon :D nooo chyba że znajdę coś z seledynem :D Quote
Recommended Posts