Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Katasza gdzie zamawiałaś ruffweary? I jaki kolor tym razem? Ja mam nadzieję że nasza S-ka będzie dla Peppera ok. Quote
dcz Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P Nie no, zdecydowanie popieram jak już mieć moralniaka to przynajmniej wiedzieć dlaczego taki duuuuży, zresztą co dwie obroże to nie jedna :) A tam, raz się żyje :P szelki przyjechały siodłowe, niebieskie dla chłopaka kolor akurat :) pięknie wyglądają i chyba się jeszcze skuszę na latarkę do uprzęży. Niestety obroża w kolorze niebieskim za mała odsyłam w zamian biorę czarną, będzie pasowała do wszystkiego i koniec zakupów - heh chyba ??? Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Tak wymierzyłam porządnie te suki i te 60 to chyba nie będą zbyt ładnie wyglądać, takie odstające.. Ta chwila zwątpienia :P Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ruffweary brałam znowu z lupo sklepu, tym razem pomarańczowe. Myślę że Ski spokojnie będą dobre na sznaucera, chyba że jest z tych malutkich to mogą być za duże. Mam dwa psy - musiałam wziąć dwie obroże :P A dzisiaj odebrałam julki pasowe dla Froda, wziełam czarne z napisem FBI, koleżanka zamawiała razem ze mną czerwone i trochę się zasmuciłam że też nie wzięłam czerwieni ale jak założyłam Frodziakowi to byłam pewna że to jedyny słuszny kolor dla niego, wygląda w nich bosko. A smycze z juliusa są cudowne, myślałam ze 14 mm będzie za cienkie ale są super :) Quote
Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Pepper raczej z tych wyrośniętych. Ja czekam z karuska ponoć od ręki mieli, niestety pomarańczowych nie mają więc będą niebieskie. Smycze juliusa są rewelacyjne, też się bałam że 14mm będzie za wąska a jest w sam raz. Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A czemu zamawiałaś na karusku? W lupo są za 169 zł i wszystkie kolory. Ski są dobre na mojego bostona, kundla wielkości wyrośniętego parsona i na kundla znajomej 12 kg ale szczuplak więc na sznaucera też powinny być ok. No właśnie posprzedawałam wszystkie smycze (została mi skórzana huntera wyjściowa i podwójna na dwa psy) i te z juliusa są jedynymi smyczami jakie mam tak na codzień dlatego bardzo zależało mi na wygodnych i jestem bardzo zadowolona. I długość fajna i materiał i jeszcze odblaskowe, super :) Quote
Pepper-oni Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 W karusku było minus 20% plus darmowa wysyłka i wyszły najtaniej po 143zł. Quote
nenya Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Boże jakie piękne te hurtty :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :) I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :( Ojoj, szkoda:( Ale już Ci podesłałam na FP potencjalnego nabywcę :D BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P Zbieramy kasę na kolejne hurtty... Quote
Dink Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Pepper raczej z tych wyrośniętych. Ja czekam z karuska ponoć od ręki mieli, niestety pomarańczowych nie mają więc będą niebieskie. Smycze juliusa są rewelacyjne, też się bałam że 14mm będzie za wąska a jest w sam raz. Już są pomarańczowe na karusku http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=24583, ale chyba już nie ma tej promocji -20% Quote
dcz Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 nenya, cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :) Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;) Quote
dcz Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Już są pomarańczowe na karusku http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=24583, ale chyba już nie ma tej promocji -20% Tak tylko do niedzieli była niestety :( Quote
Pepper-oni Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo ;). Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne. Quote
nenya Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Rewelacyjna kolekcja! :D najbardziej mi się podobają szelkiii :P Zbieramy kasę na kolejne hurtty... Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D nenya, cudna kolekcja, piękne te obroże w pawie piórka, wzdycham sobie oglądając kolekcję i dziękuje za umieszczenie pokaźnego zbioru pokaże go dziś małżonkowi to zamilknie na zawsze i nie będzie się czepiał naszych tylko trzech par szelek :) Ale i tak z obrożami, szelkami czy bez psiaki najpiękniejsze ;) Ta obroża w pawie piórka totalnie mnie podbiła - materiał lekko opalizuje w słońcu, no bajka! :) Hahah na każdego psa u mnie w sumie też przypadają trzy pary szelek...także ten no :PP Faktycznie ale i cena wyższa. Zostanę przy niebieskich. Petkarma wreszcie wysłała obroże, dzieci wybrały pirackie reddingo ;). Nenya piękna kolekcja i psy faktycznie przecudne. Dzięki wielkie! :)) Dogha się podzieliła, to też postanowiłam zrobić coming out ! :P Quote
Kesja Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Dziękuję :) Jakie Hurtty? Jakie? :D Nie wiem jakie, nie wiem skąd i nie wiem kiedy... :P nie no, najprawdopodobniej jakieś limitki. Może z tej strony co ty brałaś, bo mają fajny wybór ;) Quote
gops Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Ojoj, szkoda:( Ale już Ci podesłałam na FP potencjalnego nabywcę :D BTW dziewczyny, jakby ktoś chciał obejrzeć naszą niezdrową kolekcję obroży i szelek to na blogu się wyspowiadałam :http://bit.ly/1IbsqfZ :P Nenya! powiedz mi gdzie kupiłaś tą hurtte obroże niebiesko -żółtą (?) , nie wiesz czy robią w tej kolorystyce szelki Yki/Xy ? Ten kolor bardzo mi się spodobał! Quote
rashelek Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Nenya! powiedz mi gdzie kupiłaś tą hurtte obroże niebiesko -żółtą (?) , nie wiesz czy robią w tej kolorystyce szelki Yki/Xy ? Ten kolor bardzo mi się spodobał! To jest limitka z zeszłego roku, nie idzie jej dostać... Tylko na ebayu z Włoch ją widziałam, a strasznie szkoda, bo też bym ją chętnie zgarnęła :P Jak miło, wczoraj zrobiłam zamówienie i zapłaciłam w Prodogu, dzisiaj paczka już wysłana :D Lecą do nas kolejne Hurtty, tym razem pomarańczowe Lifeguardy ;) Do tego smycza z PSDD, ale zanim się uszyje, to niestety trochę się muszę wstrzymać. Quote
.Agata. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 To chyba ta hurtta co Dogha sprzedawała ostatnio :P Ojoj, szkoda:( Ale już Ci podesłałam na FP potencjalnego nabywcę :D dzięki, owieczki trafią w dobre ręce więc na pocieszenie zamówiłam 3 red dingo, zobaczymy czy przekonam się do zatrzasków :D Quote
BBeta Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 My też czekamy na Hurtty :D Mam nadzieję, że znowu udało mi się trafić z rozmiarami ;) Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 na śląsku penie ich nie będzie tak jak zabawek :D byłam w 8 Biedronkach i nie znalazłam :D Quote
Leokadia Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 U nas na szczęście zawsze się coś ostaje, do tej pory widzę jakieś psie rzeczy walające sie w przecenie :P Quote
angineuuka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 na śląsku penie ich nie będzie tak jak zabawek :D byłam w 8 Biedronkach i nie znalazłam :D u mnie były :) Quote
Kocurkotka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 myślę nad kupnem hurttów dla Białej i oto jakie cudeńka znalazłam :D i nie wiem które wybrać xPPP Quote
Recommended Posts