angineuuka Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Za dwa tygodnie zamawiam hurtty, już się boje ze będą za duże :P Quote
katasza1 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Ile czeka się na przesyłkę lupine? Chce zamówić fioletową i niebieską obrożę dla chłopaków, ale na początku lipca wyjeżdżam na 2 miesiące i musi koniecznie dojść do końca czerwca. Quote
Kesja Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Za dwa tygodnie zamawiam hurtty, już się boje ze będą za duże :P Skąd będziesz zamawiać? Może bym się podłączyła... :P dogha, piękneee!!!:D Quote
dcz Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 zamówiłam drugie ruffweary...aaaaaa A kto bogatemu zabroni :) a ja zamówiłam drugie julki :P Quote
Tilia Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Kurde, genialny wzorek :D jaki to model?? Dingo "America - Kolorado". Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Skąd będziesz zamawiać? Może bym się podłączyła... :P dogha, piękneee!!!:D The walking dog - z fejsbuka ;) zależy mi by na wyjazd dotarły. Po powrocie, jeżeli 60 okażą się za duże (a raczej beda - chociaż zobaczymy jak bardzo ) to może zamówię 55 z prodoga. Chociaż te sierpniowe limitki kuszą. Zobaczymy ;) :D Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 klaudiaZak, bardzo ładne, żywe kolorki - pasują mu Nasza też wczoraj doszła. Ogólnie super fajna, jedyny minus to że tasiemka jest trochę krzywo przyszyta do taśmy nośnej Mam zdjęcia: I jeszcze mam zdjęcie na którym fajnie widać smycz od pako-dog Jaaa smycz genialna! Ja bym napisała do Kudłatego, oni są spoko i myślę, że na prośbę bez problemu ci to przerobią Ja ostatnio u PSDD zamawiałam dwie obrożę, miała być malinowa i limonkowa, przyszła malinowa i niebieska. Bez żadnych pretensji napisałam tylko, że zaszła pomyłka w kolorach, ale już nie będę bawić się w wymianę. Przeprosili i dali mi rabat na następne zakupy Oni sa bardzo sympatyczni tam, zawsze idą na rękę :) taki mam śliczny widok ale na tym koniec, bo tyle z mojej radości.. nadzieja w szczeniaku... oooj hahaha :D Ten kolor też jest świetny ! Ładne, nie powiem :D oo chyba szybko Wam wysłali? Cudne są, no! Mnie jest szkoda ich używać :P A do nas doszły Lupine. Jestem oczarowana, po prostu <3 Tail Feathers: Wet Paint: i tu pytanie - czy lepiej u Baloo: czy Ru? Plum Blossom: (człowiek się wykosztowywuje, kupuje...a potem tego i tak spod sierści nie widać :P Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Trzeba sobie sprawić krótkowłosego psa :D cudnie wyglądają :) Quote
Dink Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ma ktoś może takie szelki http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=22061?Zastanawiam się nad nimi albo nad Ruffwearami pomarańczowymi. Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Trzeba sobie sprawić krótkowłosego psa :D cudnie wyglądają :) Nie wymyślili jeszcze aussie smooth :( Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=20443jeszcze myślę o tych szelkach :D Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=20443jeszcze myślę o tych szelkach :D Chyba wcześniej o nich pisali :) Na poprzedniej stronie :) A ja mam pytanie - dorzuciłam zdjęcie Ru z Wet Paint - które wygląda lepiej? Ru czy Bal?:) Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A właśnie widzę, dzięki ;) Na Balu lepiej mi się podoba :D znowu oczyma wyobraźni widzę te pawie na Ru :D Quote
nenya Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A właśnie widzę, dzięki ;) Na Balu lepiej mi się podoba :D znowu oczyma wyobraźni widzę te pawie na Ru :D Hahahhaa wyobraziłam sobie nieco innego "pawia" na Ru :D:D Quote
.Agata. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Boże jakie piękne te hurtty :P Mi to się najbardziej podobają pomarańczowo-żółte lifeguardy, akurat takie jakie by nam pasowały :D I dzięki Angina za The walking dog - nie słyszałam wcześniej, poluję na pomarańczowe 70tki, których jak na złość nie ma dostępnych :P neyna kolorystycznie pasują na obydwoje ale na Ru jakoś szerzej - pewnie z powodu większej kryzy Balu :) I dziękujemy za super owieczki! :) szkoda tylko, że łańcuszek chyba jest za ciężki na chudą szyjkę Muffina i kłócę się z myślami, żeby jej nie sprzedawać :( Quote
katasza1 Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 A kto bogatemu zabroni :) a ja zamówiłam drugie julki :P gdyby na prawdę było mnie na nie stać to bym nie miała takiego moralniaka :P a żeby moralniaka pogłębić to zamówiłam dwie obróżki dingo kolorado :P Quote
Recommended Posts