XdamianX Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 O jaaa, ile kosztują te z odblaskowa nitka, r.M ? Quote
Pepper-oni Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 O jaaa, ile kosztują te z odblaskowa nitka, r.M ? 26,60zł Quote
IZMADO Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Doszły nasze ZeroDC, ale mam mieszane odczucia. Przód leży genialnie, ale tył wydaje mi się, że jest za krótki. W obwodzie zmniejszyłam praktycznie na maksa. Na razie były domowe przymiarki, w terenie przetestuję w tygodniu. EDIT Zdjęcia się nie dodają, moja cierpliwość wystawiona jest na ogromną próbę :P Quote
IZMADO Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 ZeroDC SHORT, rozmiar SL. [attachment=13233:20150523_140507-01.jpeg] [attachment=13234:20150523_140519-01.jpeg] [attachment=13235:20150523_140547-01.jpeg] [attachment=13236:20150523_140549-01.jpeg] Quote
dcz Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Fajnie wyglądają, najważniejsze czy będą wygodne w noszeniu. Pomarańczowy kolor ładny. Kurczę zamówiłam dla goldena L i zastanawiam się gdzie upcham te kłębowiska sierści z przodu, bedzie ciężko. Quote
Hill. Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 ZeroDC SHORT, rozmiar SL. Może mogłyby być kilka cm większe, ale ogólnie chyba leżą dobrze. Super jej w tym kolorze. Ale teraz Ruffweary to chyba w innym trzeba kupić :D Quote
gato Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Na boku wygląda ok. Z przodu jak Janka siedzi wydają się trochę krótkie (ale może to złudzenie spowodowane podpalaniem na łapach). Do czego chcesz ich używać? Czy ktoś ma tutaj jagodowe/fioletowe coś z Trixie? Chodzi mi o te serie bezwzorkowe i bez polaru. Chciałabym wiedzieć jaki to odcień. Quote
Hill. Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Czy ktoś ma tutaj jagodowe/fioletowe coś z Trixie? Chodzi mi o te serie bezwzorkowe i bez polaru. Chciałabym wiedzieć jaki to odcień. Mam niestety tylko takie zdjęcie, ale chyba kolory są oddane ok. Quote
AnIeLa Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 dzisiejsze zakupy :D chodzenie do rogza z większą ilością pieniędzy niż ma się w planach wydać jest niebezpieczne :P to jest turkus? Quote
vege* Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 dzisiejsze zakupy :D chodzenie do rogza z większą ilością pieniędzy niż ma się w planach wydać jest niebezpieczne :P Jak cudnie wygląda w tym turkusie, dobry wybór :D Quote
IZMADO Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Może mogłyby być kilka cm większe, ale ogólnie chyba leżą dobrze. Super jej w tym kolorze. Ale teraz Ruffweary to chyba w innym trzeba kupić :D Na razie zdjęcia takie, bo ciągle lało. Jutro ma być ładna pogoda, postaram się zrobić coś lepszego. Muszę jeszcze chyba popróbować inne warianty regulacji; nie wiem czy tak jest dobrze. Ruffweary będą różowe, już postanowione ;) Ale te ZeroDC to mnie jednak irytują. Według mnie są za krótkie, leżą za blisko pach, Janka dotyka łokciami o ten tylny pasek, więc jak będzie miała większy wykrok, to pewnie nie będzie jej zbyt wygodnie :( Na boku wygląda ok. Z przodu jak Janka siedzi wydają się trochę krótkie (ale może to złudzenie spowodowane podpalaniem na łapach). Do czego chcesz ich używać? Szelki kupiłam z myślą o tropieniu, dogtrekkingach i bieganiu przed rowerem lub z człowiekiem. Ogólnie chciałam je wykorzystywać przy okazjonalnych "uciągach" ;) Sęk w tym, że Janka jest teraz w najlepszej kondycji, ma mięśnie, ale jest bardzo zgrabna i dość łysa, boję się, że zimą te szelki będą już za małe. Wysłałam do ZeroDC zdjęcia, może też mi coś poradzą? Quote
Hill. Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Może poproś o wymiary większego rozmiaru; mnie by też wkurzało, jakby łokciami zawadzał o ten pasek, bo to w końcu szelki do aktywności zakładających mocne wyciąganie łap. Quote
Victoria Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 O jaaa, ile kosztują te z odblaskowa nitka, r.M ? 26,60zł obroze jakos tak a za smycz wczoraj dałam 38. Ogólne te sklepowe ceny sa mniej wiecej jakies 2 zł nizsze niz te z allegro to jest turkus? tak :) Quote
Hill. Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Obiecane Ruffweary w wersji buszujący w zbożu. Ze spaceru na spacer coraz bardziej mi się na nim podobają :) Quote
Pepper-oni Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Przepięknie mu w tych niebieskich ruffwearach. Mi się pomarańczowe marzą. Quote
IZMADO Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Obiecane Ruffweary w wersji buszujący w zbożu. Ze spaceru na spacer coraz bardziej mi się na nim podobają :) No nieee! Wygląda cudnie! Też chcemy :P Quote
dcz Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ruffweary, leżą i wyglądają super :) twarzowe, raczej pyszczkowe :P Czy ktoś zamawiał dla goldena samca szelki Julius K9 IDC i jaki rozmiar, L czy XL ? Quote
marta1624 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ruffweary, leżą i wyglądają super :) twarzowe, raczej pyszczkowe :P Czy ktoś zamawiał dla goldena samca szelki Julius K9 IDC i jaki rozmiar, L czy XL ? Dla koleżanki dużej goldeniej suki idealne są 2 dużo zmniejszone, a moja suka owczarkowatecoś całkiem poważnej postury ma w nich jeszcze dużo miejsca do regulacji ;) Quote
rashelek Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Raczej 2 będzie dobre, trójkę nosi mój dosyć duży ON (ponad 40kg) i to na maksa zmniejszone. W Julkach można wyregulować oba paski, więc nie ma obaw, że będzie za krótki przód, jeśli klatka jest ok. Quote
Ewa&Duffel Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ruffweary, leżą i wyglądają super :) twarzowe, raczej pyszczkowe :P Czy ktoś zamawiał dla goldena samca szelki Julius K9 IDC i jaki rozmiar, L czy XL ? Rozmiar 2 bedzie dla goldena dobry na pewno. Aczkolwiek ja akurat niespecjalnie polecam te szelki ;) Quote
dcz Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Twój piesek takie nosił ?. Rozjaśnij temat, dlaczego nie polecasz, chodzi o zbyt zabudowane boki. Mój psiak jest na etapie gdzie wszędzie wsadzi nochala i czasem na widok innych psów jest potrzeba przytrzymać go za uchwyt od szelek, zeroDC takiego uchwytu nie posiadają i chce mieć jeszcze inne jeżeli okaże się że te nowe nie spełniają swoich funkcji, do czasu ustabilizowania psa w emocjach na widok innych zwierząt. Quote
Recommended Posts