razed_in_black Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 lucky23 całkiem soczyste i smaczne te łowieczki ;) Quote
Leokadia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Oj tam, nie czepiajcie się, za pierwszym razem tez przeczytałam owOce :P Quote
nenya Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Nie przekręcają się, sierść trochę się wbija w ten materiał, ale łatwo ją usunąć nawet zbierając ręką. A ja mam pytanie :) szukam obroży z tasiemką lub tkaniną w owce. Może ktoś widział ? :) Furkidz miało - mam je na sprzedaż jak coś : Quote
nenya Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 nenya , ja chcę takie owieczki :( Które? :D sprzedaję bo mi się gusta zmieniły - teraz chcę tylko taśmy bez wzorków :P Quote
.Agata. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A bo są dwie w owieczki faktycznie :D Napisałam PW w sprawie błękitnych :) Quote
angineuuka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Furkidz miało - mam je na sprzedaż jak coś : jakie rozmiary szyi mają twoje psy? :D Kudlaty i kookito juz na nie czekają w domu :D Quote
bohunc Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Furkidz miało - mam je na sprzedaż jak coś : Jaki rozmiar lemurów? Quote
Kazuro Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 my też mamy te łowiecki :) są urocze, tylko niestety szybko się brudzą :p Quote
Vailet Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Gdzie kupie ładną tanią obroze skórzaną ciemnobrazową 4cm? Kupilabym od producenta z allegro ale podobno ma brzydki odcień tego brązowego (btw ktos ma i pokaże?) Quote
Ewa&Duffel Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ooo super te owieczki ale pewnie i tak za małe byłyby na mojego, ja potrzebuję rozmiaru na 52 cm w szyi ;) Szkoda, że już Furkidz nie ma tej tkaniny... Quote
.Agata. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 One mają do 63cm z łańcuszkiem te błękitne, szer. 3cm - Ewa mogę Ci odstąpić :) Quote
rashelek Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A ja mam może trochę głupie pytanie :P Jak pierzecie psie rzeczy w pralce, to jak zabezpieczacie te metalowe części, żeby nie tłukły o bęben? W jakimś specjalnym worku czy jak? Quote
Vailet Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja owijam w recznik i zwiazuje gumką do włosów :p Quote
.Agata. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ja wrzucam do polarowej poszewki na jaśka zasuwanej na zamek, bo z guzikowej uciekały w czasie prania ;) Quote
Leokadia Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Albo poszewka, albo nieraz są takie woreczki siatkowane do prania np. biustonoszy, też dają radę :) Quote
lucky23 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Oj tam, nie czepiajcie się, za pierwszym razem tez przeczytałam owOce :P Ktoś mnie rozumie :D Quote
IZMADO Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 A ja mam może trochę głupie pytanie :P Jak pierzecie psie rzeczy w pralce, to jak zabezpieczacie te metalowe części, żeby nie tłukły o bęben? W jakimś specjalnym worku czy jak? Ja wsadzam do worka na pranie, ale piorę z ciuchami, więc jeszcze mi się nic nie poobijało. Quote
Ewa&Duffel Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 One mają do 63cm z łańcuszkiem te błękitne, szer. 3cm - Ewa mogę Ci odstąpić :) Dzięki, ale łańcuszek się u nas nie sprawdza, więc muszę poszukać czegoś z innym zapięciem ;) Quote
dcz Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Obmierzyłam psiaka i coraz bardziej skłanaim się ku zakupieniu szelek SHORT firmy ZeroDC w intensywnym seledynkowym kolorze, czyj piesek jest z nich zadowolony jako użytkownik ? Jedynie zastanawiam sie jak upchać w takich szelkach ten goldenowy przód na maxa zarośnięty na gęsto kudłem :P Quote
Ewa&Duffel Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Obmierzyłam psiaka i coraz bardziej skłanaim się ku zakupieniu szelek SHORT firmy ZeroDC w intensywnym seledynkowym kolorze, czyj piesek jest z nich zadowolony jako użytkownik ? Jedynie zastanawiam sie jak upchać w takich szelkach ten goldenowy przód na maxa zarośnięty na gęsto kudłem :P Można obciąć kłaki :P my regularnie odwiedzamy fryzjera i polecam, pies zadowolony bo mu lżej i ja tez bo mniej brudu łapie ;) a wracając do tematu wątku, te szelki tez mi sie bardzo podobają, ale mój jak zwykle nie pasuje do rozmiarówki... Quote
dcz Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ewa&Duffel ale my przecież mamy goldeny i mój się wpasowuje w rozmiar L z pierwszych pomiarów, waga 36 kg, jutro to skonsultuję z panem od sprzedaży, zresztą powiedział, że może mi przysłać dwa różne rozmiary i jeden odeślę więc nie jest tak źle. Chciałam psa podciąć nievo na lato, szczególnie przód ma obficie usierściony ale rodzinka zabroniła, podoba im się pies w lwim przebraniu, na szczęście brud szybko schodzi, wykrusza się i znów jest błysk. Szelki wyglądają cudnie, a czy są wygodne być może niedługo się o tym przekona psisko jako tester szelkowy ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ewa&Duffel ale my przecież mamy goldeny i mój się wpasowuje w rozmiar L z pierwszych pomiarów, waga 36 kg, jutro to skonsultuję z panem od sprzedaży, zresztą powiedział, że może mi przysłać dwa różne rozmiary i jeden odeślę więc nie jest tak źle. Chciałam psa podciąć nievo na lato, szczególnie przód ma obficie usierściony ale rodzinka zabroniła, podoba im się pies w lwim przebraniu, na szczęście brud szybko schodzi, wykrusza się i znów jest błysk. Szelki wyglądają cudnie, a czy są wygodne być może niedługo się o tym przekona psisko jako tester szelkowy ;) Ja się obawiam, że L będzie za ciasne w szyi, bo szelki mają leżeć trochę dalej niż obroża jednak, a mój ma w szyi 52 cm i nosi obroże wyregulowane na jakies 56-67 cm... Więc z przodu szelki powinny miec jakies 60, więc pasowałby rozmiar XXL, ktory znowu bedzie za duzy w klacie... Wiec nie bardzo nam ta rozmiarówka odpowiada :( Quote
Recommended Posts