Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zależy od serii (inne kolory). Nowa - 19,99zł, starą przeceniają - 4,99-9,99.

O to ceny są spoko :D Wpadnę chyba w przyszłym tyg i zobaczę czy będą :D

Posted

Mogę spytać, skąd taka ładna tabliczka? :P

Allegro :)

te ciemniejsze pewnie dłużej będą cieszyć oko, niejednokrotnie słyszałam, że szybko się ta seria mechaci - tzn szybciej od serii z odblaskową nitką, fotką jako całością już się zachwycałam :)

dzisiaj pierwszy raz poszłam na decathlonowej, jest super miękka i wygodna jak rogzowa ale dostałam migreny od patrzenia na kolor w słońcu :P

DSC_0191-013.png

i Muffin znowu w superhero, suka nie chciała zaprezentować swojej ;)

DSC_0181-027.png

Kurde świetna ta pomarańczowa, no! 

Posted

Mają duże ale nie powiedziałabym, że solidne. Lekkie i łatwo "chodzą" ;)

A kolor to chyba taka sama żarówka jak lupine, teraz nie wiem czy wziąć pomarańczowe hurtty czy te ezydogi do kompletu :P

Posted

A do mnie jadą Ruffweary :)

Super, czekam jaki rozmiar dobierzesz, bo naszych ZeroDC to chyba w tym wieku nie dostanę :P

Ja mam system tygodniowy :) To znaczy mam smycze na zmianę - jedne idą do prania, drugie są używane. No i po pół roku rogz bez zastrzeżeń ( u mnie aktualnie używane obroże/szelki/smycze wiszą na wieszaku, a w koszyku poniżej jest reszta : )

Też tak mam! :D Co tydzień lub dwa wymieniam kompleciki, w sumie to w danym okresie Janka chodzi chyba maks w trzech na zmianę, z czego jeden ma na pole lub do ciochrania po krzakach ;)

Posted

Super, czekam jaki rozmiar dobierzesz, bo naszych ZeroDC to chyba w tym wieku nie dostanę :P

Jeszcze nie?! Co oni tam robią, że jeszcze ich nie domówili... Ty je chyba jakoś na tydzień temu potrzebowałaś? :P

Ska. Według tego, co mi podała osoba sprzedająca (dorwałam od osoby prywatnej, praktycznie nowe, a w sumie 30zł taniej) powinno być ok. Jedyna wątpliwość dotyczy szerokości na mostku. Jutro się okaże ;)

Posted

Nie przekręcają się i kłaki wchodzą, tyle że nie wiem co to jest - jakiś bawełniany/bawełnianopodobny(?) materiał  :D

• Upvote 1
Posted

Jeszcze nie?! Co oni tam robią, że jeszcze ich nie domówili... Ty je chyba jakoś na tydzień temu potrzebowałaś? :P

Ska. Według tego, co mi podała osoba sprzedająca (dorwałam od osoby prywatnej, praktycznie nowe, a w sumie 30zł taniej) powinno być ok. Jedyna wątpliwość dotyczy szerokości na mostku. Jutro się okaże ;)

Tak właśnie, dokładniej to na miniony weekend ;) Podobno dzisiaj dotarła nowa partia, ale nie mam jeszcze potwierdzenia, czy mają mój rozmiar i mój kolor...

Też się zastanawiałam nad Ską - czekam więc na zdjęcia na cudnym podpalańcu :)

Posted

Nieźli są :P Ale to przynajmniej jakiś krok do przodu, może w tym tygodniu Ci łaskawie powiedzą, czy możesz od nich kupić.

Będą turkusowe, więc niekoniecznie w Wasz typ ;) Okazja za mnie zdecydowała, ale chyba i tak bym wzięła ten kolor. Słabość do niebieskości mimo wszystko wygrywa.

Posted

Są w owce, tylko chyba na mniejszego psiaka, miły dla oka wzór

http://mysmo.pl/owieczki.html

Czy ktoś stosuje szelki dla psa typu juliusk-9, potrzebne mi są dwufunkcyjne do podpięcia na czas jazdy samochodem i na spacery. Co polecacie na lato, psiak teraz chodzi w dość zabudowamych szelkach i mam wrazenie, że na wysokie temperatury to nie jest dobry pomysł przy siersci goldena i tak parówka i ciepło.

Posted

Są w owce, tylko chyba na mniejszego psiaka, miły dla oka wzór

http://mysmo.pl/owieczki.html

Czy ktoś stosuje szelki dla psa typu juliusk-9, potrzebne mi są dwufunkcyjne do podpięcia na czas jazdy samochodem i na spacery. Co polecacie na lato, psiak teraz chodzi w dość zabudowamych szelkach i mam wrazenie, że na wysokie temperatury to nie jest dobry pomysł przy siersci goldena i tak parówka i ciepło.

Ja miałam Juliusy dla goldena i nie sprawdziły się ;) pies ich nienawidził, przekręcały się, poza tym są dosc masywne i na lato moim zdaniem nie bardzo, zwłaszcza jak pies ma pływać. Polecam norwegi lub Y Hurrty, albo Ruffwear Front Rage (niby też sprawiają wrażenie zabudowanych, ale są bardzo lekkie i komfortowe dla psa).

Dzięki za linki z owieczkami :)
Posted

Nieźli są :P Ale to przynajmniej jakiś krok do przodu, może w tym tygodniu Ci łaskawie powiedzą, czy możesz od nich kupić.

Będą turkusowe, więc niekoniecznie w Wasz typ ;) Okazja za mnie zdecydowała, ale chyba i tak bym wzięła ten kolor. Słabość do niebieskości mimo wszystko wygrywa.

Ej, widziałam to ogłoszenie i nawet się zastanawiałam czy nie kupić! Ale najpierw wolałabym jednak te ZeroDC, choć o Ruffwearach myślę intensywnie :D

Posted

Ja w ogóle czekałam, aż się rezerwacja zwolni, więc też nie byłam pierwsza. Ale okazja niezła. Tylko szkoda mi pani ze sklepu, która mi tak miło i porządnie doradzała - planowałam od nich kupić. 

O ile się ZeroDC doczekasz... :P

Posted

KudłatyArt, Mysmo, Sowinka Design - tyle ja znam :)

Kudlaty nie ma tasiemek, mysmo nie ma lancuszka, sowinka chyba tez nie ma lancuszka, jeszcze czekam na odpowiedz. Ale dzięki :p
Posted

Nie przekręcają się, sierść trochę się wbija w ten materiał, ale łatwo ją usunąć nawet zbierając ręką.

A ja mam pytanie :) szukam obroży z tasiemką lub tkaniną w owce. Może ktoś widział ? :)

Kudłaty ma takie truskawki:
1498888_orig.jpg

Z tasiemek mają jabuszka:
3144245_orig.jpg
Posted

Nieźle Ci to wyszło, lucky ;)

Ale nie martw się- ja w podstawówce kiedyś napisałam, że na halach wypasają się stada bananów :D wypominano mi to do końca szkoły :D

...sory za off

• Upvote 1
Posted

A ja mam pytanie :) szukam obroży z tasiemką lub tkaniną w owce. Może ktoś widział ? :)

Kudłaty ma takie truskawki:
1498888_orig.jpg

Z tasiemek mają jabuszka:
3144245_orig.jpg

Buhaha, padłam! :PPPP
XD
Dzisiaj już dobry humor mam zapewniony do końca dnia :D
  • Upvote 1