Hill. Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ja się chyba mimo wszystko po wakacjach (jak odetchnę z kasą po zawodach) skuszę na Mki pomarańczowe . Zawsze jest możliwość odesłania i zwrotu pieniędzy więc można zaryzykować , jeśli Mki będą kiepsko leżeć spróbuje je wymienić na model z hurtty . Ja już nie wiem, ale chyba też zamówię. Najwyżej zwrócę, chociaż nie znoszę takiego odsyłania. Najgorsza ta długość paska mostkowego i szerokość - oba wymiary o 1-2cm za duże. Gdyby nie to, to bym nie miała wątpliwości. Quote
katasza1 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Blues w julkach https://www.facebook.com/photo.php?fbid=894572960580717&l=ec7ded8dca https://www.facebook.com/photo.php?fbid=894574507247229&l=7bbd334cf5 Quote
Pepper-oni Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Blues w julkachhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=894572960580717&l=ec7ded8dcahttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=894574507247229&l=7bbd334cf5 Super wygląda. Pepper ma wątłą klatę więc dla niego trochę problemów z dopasowaniem miałam. Quote
katasza1 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 a na nim leża idealnie, bo ten pasek przedni jest idealnie 'złożony' na pół, tylko na klacie wyregulowałam. Zamówiłam czerwone z napisem FBI dla Froda, chociaż zobaczę jak przyjdą w którym kolorze któremu będzie bardziej do pyska ;) Quote
marta1624 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Super im w niebieskich :) Mam nadzieję że na wystawie w Konopiskach będą, to dokupię niebieskie komplety (mam czerwone) :) Quote
XdamianX Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Czy ma ktoś obroże Kookito Design? Jak się sprawdzają?trwałe? Mam okazję odebrać na Raciborskiej wystawie oczywiście i rozważam zakup. Quote
Mylukier Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Byłam dzis w decatlonie i nie widziałam obrozek... Za to na pocieszenie dostałam maila od furkidz ze moja obrozka i smycz są gotowe do wysyłki :D Quote
Riven Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Mam pytanko, czy w Furkidzu materiał jest lepszej jakości niż był ? jakoś bardzo kuszą kolorami ale z jakością u nich to chyba różnie bywa.... a tym czasem, Kejtusia w słonikach Dambo od DogStyle :3 Quote
lucky23 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Mam pytanko, czy w Furkidzu materiał jest lepszej jakości niż był ? jakoś bardzo kuszą kolorami ale z jakością u nich to chyba różnie bywa.... [...] Xena co prawda nie chodzi w furkidz cały czas, ale u nas materiał pomimo wielu prań jest wciąż ten sam, nic się nie przeciera, wszystkko jest okej, jedynie przy d-ringu się troszkę zabrudził, ale to chyba norma, bo w innych obrózkach też tak mamy. My furkidz polecamy, materiał jest super. Obróżkę kupowałam w zeszły kwiecień :) Quote
nadira Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Jakość materiałów Furkidz'a zależy od konkretnego wzoru- jedne są słabsze, inne bardziej trwałe. Ja miałam obrożę ponad rok (niedostępne już potworki) i nie było z nią problemów. Dużo zależy też od intensywności użytkowania- mój pies praktycznie nie niszczy obróż; wprawdzie po krzakach często biega, ale np.nie tarza się praktycznie wcale. Należy pamiętać, że naszycie jest bawełniane, więc na super trwałość bym nie liczyła. Furkidz ma też linię produktów WorkOut- zamiast bawełny jest tkanina poliestrowa, co znacznie zwiększa ich żywotność. Quote
.Agata. Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Nasz furkidz wygląda super poza częścią zacisku, którego nie da się doprać i podarł się. Testy nad innymi wzorami zaczniemy w poniedziałek, bo wczoraj wysłali do nas dwie nowe obróżki :) Quote
Vailet Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 doszła do mnie obroża i komplet od CRAZYDOG, wszystko jest super, już planuje następne zamówienie :P niestety przez moje gapiostwo zamówiłam trochę przyduże obroże i zapinam na pierwszą/drugą dziurkę więc musiałam coś wykombinować żeby ta końcówka nie odstawała. PS te taśmy w smyczach moro (pierwsze zdjęcie) są mega fajne, rurowe, ale nie takie śliskie jak te jednolite, dla mnie jest bardzo wygodna. Quote
Vailet Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 to AGA! ja fociłam. Od zawsze było wiadomo że chce go zabić żeby zwolnić miejsce dla bordera. Quote
Amber Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Super :) Mi do kompletu brakuje tylko moro w odcieniu niebieskim, ale nigdzie nie mogę znaleźć :( Quote
Gems Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 To jakby Ci jednak rozmiar nie odpowiadał i długa stercząca końcówka to daj znać ;) Quote
Dogha Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Cała kolekcja chłopców :D Ostatnio bardzo zredukowana, z czego jestem dumna xD Quote
kalyna Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 A ja mam bardzo ważne pytanie... znowu zmieniłam pomysł, co do obroży Owczarów i szukam, szukam i znaleźć nie mogę... czy jest jakaś firma, która szyje obroże, w szczególności dedykowane TTB, jak pako-dog, CRAZY DOG, czy inne to czy któraś z tych firm szyje obroże półzaciskowe... chodzi mi o to, aby były takie jak klamrowe, ino półzaciski. Zakochałam się w takich obrożach, w szczególności różowej, ale sierść owczarów, zwłaszcza długowłosych i taka obroża, ciasno zapięta, no wg mnie nie pasuje... a może firmy, które szyją delikatniejsze mają coś podobnego w ofercie? Głównie zależy mi na obroży półzaciskowej, koniecznie różowej. Dość trwałej, niekoniecznie z wzorkami, bez bajerów, byle z dobrze działającym półzacisku, czyli niezacinającym się. Ja nie mam bladego pojęcia, gdzie i czy to jest, dlatego proszę o pomoc... Quote
Recommended Posts