Hienulan Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Wiecie gdzie można kupić obroże dla psów w tym stylu? https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/p960x960/11070901_798563486904272_1783290495986401525_o.jpg Zdjątko z bazarków z FB ale obróżki na moją są za duże. Żeby były kolorowe, wesołe i na taki zacisk. Quote
gops Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Wiecie gdzie można kupić obroże dla psów w tym stylu? https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/p960x960/11070901_798563486904272_1783290495986401525_o.jpg Zdjątko z bazarków z FB ale obróżki na moją są za duże. Żeby były kolorowe, wesołe i na taki zacisk. Na obrożach są "metki" z nazwą firmy :) wystarczy wpisać to w google ew na facebooku i wyjdzie ta firma . Quote
Hienulan Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Dobra cicho hahahhahhah Całkowicie nie zwróciłam uwagi. ;/ Quote
kalyna Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 My mamy julki pasowe czarne, ta węższa taśma, mamy rok i nic się nie dzieje, nic się nie odbarwia, a nie raz szorowałam je od błota ;) Julki pasowe i czerwone i niebieskie, ale tej szerokiej taśmy też mają rok i też się nic nie dzieje. Jedyne co to w niebieskich mi rzepy nie trzymają rączki i ciągle odstaje :P Quote
nenya Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Haha słuchajcie, ale numer :P Była promocja w Lupine, wrzuciłam sobie obroże do koszyka, ale stwierdziłam, że nie stać mnie w tym miesiącu i że najwyżej sobie w przyszłym je kupię bez promocji. Dziś dostałam maila, że dla mnie proponują jeszcze niższą cenę, więc się skusiłam. Normalnie jakaś makabra! :P Quote
Dogha Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Nenya jakie śliczne <3 I kurde, przypomniałaś mi o tym sklepie... https://www.luxus4dogs.com/hurtta-norweger-geschirr-pfefferminz-grau-lachs/5587-0-0-5587-0.htm?cat=21&subcat=76&subsubcat=92&produkt=33639&position=9&art=suche <3 Quote
nenya Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Nenya jakie śliczne <3 I kurde, przypomniałaś mi o tym sklepie...https://www.luxus4dogs.com/hurtta-norweger-geschirr-pfefferminz-grau-lachs/5587-0-0-5587-0.htm?cat=21&subcat=76&subsubcat=92&produkt=33639&position=9&art=suche <3 Wiem, zły człowiek jestem :p No właśnie nad nimi się zastanawiałam dla Baloo, ale w końcu stanęło na srebrnych, z sierścią fajnie współgra :) Quote
Pepper-oni Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Dogha mi też się bardzo podoba ten kolor. I są Y w naszym rozmiarze hmmmm. 1 Quote
.Agata. Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Haha słuchajcie, ale numer :P Była promocja w Lupine, wrzuciłam sobie obroże do koszyka, ale stwierdziłam, że nie stać mnie w tym miesiącu i że najwyżej sobie w przyszłym je kupię bez promocji. Dziś dostałam maila, że dla mnie proponują jeszcze niższą cenę, więc się skusiłam. Normalnie jakaś makabra! :P aż sprawdziłam maila i co - dostałam 30% rabatu, bo jakieś obroże kisiły się w koszyku, nawet nie pamiętam kiedy je tam wrzuciłam :D Quote
katasza1 Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 &nbsp; Ok, dzięki jeszcze raz. Chcę dla niego S, dlatego o to pytam. On ma 60cm w klatce, więc idealnie w S, tylko ma wąską klatkę piersiową, więc to 5cm szerokości już jest na granicy, żeby go nie obcierały.&nbsp; Wiesz co... wieczorem Ci je zmierzę, ale wg mnie S mogą być na niego za małe. Są na styk na mojego Froda, a manchestery sa odrobine większe i mają szerszą klatę. EDIT/ Zmierzyłam, moje Ski na maksa powiększone (nooo może na siłe jeszcze z 1 cm by się udało) mają 57 cm w klacie, więc na Twojego będą za małe Quote
Kesja Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Nenya, cudowne te wasze nowości! :) Mnie kusi cały czas ten fioletowy lupine... ehhh :P Quote
toyota Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Czy macie może jakieś szelki Puppia i czy warte są swojej ceny ? Chciałabym takie dla cziłki: http://www.hubuform.pl/1955,pl_szelki-dla-psa-puppia-legend.html Quote
Hill. Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Wiesz co... wieczorem Ci je zmierzę, ale wg mnie S mogą być na niego za małe. Są na styk na mojego Froda, a manchestery sa odrobine większe i mają szerszą klatę. EDIT/ Zmierzyłam, moje Ski na maksa powiększone (nooo może na siłe jeszcze z 1 cm by się udało) mają 57 cm w klacie, więc na Twojego będą za małe Ponad 10cm różnicy wobec tego co podają... M to pewnie będzie na niego za duże pod względem tych zabudowanych fragmentów; wyglądałby jak w kapoku. Chyba pozostaje mi napisać do sklepu, żeby mi dokładnie tę Mkę wymierzyli. Dzięki za zmierzenie, wygląda na to, że nie sposób kupić bez konsultacji z kimś, kto je już ma. Quote
Pepper-oni Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 aż sprawdziłam maila i co - dostałam 30% rabatu, bo jakieś obroże kisiły się w koszyku, nawet nie pamiętam kiedy je tam wrzuciłam :D To szkoda że się wczoraj z zamówieniem śpieszyłam :(. Quote
angineuuka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Yep, jak tak dalej będzie to skończę z obroża hurtty :p 1 Quote
toyota Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Toyota jak super dobrane szelki! Przy okazji - macie może galerie? Na dogo nie. Na fb foty wrzucam. Quote
gops Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ponad 10cm różnicy wobec tego co podają... M to pewnie będzie na niego za duże pod względem tych zabudowanych fragmentów; wyglądałby jak w kapoku. Chyba pozostaje mi napisać do sklepu, żeby mi dokładnie tę Mkę wymierzyli. Dzięki za zmierzenie, wygląda na to, że nie sposób kupić bez konsultacji z kimś, kto je już ma. Prawie identyczny model ma jeszcze EZY DOG może warto spojrzeć , mają nieco inne wymiary :) Edit: Tfu! miałam napisać HURTTA . Quote
nenya Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 aż sprawdziłam maila i co - dostałam 30% rabatu, bo jakieś obroże kisiły się w koszyku, nawet nie pamiętam kiedy je tam wrzuciłam :D Dokładnie! :) Skubani, ale, no chcąc nie chcąc się skusiłam ( 2 półzaciski Tail Feathers, Water Paint, Plum Blossom :P). To szkoda że się wczoraj z zamówieniem śpieszyłam :(. A ja miałam nie zamawiać! :) Te srebne są cudne ;) Cieszę się, że się podobają, bo mają zdecydowanie mniej zwolenników :) Quote
Daredevil Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ponad 10cm różnicy wobec tego co podają... M to pewnie będzie na niego za duże pod względem tych zabudowanych fragmentów; wyglądałby jak w kapoku. Chyba pozostaje mi napisać do sklepu, żeby mi dokładnie tę Mkę wymierzyli. Dzięki za zmierzenie, wygląda na to, że nie sposób kupić bez konsultacji z kimś, kto je już ma. łooooo... a ja dla swojej zamówiłam M-kę i jak będzie taka różnica to moja ledwo się w to zmieści ?? :> no ale przecież jej L/XL nie zamówię ^^ lol Quote
Hill. Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Prawie identyczny model ma jeszcze EZY DOG może warto spojrzeć , mają nieco inne wymiary :) Edit: Tfu! miałam napisać HURTTA . Hurtta niestety przegrywa w kwestii koloru, podszycia i kroju. W dodatku mój pies jest na granicy rozmiarów, a do dziś nie otrzymałam ze sklepu wiadomości z rzeczywistymi, więc już sobie z nimi dałam spokój. ___________________________________________________________ Dostałam od pani ze sklepu Lupo wymiary Ski - mierzone przez nią po moim mailu: Obwód - min. 51 cm, max 68-69 cm Długość części na plecach :13 cm Długość części mostkowej: 25,5 cm Szerokość paska na mostku: 6 cm Już nic nie wiem... wysiadam. Quote
gops Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Ja się chyba mimo wszystko po wakacjach (jak odetchnę z kasą po zawodach) skuszę na Mki pomarańczowe . Zawsze jest możliwość odesłania i zwrotu pieniędzy więc można zaryzykować , jeśli Mki będą kiepsko leżeć spróbuje je wymienić na model z hurtty . Quote
angineuuka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Zamówienie dopiero w przyszłym mies.. ale cy obroże hurrty na pewno mają te 35 cm?(chodzi mi o 30-35) Quote
Recommended Posts